Şimdi Ara

SilkNroad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yepyeni bir sw açıldı Silknroad kesintisiz güvenilir kurucular online gmler pwp silk eventleri mevcut eu chinse karakterler mevcut sw ye özel mbot bulunmakta

site:www.silknroad.com
    face:http://www.facebook.com/SilkNRoad
    msn:silknroad@hotmail.com

• Exl serverı değil mi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 22 Nisan 2012; 16:08:46 >
  • Server bilgileri ne ? Level cap falan ?
  • wüper
  • başlangıç itemleri:

%20 lik damage increase ve damage absorption scroll ları (5'er adet)
    rezerve scroll (5 adet)
    resurrection scroll (kendini rezleme) (5 adet)
    instant return scroll (hızlı return) (5 adet)
    3 saatlik %100 exp + %100 sp artırıcı scroll (1 adet)
    3 saatlik %60 exp + %60 sp artırıcı scroll (1 adet)
    repair hammer (2 adet)
    %300 speed (1 adet)
    MP ve HP pot (x-large) (200'er adet)

ayrıca 10k sp ve 5m gold ile başlıyorsunuz.

skill'ler kesinlikle bugsuzdur... kale savaşları, battle arena aktif... hunter/thief cave açık, uniqler aktif...
    mirror dimension açık, jupiter heroları aktif, 120 mobların hepsi aktif ve bugsuz...
    tüm harita açıktır... çin ve eu çarların hepsi açıktır...
    normal uniqler 15'er dakika arayla düşmektedir...
    honor rank aktiftir...
    uniq rank sistemi mevcuttur... Her 2 haftada bir, 1. 2. ve 3. olan oyunculara silk ödülü vardır...
    toplayıcı petler tam 5 sayfadır ve bugsuzdur...
    silk ve gold fiyatları çok ucuzdur... 1000 + (100) silk = 35 TL
    çok sayıda dress, toplayıcı pet ve attack petleri mevcuttur... SilkNRoad a özel bazı petler de aktif haldedir ve bugsuzdur...
    sürekli olarak "global" , "rezerve" eventları ve uniq eventları yapılmaktadır... uniq eventlarında silk, dress gibi ödüller verilmektedir...

HP, MP, vigor gibi potlar 1000 lik, stone ler 100'lük ve elixirler 250'lik şekilde alınmaktadır...

arrow ve bolt 3000'lik şekildedir...

adv elixir A, B, C ve D grade (yani +1, +2, +3, +4) mevcuttur... silk ile alınmaktadır...

S grade devil silk ile alınabilmektedir ve devillere "+" basılabilmektedir...

11, 12 ve 13 degree stone lar npc den alınabilmektedir... normal elixirler de npc lerde mevcuttur...

%300 lük ve %500 lük speed ler npc den alınabilmektedir...

gold çok kolay kasılmaktadır... itemlerden gelecek gold ile beraber günlük 1b civarı kasarsınız... item rateleri de yüksektir, 5 sayfalık pet 1-2 saatte doluyor, aralıksız kasan birisi 3-4 günde 120 olup çarını max layabilmektedir...

ucuz fiyata uniq scroll lar npc den alınabilmektedir... (bu uniqler rank sistemine dahil değildir)

ve yine büyük bir ayrıcalık... ücretsiz MBOT kullanılabilmektedir...

ANCAK kesinlikle bedava item, silk veya gold verilmemektedir... bu amaçla gelmeyiniz... emeğinizle, uzun soluklu, kapanmayacak bir oyun arıyorsanız bekleriz...

bu ve DAHA pek çok özellik SilkNRoad da sizleri bekliyor...
    -------------------------------------------------------------------
    adres : silknroad.com

facebook sayfamız :www.facebook.com/SilkNRoad

• Oyunu denemek için bir char açtım, oynamaya başladım, lvl 70 e kadar geldim, npc ye gittim, her birkaç lvl da ödül olarak verilen silah, hızlı koşma extra exp gibi şeyleri almak istediğimde alıyormuş gibi görünüp inventory ye geçmediğini ve kaybolduğunu gördüm, tam bu sırada sol altda bir yazı çarptı gözüme ''oyun içinde bir hata gördüğünüzde lütfen bize bildirin'' güzeeelll dedim , arkadaşlar ilgileniyor bravo, hemen yazdım gm ye; '' sayın gm reward tuşuna basıyoruz ödül bize gelmiyor ve hakkımız da kayboluyor, 42 lvl silahı falan alamadım hızlı koşma parşömenlerini alamadım '' dedim. GM den bana gelen cevap '' zaten kolay lvl atlıyosun ezik silahlara ihtiyacın yok''...... yani bu mudur olay? Server belli bir yaş grubuna, belli bir kesime hitap edebilir havasını aldım. gerçek oyuncular ve kalite arayanlar için lütfen biraz çaba ve değişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btyosa -- 26 Nisan 2012; 18:23:04 >

• Beyler Tam Oynamalık Herşeyi dörtdörtlük bi server arıyorsanız buyrun ... SilkNroad Hem ws Lik Hemde emek Serverdır Pvp room aktifdir.Başlangıç 1 leveldir fakat sitemizden(www.silknroad.com)101 level olup 101 levele kasmak zorunda kalmassınıznArtı basma oranları Tan istendiği gibidir.Artı 7 ye kadar Kolay geçer sorası Normal 16 dan sorası zordur .Değerli Guildlerimize katılan herkese maddi manevi destekte bulunuruz her zaman.Kapımız size Açık bence Oynayın bu sw yi Kendiniz Görün.Ben Silkroad dan nefret Ederdm önceden Ama bu sro ya başlayalı Bu oyunun profesyoneli oldm Kesnlikle Tavsiyemdir...

[GM]Florya
    [GM]Patos

GM HER GÜN EVENT YAPMAKTADIR VE BOX ATMAKTADIR.

www.silknroad.com

100+10 silk =5 Tl ve bunun gibi çok ucuza silk yukletilebilmektedir
    ...

Saygılarımla Ben Esatcan

• +16 nedir abi ne biçim bir server bu hakikaten çok merak ettim bi deneyeceğim çok saçma geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.