link bulabilmek için önce verilen linklerdeki sitelere üye olman gerek ozaman link veriyor... bu arada uğraşma zaten son bikaçgündür çalışmıyor yeni updateden sonra bende bekliyorum softmod un updatesi çıksın
Güzel arkadasim yeni update için yeni yapılan clienti verdim yukarda. Program fıstık gibi çalışıyor bayadir rahat giriyorum.
program şu anda girmiyor o postuda 6 kasımda atmışsın ozaman giriyordu ama son 4-5 gündür girmiyor sallamayın lütfen bizde araştırıyoruz herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: tembeler
son 4-5 gündür girmiyor
Program sorunsuz çalışıyor.
yaw beyler bu oyuna kolay girmeyi mi sağlıyor fransız kaldım biraz da ve eğer öyleyse paralımıdır nasıl yüklenir teker teker ss ile anlatıcak var mı:S
yaw birisi şu programı ya uplasın hemenpaylaştan yada bi link versin bize
isteyen mail adresini yazsınn göndereeceğim hadi kardeşler hayrım olsun kurtulun bu eziyetten
kardeşler bu program oyuna hızlı girmeyi değil sadece oyuna girerken hani kullanıcı adı şifre yazıyoruz ya o eziyetten kurtarıyor ve artı disconnect verirse hiçbir tuşa basmadan sadece confirm diyerek oyun kapanıp tekrar açılıyor yani sen dc yiyince tekrar silkroad ı çalıştırıp tekrar start a basıp tekrar kullanıcı adı ve şifreni girip makina başında ağaçlığın yanı sıra meyve vermeye başlamaman için bir program
ben istiyom bana pm ile gönderebilir misin????
Oyun 1.067 versiyonuna geçti. Artık çalışmıyo. Yeni versiyonu bekliceksin.
67 ne zaman cıktı yaw
ne zaman çıkar yeni versiyonu??????
quote:
Orjinalden alıntı: lnfernaL
67 ne zaman cıktı yaw
ARKADASLAR BİRİNİZ ANLATSIN SUNU YA SOF MONDD NE ? EN YENİSİNİ ONUDA VERİN BAKALIM NEYMIS BUNLAR
quote:
Orjinalden alıntı: xcarkox
ARKADASLAR BİRİNİZ ANLATSIN SUNU YA SOF MONDD NE ? EN YENİSİNİ ONUDA VERİN BAKALIM NEYMIS BUNLAR
ya hepsi aslinda farkli farkli seyler yani amaçları farklı. birlesince sana otomatik giriş programı cıkıyor bayadir kullaniyordum. tabi her client yenilenmesinde baskarlari tarafindan yeni bi client uydurulması gerekiyor buda biraz zaman aliyor. masallah joymax hiç boş durmuyor anında çakıyor yeni update'i yeni client gelince tekrar çalışacaktır program o yüzden rahat girmek isteyenler kursun programi ve beklesin clienti.
Gönderilen belki sadece bot bilgileridir belki.... ama sakat bi durum olmasa bile yine de kısıtlanmıs kredi kartı kullanın Status: INFECTED/MALWARE MD5 cbe7ab8607fc55b65667e0b5ff267946 Packers detected: PE_PATCH.UPX, UPX Scanner results: AntiVir Found nothing ArcaVir Found Trojan.Downloader.Autoit.E ****** ARCAVIR E SAYGILARIMI SUNARIM Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme