Şimdi Ara

silinsint (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
1
Favori
8.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fred kardeşim teşekkürler ama daha kararsızım off :P erkemenHATUN dövmeciyi seçtim zaten en pahalısı 10cm yükseklik 5 cm en 250 lira ama müthiş yapıyor...
  • Usta sen bu fotoları bir yerlerden bulup koyuyorsun değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frederick Charles Krueger

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Usta sen bu fotoları bir yerlerden bulup koyuyorsun değil mi?

evet.. niye ki ?

Merak ettim acaba senin çalışmaların mı diye. Gerçi ihtimal vermemiştim, yanılmamışım.
  • silinsint

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinsint
    silinsint

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuhuhuu -- 8 Kasım 2012; 23:30:36 >

• zürafa. favorim
    silinsint
  • Cok guzel bir konu olmus. Bir birinden guzel dovmelere bakmaya doyamadim desem abartmis olmam herhalde Sirta yapilan dovmeleri daha cok begeniyormussunuz. Acikcasi ben de uzun zamandan beri sirtimda omuriligimin uzerine gelecek sekilde dovme yaptirmayi dusunuyorum. Yaklasik olarak istedigim uzunluk ensemin iki parmak asagisindan, kuyruk sokumumun 2 parmak yukarisi kadar. Daha cok yukaridan asagiya dogru farkli bir karakterle (Japonca, Sankritce vs) bir yazi veya siir yazdirmayi dusunuyorum. O dilleri bilmedigim icin malesef aradigim tarzda birsey daha bulamadim. Umarim bir gun bulurum da yaptiririm. Tekrardan paylasimlar icin basta "Frederick Charles Krueger" olmak uzere, diger tum arkadaslara cok tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brovito

Cok guzel bir konu olmus. Bir birinden guzel dovmelere bakmaya doyamadim desem abartmis olmam herhalde Sirta yapilan dovmeleri daha cok begeniyormussunuz. Acikcasi ben de uzun zamandan beri sirtimda omuriligimin uzerine gelecek sekilde dovme yaptirmayi dusunuyorum. Yaklasik olarak istedigim uzunluk ensemin iki parmak asagisindan, kuyruk sokumumun 2 parmak yukarisi kadar. Daha cok yukaridan asagiya dogru farkli bir karakterle (Japonca, Sankritce vs) bir yazi veya siir yazdirmayi dusunuyorum. O dilleri bilmedigim icin malesef aradigim tarzda birsey daha bulamadim. Umarim bir gun bulurum da yaptiririm. Tekrardan paylasimlar icin basta "Frederick Charles Krueger" olmak uzere, diger tum arkadaslara cok tesekkurler.

mutlaka yaptırmalısınız..hatta bize gelinn :D
    http://www.anatoliatattoo.com.tr/

• dövme ciddiye alınması gereken ve özen isteyen bir konu!
    ilk defa dövme yaptıracak birisinin bu konuda iyi düşünüp doğru karar vermesi çok önemli öncelikle ne yaptıracağınıza karar vermelisiniz ve nereye!
    sonra bu kalıcı eseri vücudunuza en güzel şekilde nakşedecek yetenekli bir sanatçı bulmalısınız!

ben ilk dövmemi Kaan Sayar'a yaptırdım; eli hızlı ve hafifti, acı konusunda hiç sıkıntı yaşamadım.

www.soiltattoo.net

facebookda da yaptığı işleri görebilirsiniz.
  • Çok pişmanım yaptırdığıma çok
  • iyi bir dövme için iyi bir ustayla çalışmalısın ben öyle birini tanıyorum adı allen yeri istanbul beyoğlunda detaylarwww.allencrack.com
    silinsintsilinsintsilinsint

• Ulan çok pişmanım yaptırdığıma be,son pişmanlık fayda etmıyor tabiki
  • Güzel konu aktif olsun
    silinsint

• Çok iyiler yav

• güzel şekiller
  • Arkadaşlar büyük ihtimal arapça arkadaşımın profil fotoğrafından kestim ne yazıyor merak ettim
    silinsint
    silinsint

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RRatonhaketon -- 26 Eylül 2015; 20:02:05 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.