Şimdi Ara

SilkMind(AutoLogin) hakkinda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

link bulabilmek için önce verilen linklerdeki sitelere üye olman gerek ozaman link veriyor... bu arada uğraşma zaten son bikaçgündür çalışmıyor yeni updateden sonra bende bekliyorum softmod un updatesi çıksın

Güzel arkadasim yeni update için yeni yapılan clienti verdim yukarda. Program fıstık gibi çalışıyor bayadir rahat giriyorum.
  • program şu anda girmiyor o postuda 6 kasımda atmışsın ozaman giriyordu ama son 4-5 gündür girmiyor sallamayın lütfen bizde araştırıyoruz herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

son 4-5 gündür girmiyor

Program sorunsuz çalışıyor.
  • yaw beyler bu oyuna kolay girmeyi mi sağlıyor fransız kaldım biraz da ve eğer öyleyse paralımıdır nasıl yüklenir teker teker ss ile anlatıcak var mı:S
  • yaw birisi şu programı ya uplasın hemenpaylaştan yada bi link versin bize
  • isteyen mail adresini yazsınn göndereeceğim hadi kardeşler hayrım olsun kurtulun bu eziyetten
  • kardeşler bu program oyuna hızlı girmeyi değil sadece oyuna girerken hani kullanıcı adı şifre yazıyoruz ya o eziyetten kurtarıyor ve artı disconnect verirse hiçbir tuşa basmadan sadece confirm diyerek oyun kapanıp tekrar açılıyor yani sen dc yiyince tekrar silkroad ı çalıştırıp tekrar start a basıp tekrar kullanıcı adı ve şifreni girip makina başında ağaçlığın yanı sıra meyve vermeye başlamaman için bir program
  • ben istiyom bana pm ile gönderebilir misin????
  • Oyun 1.067 versiyonuna geçti. Artık çalışmıyo. Yeni versiyonu bekliceksin.
  • 67 ne zaman cıktı yaw
  • ne zaman çıkar yeni versiyonu??????
  • quote:

Orjinalden alıntı: lnfernaL

67 ne zaman cıktı yaw
  • ARKADASLAR BİRİNİZ ANLATSIN SUNU YA SOF MONDD NE ? EN YENİSİNİ ONUDA VERİN BAKALIM NEYMIS BUNLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: xcarkox

ARKADASLAR BİRİNİZ ANLATSIN SUNU YA SOF MONDD NE ? EN YENİSİNİ ONUDA VERİN BAKALIM NEYMIS BUNLAR

ya hepsi aslinda farkli farkli seyler yani amaçları farklı. birlesince sana otomatik giriş programı cıkıyor bayadir kullaniyordum. tabi her client yenilenmesinde baskarlari tarafindan yeni bi client uydurulması gerekiyor buda biraz zaman aliyor. masallah joymax hiç boş durmuyor anında çakıyor yeni update'i yeni client gelince tekrar çalışacaktır program o yüzden rahat girmek isteyenler kursun programi ve beklesin clienti.

• Gönderilen belki sadece bot bilgileridir belki.... ama sakat bi durum olmasa bile yine de kısıtlanmıs kredi kartı kullanın
    Status: INFECTED/MALWARE
    MD5 cbe7ab8607fc55b65667e0b5ff267946
    Packers detected: PE_PATCH.UPX, UPX
    Scanner results:
    AntiVir Found nothing
    ArcaVir Found Trojan.Downloader.Autoit.E ****** ARCAVIR E SAYGILARIMI SUNARIM
    Avast Found nothing
    AVG Antivirus Found nothing
    BitDefender Found nothing
    ClamAV Found nothing
    Dr.Web Found nothing
    F-Prot Antivirus Found nothing
    Fortinet Found nothing
    Kaspersky Anti-Virus Found nothing
    NOD32 Found nothing
    Norman Virus Control Found nothing
    VirusBuster Found nothing
    VBA32 Found nothing
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.