Şimdi Ara

Silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben erzurum yazardim
    çünkü soğuk bir memleket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XtremeTechLover X kullanıcısına yanıt
    şuan mevsim kış olsaydı urfa derdin heralde ??
  • Erzurum derim. Eğitimi diğerlerini ezer geçer tek sorunu sanırım eksi 20 ye varan soğukları

• Tokatlıyım ve Tokat'ta oturuyorum. Üstteki arkadaşın dediği gibi büyük bir şehirden geliyorsan sıkıntı çekersin. Son yıllarda sosyal imkanlar olarak bir ivme kazandı Tokat fakat devamı gelir mi ne olur bilemeyeceğim. İnsanları konuşma olarak biraz kaba olabilir fakat bu duruma alışırsın. :) Tıp fakültesi şehir içine çok yakın. Yapılalı 1-2 yıl anca oluyor. Üniversite içi olarak ben girdiğimde beğenmiştim ama bir kampüs havası yok. Karar senin :)
  • Urfaya gidersn mutttttlaka urfa lahmacunu yemelisin. Bol isotlu dehset birsey
    not:malatyaliyim

• Bende erzurumda karar kılacağım sanırım ama giresun vs erzurum durumundayım hal netlik kazanmadı :((
  • Hocam ben giresunluyum Giresun sosyal açıdan gerçekten iyidir o konu da rahat edersin.Ayrıca trabzona da 1.30 saat
  • yukarı bak !!
  • Yukarıuıuı

• Arkadaşlar bende seroomany gibiyim erzurum giresun tokat ... oralara gitmek istiyorum. giresun mu euzurum mu eğitim ve şehir gelişmşiliği olarak
  • TOKATIMA LAF YOK! BEĞENMEYEN GELMESİN AGA!!
  • hocam ben urfaliyim urfayi onermem yasanacak sehir olarak. harran tip cok oturmus bir fakulte degil ama tipta nerden mezun oldugun degil. kendini gelistirip gelistirmedigin tusu kazanip kazanmadigin onemli

• Doğudan uzak dur tokat giresun

• tokat tıptan 2 arkadaşım vardı ordu ve giresuna yatay geçiş yaptılar onlardan duyduklarımı aktarıyım tokatı tavsiye etmem kampüsü yok tek bir binası var düzen yok amfinin 2 tanesi 1.katta 2 tanesi 2. katta diş ve tıp karışık hangi diş hangisi tıp öğrencisi belli değil aynı binada herşey dağınık liseden daha kötü diyorlar üniversite havası yok şehir olarak küçük gezilecek yeri yok tek bir caddesi var onun için mecburiyet caddeside diyorlar ankaradaki küçük bir avmdeki mağza kadar mağza yok caddede yeni bir avm açılmış 1 yıl sürmeden mağzaların çoğu kapanmış filmlerin dvdsi çıktığında sinemaya film yeni geliyomuş. insanlar hoşgörülü değil önyargıları var. giresun eğitimi daha iyi, hocalar öğrencilerle arkadaş gibi eğitimi daha iyi diyorlar.zaten denizin olduğu yerde insani ilişkiler üst boyutta olur genelde.giresun ve ordunun halkı öğrencileri kendi çocukları gibi sahipleniyormuş.gezilecek birçok yeri var.yurt deniz manzarılıymış. arkadaşımlarım tokattan ordu ve giresuna yatay geçiş yaptılar onlardan duyduklarım bunlar tokattan çok daha iyi olduğunu söylediler

• erzurum giresun rizeden şaşma derim
  • milkman11 M kullanıcısına yanıt
    tavsiyem tokatı kesinlikle yazma ama erzurum daha köklü eğitimi iyidir ve sende bilirsin erzurum büyük şehirdir imkanları çoktur giresunun doğal güzelliği var gezilecek yerleri çok insanlarla anlaşmak zor. tokattansa erzincan tıpı yaz zaten erzurumda eğitimi ama sen yinede araştır benim çevredem duyduklarım bunlar
  • Atatürk tıpla ilgili sorunuz varsa bilgi verebilirim

• Arkadaşlar naptınız ya konu İyi hortlamış
    Silinsin lütfen

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.