Şimdi Ara

SİLKROAD DA *FF* BLADER Mİ *FF* GLEVİE mi Alır __¿? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sro 90 lv iken bizim Nok_ta die çarımız vardı blader thiflik yapıoduk 1 glavie 1 spear tanede warior hepsinde +7 vardı hepsi 90 a FF adamlar kesemiyodu çıldırıyolardı:D noktanın itemler blade+shild +5 olmasına rağmen çok dayanıklı idi 90 glavie zorlanmadan alıyodu 29k hp 20k ya inmiodu pvp yaparken glavie ile
  • Eğer bide blader force bladerse glavienin hiç şansı yok 1 yatır 4 batırla kill:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayraktar12345

Eğer bide blader force bladerse glavienin hiç şansı yok 1 yatır 4 batırla kill:D

Blader aytır batır yaparken glavier de boş durmıyacaktır ki
    Bi yatır batıra karşılık olarak glavier kalkan takabilir / fireval ile yatırmasını engelliyebilir Yanılıyomuyum ?
  • hangisinin itemleri iyiyse o alır. itemler eşitse iş crit e bakar.
  • Blader kolay kolay yatmaz.Zehirleri tutturup bir yatır sonra da 4 batır yaparsa hele batırlardan biri crit gelirse glavie ölür heralde.
  • Spendour bozulucak SsheytanN onun elinden çıkmıştı (glavier)
  • bnde bir Blader hayranı olarak BLADER alır diyorum
  • Full Str Bow alır Bana kalırsa.İlla bu ikisi diosanızda glavie neden diicek olrsan yatır batır yapabilio fakat glavienin stunı ve crtc degeri bladerınkinden daha fazla vede glavienin pasif büyüsü daha fazla can saglıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrestiqE

Full Str Bow alır Bana kalırsa.İlla bu ikisi diosanızda glavie neden diicek olrsan yatır batır yapabilio fakat glavienin stunı ve crtc degeri bladerınkinden daha fazla vede glavienin pasif büyüsü daha fazla can saglıo

illa bowu araya sokacan
  • ee napalım kardes herkes kendi classını savunur ama bi çelişki içindeim 20 lvl bowum var premium aldım fakat glavie mi kasıım bow mu kasıım çelişki içindeim skilleri sıfırlayıp glavie açmak fln ?? pvp gvg fortress ve job war severim
  • En iyi build blade derim hele cold blade ise.Force olursa daha çabuk alırsın.Savunma istiyorsan cold blade çok güzel gider
  • ForEverBlader
  • blade %90 alır combolarında zehirler war+yatır batır war,glavie FF bladeyi kesemez,kesmeyi bırakın hpsini yarıya bile indiremez
  • Geçen gün full farm 100 lv Fire cold glaiverı aldım 3-0 hemde. Zaman zaman beni yatırma noktasına geldik ama hep avantajlı olan benim, yatır yaptım phy açtım snow açtım yatmadım. Zehirleri yedirince ve Crit çaktıkça o yattı. Adamın seti full +4 +5 elindeki +7
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodsoul

blade %90 alır combolarında zehirler war+yatır batır war,glavie FF bladeyi kesemez,kesmeyi bırakın hpsini yarıya bile indiremez

Evet doğru diyorsun.Onları bırak Force Blade olsa glavie dönme vs atana kadar kendini yerde bulur
  • Ch 4 ever blade
  • Aynen katılıyorum^^ Ch 4everBlade ayrıca 4EVERBJK
  • glavie anda butun skilleri crit tutarsa keser oda mumkun deil yada elinde ve ustunde som sun item olması gerekir
  • Sun som item olsa zaten adamı bladele karşılaştırmayız.En iyisi dediğimiz gibi blade.Ama zor kasılıyor.Unıquete kesemiyorsun .Pwp hayranı olanlara blade uygundur
  • Bladenin alacağın tahmin ediyorum.Ayrıca kimse kalkan faktörünü konuşmamış.Şartlar bence kesinlikle eşit değil.İyi bir kalkanla bladenin yatması çok zor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.