Şimdi Ara

Silkroad a yenıden donus yaptım. bırlıkte sıfırdan char kasmada yardımcı olurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklasık 1 sene once estergon15 ısımlı charı satmıstım o zaman 113 lwldı charım sımdıye devam etseydım sanırım serverdakı sayılı charlardan bırı olcaktı ama nasıp degılmıs . o zamandan kalma 100 lwl wız bard charımla tekrardan yenı ezık char acarak oyuna baslıyorum.

S botlu sureklı oyunda olabılecek arkadas varsa kasmada yardımcı olabılırım. gıttıgı yere kadar kasarız bugunden ıtıbaren Full tıme oyundayım .

• merhaba arkadasım birlikte kasalım bende yeni basladım ama oyundan anlamıyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: bellammy07

Merhaba arkadaslar.
    Yaklasık 1 sene once estergon15 ısımlı charı satmıstım o zaman 113 lwldı charım sımdıye devam etseydım sanırım serverdakı sayılı charlardan bırı olcaktı ama nasıp degılmıs . o zamandan kalma 100 lwl wız bard charımla tekrardan yenı ezık char acarak oyuna baslıyorum.

S botlu sureklı oyunda olabılecek arkadas varsa kasmada yardımcı olabılırım. gıttıgı yere kadar kasarız bugunden ıtıbaren Full tıme oyundayım .

ordamısın
  • dostum bende bıraktım en son zeus'da oynuyordum ama sw'lar birleşti ve benim 107lw charı çaldılar ve sinirlenip bıraktım. sbot'u 2 kişi kullanılabiliyor 1 ay sen 1 ay ben olarak sbot parası yatırıp 0'dan baslayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wallqine -- 22 Ocak 2013; 21:46:03 >
  • tupac sakin ol otur bi soluklan
  • walla pavo dayız kasılıyoruz s botum kendıme aıt var aramıza gelmek ıstersenız buyrun. sohbet muhabeete
  • Sbot'u baska kullananı yoksa birlikte ortak kullanalım diyorum bende sbot yokta ondan diyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: wallqine

Sbot'u baska kullananı yoksa birlikte ortak kullanalım diyorum bende sbot yokta ondan diyom

Ne kadar da akıllısın yaa. bı akıllı sensin diimi ?
  • sen şimdiden kimseye güvenmiyorsun bide birlikte kasalım diye konu açmışsın.Neyse sana kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wallqine -- 25 Ocak 2013; 14:47:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wallqine

sen şimdiden kimseye güvenmiyorsun bide birlikte kasalım diye konu açmışsın.Neyse sana kolay gelsin...

sen ne sacmalıyıson yaa-*- bızı enayı mı zannettın hadı ısıne bak
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.