Arkadaşlar dün giriyordum pre de var hatta ve birden bu versiyon eski versiyon oyunu yeniden kurun falan dedi attı sonra tekrar girdim 5 saat sonra tekrar attı,ardından denedim girmeyi baktım auto login ilerliyor ama, allta hiç birşey yazmıyor denemiyor yani bu böyle sürüyor bi türlü giremedim tekrar yükledim yine böyle bi türlü giremiyorum versiyonda 1.222'de ne yapacağım ben beyler
ögrendim bu saçmalık bug imiş ama düzelmiyor çık gir dene çık gir dene ohoo valla çıldırıcam char duruyor kasamadık elle kasan biriyim sonuçta
silk road oyunu ilk çıktığında oynuyodum. oyundaki nadir türklerdendim. 10-15 kişi varızdır belki. hem o zorluktan hemde oyun hakkında hiçbiyerde türkçe bilgi olmadığından bırakmıştım. ama şimdi görüyorumki türkler burayıda zaptetmiş
öylesine aktarıyım dedim
quote:
Orijinalden alıntı: ITauroSI
silk road oyunu ilk çıktığında oynuyodum. oyundaki nadir türklerdendim. 10-15 kişi varızdır belki. hem o zorluktan hemde oyun hakkında hiçbiyerde türkçe bilgi olmadığından bırakmıştım. ama şimdi görüyorumki türkler burayıda zaptetmiş
öylesine aktarıyım dedim
ya ne alaka
arkadaşlar bi aouto login disable falan varmı auto login bug ' ı bi türlü almıyor beni
yani gir çık gir çık demeyin 50 kez yaptım yinede altta yazı olmuyor turuncu yazı
rev6 yardımcı olabilir sanırım
Yeni clienti indir yanlış hatırlamıyorsam yarın açılcak.Umarım yanlış soylemedm şu sıralar cok unutkan oldum
plus ' ımı diyorsun recko indirdim daha zamanı gelmedi saklayın falan diyor yarın yüklenirmi diyorsun yani ama bisürü kişi giriyor onlar nasıl giriyorlar
bence yarın update gelmicek ama gelirse acele etmene gerek yok bu saatten sonra.. yenisini indir ve gelirse yarın girip oynarsın.. bugda ortadan kalkar tahminimce
ya dedim ya indirip kurdum yine olmadi
yenisini kurarsan olmaz tabi yarını bekliceksin
eskisinide kurdum olmadı ama yarın da olmazsa daha uğraşmam
Aynı sorun bendede var inş bügün düzlelir.
quote:
Orijinalden alıntı: emin_81
Aynı sorun bendede var inş bügün düzlelir.
bunu söylediğine çok sevindim,sadece bende var sanıyordum ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme