Şimdi Ara

SİLKROAD ATASÖZÜ OLDU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    @F4T4L
    +1992
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::::..RapStar..::::

Muhtac oldugun lwl sıfrendekı charda mevcuttur... MUHTAC OLDUGUN KUDRET DAMARLARINDAKI ASIL KANDA MEVCUTTUR MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

HADDİNİ BİL ONA GÖRE KONUŞ BİR DAHA BİN KERE DÜŞÜN 1 KERE YAZ
    ZATEN ÇOK SAÇMA VE GEREKSİZ BİR KONU
  • 5k 10k kara gün içindir...(Ak akçe kara güm içindir)

80 lvl 20 lvl in Tg sini turkü söyleyerek arar..(El elin eşeğini türkü söyleyerek arar)

Dost, HACK yeyince belli olur.(Dost kara günde belli olur)

Clocku bitmiş maymun toplamaz.(Aç ayi oynamaz)

Arayan TG sini de bulur Lord unu da.(Arayan belasını da devasını da bulur.)

http://www.atasozleri.com/atasozleri/atasozleri/ Burda orjinalleri var haydi görelim yaratıcılığınızı
  • Som Sos tan üstündür (el elden üstündür)
  • güzel baya eline sağlıkk
  • ya kim hortlarttı konuyu
  • süpersiniz
    sevdiğim ifaderin hepsini koydum

• Pff Ya Her canı Sıkılan Konu acarsa. Allah Flara Ve diğer yönetici Arklarıma Sabır versin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreadMare

yeme fire'ın burn ünü healt gider aheste aheste

Bu fena değil ama diğerlerinden sıkıldık artık ve bazı arkadaşlar b*kunu çıkartmaya başlamış neyse fazla sert yazmak istemiyorum lütfen kilit...

quote:

Orjinalden alıntı: kart1993

süpersiniz
    sevdiğim ifaderin hepsini koydum

İyi yaptın...

ediT: Hortlatan arkadaşa da teşekkürlerimi sunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tisikkirlir Sipirmin -- 7 Aralık 2007; 15:41:20 >

• konudaki sözlerin 1ine dahi gülümsemedim herkes post kasmaya çalışıyor arka arkaya mesajlar atıp saçma şeyler söyleyenler ayrıca atalarımızın sözlerini değiştirip alay etme ve gülme hakkını size kim verdi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLHeiM

konudaki sözlerin 1ine dahi gülümsemedim herkes post kasmaya çalışıyor arka arkaya mesajlar atıp saçma şeyler söyleyenler ayrıca atalarımızın sözlerini değiştirip alay etme ve gülme hakkını size kim verdi???

SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM ARKADAŞIM BENDE BİR ARA YAZMIŞTIM BU KONUN GEREKSİZ VE ATALARIMIZ İLE DALGA GEÇİLDİĞİ İÇİN GEREKSİZ VE ÜZÜCÜ OLDUĞU İÇİN KAPANMASINI İSTEMİŞTİM AMA NAFİLE MOD LAR YAZILARI SİLMİŞ VE İNSANLAR EĞLENİYOR DEMİŞ
    BAKIN KİM OLURSA OLSUN İSTER ÜYEİSTER MOD İSTER ADMİN KİMSENİN ATASÖZLERİ İLE BU ŞEKİLDE DEĞİŞTİRİP DALGA GEÇMEYE YORUM YAPMAYA HAKKI YOK
    BU ŞEKİLDE KONUŞANLARI KINIYORUM VE AYIPLIYORUM

• BİRİ ÇOK BEYENİR BİRİ HİÇ BEYENMES HERKES KENDİSİYLE İLGİLENSİN MİLLETTEN SİZE NE

İdare eder:D
  • Madem gereksiz bir konuydu peki neden sadece 1 nizin söylemesi yetmiyor orda post kasılmasından sikayetci oluyorsunuz ama burda siz 7 kişi yararsız olduğunu söylüyorusnuz o zmn 1 kişi söylese yetmez mi
  • EZÜĞÜ HOTANA KOYMUŞLAR AH JANGANIM DEMİŞ :D
  • zuhaha hll

• quote:

Orjinalden alıntı: ::::..RapStar..::::

Sakla Elementi gelır zamanı(sakla samanı gelır zamanı)

Bu gunluk aklıma bu kadar geldı sora dewam edıcem lutfen sızınde aklınıza gelen warsa yazın

sakla samanı zamanı gelince yersin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.