Şimdi Ara

Silkroad Hayatimda nasil yer aldi 15.12.2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herşey 8 sinif ta basladi arkadasim beni evine davet etti pc de takildik ve bu oyunu ogretti sonra aksam kendi evimde pc ye indirdim orta okul bitti lise basladik ama gene devam nuker yaptik ya king olcaz ya lise 2 idi herhalde europe cikti direk cari bozduk warrior yaptik lisede oyle isro 90 lwl yaptim biraktim suan uni 1 pwp sw de oynuyorum ordada king yaptik simdilik devam yasim 20 bu oyunu 8 siniftan beri oynadim 6 sene nerde ise vay be bunuda boyle paylasmak istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En güzel zamanlarını buna harcadın ve büyük ihtimal okulunu zor bitirdin. belliki üniye gidemedin ve askerliğin yaklaştıi şuan çalışıyorda olabilirsin.

en belirgin olan şey ise kendini okadar kaptırmışsın ki aklına birşeyler paylaşmak gelmiş ama doğru düzgün birşey yazamamışsın, düşündüğünü aktaramamışsın, çok düşük cümleler kurmuş ve bitirmişsin. yazdıklarını tekrar tekrar oku ve bu oyunun senden neler götürdüğünü bir düşün bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

En güzel zamanlarını buna harcadın ve büyük ihtimal okulunu zor bitirdin. belliki üniye gidemedin ve askerliğin yaklaştıi şuan çalışıyorda olabilirsin.

en belirgin olan şey ise kendini okadar kaptırmışsın ki aklına birşeyler paylaşmak gelmiş ama doğru düzgün birşey yazamamışsın, düşündüğünü aktaramamışsın, çok düşük cümleler kurmuş ve bitirmişsin. yazdıklarını tekrar tekrar oku ve bu oyunun senden neler götürdüğünü bir düşün bakalım.

Yoo okul iyi suan mekatronik muh. Okuyorum sadice sro nun yeri ayri +mobil den giriyorum o yuzden tam yazamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HavayaHavaAtanAdam

Herşey 8 sinif ta basladi arkadasim beni evine davet etti pc de takildik ve bu oyunu ogretti sonra aksam kendi evimde pc ye indirdim orta okul bitti lise basladik ama gene devam nuker yaptik ya king olcaz ya lise 2 idi herhalde europe cikti direk cari bozduk warrior yaptik lisede oyle isro 90 lwl yaptim biraktim suan uni 1 pwp sw de oynuyorum ordada king yaptik simdilik devam yasim 20 bu oyunu 8 siniftan beri oynadim 6 sene nerde ise vay be bunuda boyle paylasmak istedim

Ben 7. sınıfın başında kuzenimin aracılığı ile tanıştım. Keşke öğrenmez olaydım diyorum ve boşa geçirdiğim yıllarıma yanıyorum. Oyunu öğrenmeden önce ; okuldaki başarım oldukça iyiydi fakat ne zaman Silkroad'ı öğrendim , eğitim hayatım ciddi anlamda bozuldu. Evimde bilgisayar yoktu haliyle bende her gün okula diye internet cafe'ye kaçıyordum. 7. sınıfta 19 gün devamsızlık yapmıştım ve ailem bunu öğrendiğin de evde ciddi anlamda bir harp yaşanmıştı. Sınıfın en ineği olan ben bu oyunu öğrendikten sonra sınıfın en dize gelmez adamı olmuştum. Öğretmenlerim ve ailem şoktaydı fakat ne yaparsın , artık bağımlıydım. Şimdi bu oyun yüzünden güzel bir lise ve üniversite de okuyamadım. Derler ya ; ' zamanında yediğin hurmalar şimdi g.tünü tırmalar' diye.. Aynen öyle oldu..

• benimde çok zamanımı aldı bu oyun. 8.sınıfta okuldan çıkıp internete gittiğim zamanlar hala aklımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HavayaHavaAtanAdam

quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

En güzel zamanlarını buna harcadın ve büyük ihtimal okulunu zor bitirdin. belliki üniye gidemedin ve askerliğin yaklaştıi şuan çalışıyorda olabilirsin.

Yoo okul iyi suan mekatronik muh. Okuyorum sadice sro nun yeri ayri +mobil den giriyorum o yuzden tam yazamiyorum

kapak olmuş

• askerde sroyu cok özlemiştim ya
  • bu forumlarda eskilerin hiç biri gelipte ay 10senedir ay 25 yıldır bu oyunu oynuyorum 70000$ harcadım, özledim diye konu açmıyor ama her nasıl oluyorsa 2005 kapalı betadan beri oynuyorum diyen cocuklar hep bu tarz konular açıyolar.

bu sizede çok ilginç gelmiyormu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.