Arkadaşlar düşündümde tekrar Sro ya başlamak istiyorum ama fakat bu sefer kendim oynayacağım bir çar yaratmak istiyorum çara para çekip set dizmeyi hedefliyorum ama hedefim level kasmak değil arkadaşlarım örneğin 39 olup 30 setlerini dizim sos olmak şartıyla set dizip pvp yapmak isityorum zamanımı çarı kasarak harcamak istemiiyorum bu sefer sadece pvp için olsun diyorum acaaba var mı bir bildiğiniz bir server sroda aradığım setleri bulabileceğim ve pvp yapabileceğim bir arkadaş? Bence dh olarak başlamalıyız az biraz sp kasıp set dizip kendi aramızda pvp yapsak güzel olmaz mı aslında? Private serverlerdan umudumu kestim bence dh topluluğu olarak en fazla 60 level olup set dizip pvp yapsak diye düşünüüyorum bir kaç arkadaş olursa çok keyifli vakitler geçirebiliriz aklımdaki ki build Ch Bow açmak istiyorum nolur bir düşünün pişman olmazsınız bu arada bota karşıyım o yüzden elimle kasıcam ama max leveli görmek gibi bir düşüncem olsaydı bot kullanırdım o yüzden bana göre 64 level idealdir onun haricinde arkadaşlar beraber başlasak aramızda turnuvalar yapsak serverı kararlaştırıp oynasak bence çok zevkli olabilirdi.
39 level olup kimle pvp atacaksın kardeşim
Haklısın kardeşim bu oyunun normal versiyonu 6 7 sene önce bitti bir umut diyorum her şey güzel olabilir ama olmuyor. İyi bir private bulamadım da gitti.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme