Şimdi Ara

silkroad elbiseleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • linkden goruldugu uzere silkroadun programcıları, oyundaki giysi setlerinin birer orneklerini diktirmişler... eh artık sokaklarda uzerinde full garment giyip gezen cocuklarımızı goruruz umuyorum :))

mazallah cocugunuz pikachu oldum anne pencereden uchtum yerine full 70 garment giyiorum anne daha hızlı kosuyorum okula, derse falan demeye başlarsa belki bi faydasını goruruz...

tommy levi's diesel - yaşasın silkroad marka ürünler...

http://kr.silkroad.yahoo.com/userpg/webmagazine/wm200512.asp?WebMDiv=2

• çok manyak abi ya.şaşırdım baya.koreliler zıvıtmış iyice.yakında armor setleri falanda yaparlarsa şaşmayalım. bu arada o galiba ya bir toplantı yada bir fuar galiba.tanıtım çin standları var harika hepsi.joymax in yöneticileride var resimlerde.
  • evet kim lagdan sikayet ediordu dc sorunu yaşıyordu linke yonlendirelim :)

bakıp bakıp sovun icinizden

armor giyersek sıcakta pişeriz bea abi......... ! kışında yagmuru yedimi kim pasta cila atıcak ona.. zor iş zor :) garment den şaşmayalım olsa olsa rengi solar... yagmurda tayt havası verir bir seksi olursun... pişik yaparmı acaba
  • iyi ben armor takıcam babamın fizikal attacklarına karşı fizikal defansım olsun ama üfürükçülere karşıda garment giymek lazım ne yapcam ben yaHarbi supermiş
  • babanın lvl kaç?
  • Vallah iyi kasıyo 60'a dayandı benim lvl daha 24
  • quote:

Orjinalden alıntı: archerxx

iyi ben armor takıcam babamın fizikal attacklarına karşı fizikal defansım olsun ama üfürükçülere karşıda garment giymek lazım ne yapcam ben yaHarbi supermiş

düşünsene babanın lord yarkan olduğunu.sabah akşam kafana balyoz yemekten..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apaçi itemleri
    6 yıl önce açıldı
    Metin2 Pvp
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya bunları satsalar alırım ben güzel olur bide altıma deve ohhh deme keyfime üstümede armorları giyer elimede glavimi aldınmı oh herkesi keserim dünyadaki tabi ki işin şakası.Bunları satıolarmı satıolarsa türkiyede warmı?
  • benim arkım aldı bunlardan
    Bende Alcam İnternet Cafeye bunla gittiğini düsünsene herkesin ağzı açık kalır gerçi evde oynamaya calısıorm ama oda güsel
    Silkroadcılar pesinde dolasır
    Bide eline bi Moon Bow alcan üstüne kalmas
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.