Şimdi Ara

Silinsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApnapnSs -- 11 Nisan 2015; 13:37:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle Odanda tavana led bagla beyaz 4 köşeyede tavsiyem posterler seçimler sana kalmış ledleri bi adaptörlede halledebilirsin avize varsa onu şöker yerine adaptörü baglarsın ledleri benim gibi adptörle degilede ses sisteminin basına baglarsın ledler bas vurdukça yanıp söner disco ortamı oluşturur ses sistemin varsa yoksa tip31 devresi felan var onlada jack girişinden yapabilirsin ugraşmam dersen adaptör bagla son çare olarak başkada kapını boyama ihtimalin varmı varsa eger kapının arka tarafını uv boyayla boyarsın neon takarsın üst köşesine kapının gece parlar çok güzel olur öyle

Kolay gelsin aklıma gelen bu kadar

• Dostum öncelikle imzan kurallara uygun değil imza kurallarını oku ve imzanı değiştir.

İkinci olarak bende bunu yapıyorum bu sıralar (oda mod)

Güzel bir sistemin var o yüzden sistemi ellemeye gerek yok, ek olarak tv, ps4 alabilirsin paran varsa, yeni sandalye yeni eşyalar da iyi gider

Masaya pc nin arkasına veya masa üstüne sana kalmış led döşeyebilirsin güzel olur

tavana bağlarsan bir sıkıntı olmaz ledin sadece bir yerinde kablosu var onuda köşeden indirirsin
  • odaya led döşe nereye olduğu farketmez, lambayı iptal et ordan elektrik alıp saklayabilirsin.
    Ledleri burdan temin et,http://www.banggood.com/5M-SMD-5050-RGB-Waterproof-300-LED-Strip-Light-44-Key-Controller-12V-p-925739.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Dostum öncelikle imzan kurallara uygun değil imza kurallarını oku ve imzanı değiştir.

İkinci olarak bende bunu yapıyorum bu sıralar (oda mod)

Güzel bir sistemin var o yüzden sistemi ellemeye gerek yok, ek olarak tv, ps4 alabilirsin paran varsa, yeni sandalye yeni eşyalar da iyi gider

Masaya pc nin arkasına veya masa üstüne sana kalmış led döşeyebilirsin güzel olur

tavana bağlarsan bir sıkıntı olmaz ledin sadece bir yerinde kablosu var onuda köşeden indirirsin

Uyardığın için sağol. İmzayı değiştirdim.Bu arada bütçe var da saklamayı düşünüyorum üniversiteye.Aşırıya kaçmadan harcarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApnapnSs -- 25 Ağustos 2014; 2:16:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar_Canavarı_

quote:

Orijinalden alıntı: llTheWorlKingll

Öncelikle Odanda tavana led bagla beyaz 4 köşeyede tavsiyem posterler seçimler sana kalmış ledleri bi adaptörlede halledebilirsin avize varsa onu şöker yerine adaptörü baglarsın ledleri benim gibi adptörle degilede ses sisteminin basına baglarsın ledler bas vurdukça yanıp söner disco ortamı oluşturur ses sistemin varsa yoksa tip31 devresi felan var onlada jack girişinden yapabilirsin ugraşmam dersen adaptör bagla son çare olarak başkada kapını boyama ihtimalin varmı varsa eger kapının arka tarafını uv boyayla boyarsın neon takarsın üst köşesine kapının gece parlar çok güzel olur öyle

Kolay gelsin aklıma gelen bu kadar

Hocam ledleri tavana baglarsam kabloları nasıl saklarım ?

BUNUNLA HALLEDEBİLİRSİNİZ BEN BUNLA YAPTIM ÜSTÜNEDE STİCKER YAPIŞTIRDIM HARKİ GÖZÜKÜYO
     Silinsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.