Şimdi Ara

SİLKROAD BAĞIMLILIĞI ACİL BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle lütfen hepsini okuyun. yaş 18.5 a geldi. bu sene liseyi bitirioz inşallah. peder ders çalışmıyorum diye lise 1 i zor geçtim diye neti kaldırdı evden. ve 12. sınıfın yarı yıl tatilinde geri geldi artık bitti sayılır diye. ancak bu bu " silkroad " denilen illeti daha öncedende biliyodum bayadırda oynuyodum. artık başlayayım dedim. ama kısa sürede aşırı derecede bağımlılık yaptı bende kısaca şöyle diyeyim; okula giderdim eve gelmeyi zor beklerdim sro yu oynamak için. haftasonları dünyadan kopardım full time sro. aklım fikrim sro daydı gece yatarken çarı vs. sro yu düşünürdüm rüyama bile girdiği olmuştu. gayet sosyal bi insandım hafta sonlarımı vs. evde geçiren bi insan deildim ama artık arkadaşlar bile noldu lan sana gelmiyon hiç takılmıyon vs. şeyler diodu onlara silkroad bağımlısı oldugumu sölemekten çekinirdim işim vardı derdim. düşünün oyuna hiç para yatırmadığım halde 350-400 tl lik item yaptım ve hala çarım duruyor satsam 1 haftada satarım itemler tl ile. yani o kadar çok oynadım o kadar çok kafa yordum... Resmen ASOSYAL kralı oldum 3-4 ayda. İŞİN ÖZÜ: Bana bişeyler yazın arkadaşlar öyle şeyler yazınki bırakayım şu lanet oyunu resmen aşırı derece bağımlılık yaptı. her dakika oynayasım geliyo. yemek yemeği unutuyorum. artık oyunlardan elimi ayağımı çekmem gerektiğini farkettim çünkü bana hiçbirşey kazandırmıyo aksine kaybettiriyor. lütfen benım dururmumda olupda kurtulanlar. ki vardır biliyorm yardımlarını esirgemesinler. yada imza toplayalım devlete gönderim " ALO Silkroad bırakma hattı " kursunlar o derece fenayım bakın saat sabahın 5.45 i olmuş ve altta çarlar açık düşünün sabahladım bugünde yarın pazar diye. artık durumu ordan anlayın lafı çok uzattım arkadaşlar. yorumlarınıız bekliyorm şimdiden teşkkürler.

• Kardesim!Yanliz degilsin merak etme bende sroya 5 sinifti basladim ilcede derece yapan cocuktum sinifo zarla zorla gectim 7.sinifa gecerken Gaziantepe tasincaktik babam banada interneti nah gorursun dedi ve lise2 ye kadar internet olmadi iknalarim sonucu yeniden taktirdik gunluk 10-15 saat oynamaya baslafim millet lise3 universite hazirliklarina baslamisti ya ben neyse lise4 olduk bende sroyu birajtim ama nasil biraktim carim tum itemlere Ya Allah Bismillah deyip hepsine +bastim oldu sana itemler +11 12 den 0 eylul oldu ve bende su an 12 sinifim o itemleri anca zor bir sv de yapmistim bir daha oyle kisa surede yapamicagimdan biraktim. Biraktik birakmasina da sinavdan aldigimiz netice sonrasi galiba 2.sene geliyor . Benim soru.kitaplarinda bosluk kisimlarinda ne yaziyor biliyormusun cevap degil bilmem ne seti bilmem ne cari kitap uzerinde car yapiyom Bir film izliyom cin filmi hemen diyorum kendi kendime cin car accam okuk.bitince avrupa tarzi kilicli film izliyom acacagim warior diyesimdi soruyorum sen mi bagimlisin ben mi ?
    Yardima gelince hepsine + bas hepsi 0 oluncaya kadar bakalim en sonkaci gorcen burda paylas ben 14 gordum bol sanslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bota birak niye kasiosun bu kyadar
  • Arkadaşın dediği gibi + dene , sonra sil oyunu , internetin yavaşsa indirmek gelmez içinden (benim gibi).9.sınıfın yazında babam bağımlısın bu oyuna artık oynamayacaksın deyince bende ağlamıştım ondan sonra bıraktım, oynarsamda yazları oynuyorum buluyorum bir private full bot (10saat bot ,2 saatte pvp filan yapıyorum) , hiç emek harcamam .
  • 7 8 senedir sro oynarım en az 10 milyar paramı yemiştir sigara gibir bir oyun

Silkroad'dan başka online oyun tanımam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePs3

7 8 senedir sro oynarım en az 10 milyar paramı yemiştir sigara gibir bir oyun

ciddi misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

quote:

ciddi misin?

Evet Silk al Gold al Bot al char al item al derken gitti yani :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

quote:

ciddi misin?

Evet Silk al Gold al Bot al char al item al derken gitti yani :)

helal, büyük azim

• Dotaya başla bırakırsın sroyu.
  • Satmak çözüm değil yeniden başlarsın para kazandım diye.İtemleri teker teker patlat.Oyunu sil tekrar başlamazsın. Oynamak istesem indirme süresini görünce vazgeçiyorum.

• BluePs3 kullanıcısına yanıt
    Özel Mesajına bakar mısın :)
  • Dota, lole başla bağımlı olduğuna değsin

• Skyrim, witcher 2, diablo 3, torchlight 2, dota 2, lol.

Bunca oyun varken silkroad mı? bune cahillik be birader!
  • Valla bende senden beterdim benparada harcardim herseyi yaptim en sonunda baktim hep ayni sattim chari

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.