Şimdi Ara

---SİLK ONLİNE---TÜM SORUNLARININ CEVAPLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
6.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide karşı ırk falan yok burda lvl i kasdıkdan sona bi pk olayı yokmu kimle savaşacaz?
  • quote:

Evt skill gib koy atın altında olur sadece bi kerelik kulanınlı üstündeyken saldıramazsın
    atın da bir canıya olurse düşesin belli süre yok dolşa istedin kadar page up tusu ile attan inilir

ata binip tekrar inebiliyoruz dimi?
    bu arada atın bi süresi varmı 5 dakka 10 dakka falan.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: s700

bide karşı ırk falan yok burda lvl i kasdıkdan sona bi pk olayı yokmu kimle savaşacaz?

bu oyunda PvP ve guild savaşları var...

ben guild kurup savaşmak için can atıyorum...PvP işinide lvl 16 olduktan sonra istedsiğin kişite alt tuşuna basıp çift tıklayarak attack yapabiliyorsun

bildiğim kadarı ile

atın bir süresi yok...yanlız atın üstünden saldıramazsın ve attan indiğin zaman at kaybolur...
    atı bir summon olarak düşünebilirsiniz...scrolla yapılan bir çeşit büyü yani...

• en büyük sorun town çekme sorunu bende şuan.Nası yapılır bu town çekme işi yürüyecezmi town a kadar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: s700

en büyük sorun town çekme sorunu bende şuan.Nası yapılır bu town çekme işi yürüyecezmi town a kadar?

sen town cekersen bizim 1.2k aldığımız atın anlamı mı kalır
    ama bazen yartıklardan armorıden 5k alabişleceğin bi kağıt düşer onu kulnaıp towna gidebilrsin
  • oyundaki quest ve pvp sistemi hakkında bilgi verebilirmisniz.

alt tusuna basıp herkese heryerde saldırabiliozmu ? savaşmak için ayrı bi yer varmı?

ve oyunda sadece hunter, warrior mu var, wizard yokmu ?

itemlere + basılabiliyormu ? + basılan itemde upgrade efecti varmı ?

oyundaki haritanun buyukluğu nasıl, farklı şehirler varmı yoksa tek bir şehir alanmı var.
  • dostum oyun hem harita yönünden hem oyuncu sayısı yönünden hemde skill ve charr çeşitlliliği ve genişlik yönünden çok geniş

KO yu 2 ye hatta 3 bile katlayabilir her yönde hem grafik hem çeşitlilik olarak

oynamaya başlarsan daha iyi anlayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAGEs -- 6 Aralık 2005, 12:32:45 >
  • ben ko ile kıyaslamıyorum oyunu, lineage2 ile kıyaslıyorum, biraz daha açıklayıcı olursan sevinirim..
  • ben lineage2 oynamadığım için birşey diyemiyeceeğim lineage2 oynayıpta bu oyuna geçiş yapan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
  • yukarı taşındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amboleos -- 7 Aralık 2005, 19:36:46 >
  • yazılar yukarı taşındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amboleos -- 7 Aralık 2005, 19:31:47 >
  • yukarı taşındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amboleos -- 7 Aralık 2005, 19:34:34 >
  • yukarı taşındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amboleos -- 7 Aralık 2005, 19:36:53 >
  • YAZILARI YUKARI TAŞIDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amboleos -- 7 Aralık 2005, 19:30:51 >
  • amboleos

ellerine sağlık
  • saat kac gibi giriyorsunuz oyuna ben su anda oyundayim ve yavastan yavastan cozmeye basladim
    lvl 9 glave im isportaciliga bile basladim ehehe
    server troy
    nick LeaX
  • peki arkadaşlar knight ta mage rouge warior falan war bunda yani silkroad da hangi char seçenekleri mewcut ?
  • ya arkadaşlar oyun grafik olarak güzelde çok lag var.

bide neden ko' daki gibi mouseyi sağa sola çevirince ekran dönmüyor. hareket kabiliyeti çok kısıtlı oyunda buda sinir bozucu. illa mousenin sağ tuşuylamı yapmak lazım.
  • Hala esyayi nereye kime tamir ettirecegimi bulamadigim bi oyun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.