Şimdi Ara

silkroad hızlı lvl atlama (power lvlıng) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
12.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %100
    quote:

Orjinalden alıntı: isa6n

quote:

Orjinalden alıntı: CrimeIce

quote:

Orjinalden alıntı: H^^ERO

Herşeyden Önce Boş Bir Kasma Alanının Bulunması Lazımki
    Botlar Yüzünden İmkansız ...

40- ler için semerkand uygun.40+ çağrelerine bakıcak.

Emeğe saygı ama alıntı gibi geldi.

yakında oralarda çarşamba pazarına döner.

• Çok doğru yöntemler, ayrıca hep uyguladığım yöntemler ama yinede teşekkürler :) ama eskiden öyleydi artık seri kasmak çok zor gold b0tları yüzünden...
  • güzel yöntemler fakat bn her yaratık kesince exp çubuğuna baktığım için moralim bozuluyo ve daha 20 lvlım yani ben istiyorum ki taksiye bineyim veya arkadaşlarım gelsin bir yaratıktan %2 %3 exp gelsin çatır çatır lvl atlıyım
  • 64 de niya sniper kesiyorum gayet iyi kasıyorum dropda var
  • emeğe saygı en iyisi Dearon arkadaşımın dediği gibi niya da kasmak özelliklede bow çok iyi kasıyor
  • NooB açtım 4 gecede penonlara getirdim kaç gece oldu hala penonlardayım 50 olsa sokacam mağaraya, penonlardan nefret eder oldum EN güzeli takacan benim gibi 80 lwl sun silahı olan nukerin peşine bakalım kim sizden iyi kasıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

NooB açtım 4 gecede penonlara getirdim kaç gece oldu hala penonlardayım 50 olsa sokacam mağaraya, penonlardan nefret eder oldum EN güzeli takacan benim gibi 80 lwl sun silahı olan nukerin peşine bakalım kim sizden iyi kasıyo

• Hangi buildi kasacajsaniz kasin farmli bir 80 lvl yapmak ise niyetiniz en iyi kasma yolu su an icin 72+ full int bir nuker ile pwrlvl yapmak ...
    Bu yuzden yeni 0 bir serverda bile misal Eu bir build ya da str cin bir karakter kasma niyetiniz varsa bile once bir full int spear kasin 0 gapla 72 yapin eline 72 spear alin ve asil kasmak istediginiz buildi acip pwrlvl yapin ... tabi imkaniniz var ise ...
  • eline sağlık güzel olmuş
    paylaşım için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

Hangi buildi kasacajsaniz kasin farmli bir 80 lvl yapmak ise niyetiniz en iyi kasma yolu su an icin 72+ full int bir nuker ile pwrlvl yapmak ...
    Bu yuzden yeni 0 bir serverda bile misal Eu bir build ya da str cin bir karakter kasma niyetiniz varsa bile once bir full int spear kasin 0 gapla 72 yapin eline 72 spear alin ve asil kasmak istediginiz buildi acip pwrlvl yapin ... tabi imkaniniz var ise ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 18 Şubat 2008; 11:42:15 >
  • ayrıca yeşil yaratıklarda daha hızlı keseceğimiz için daha çok item düşer
  • alıntı!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _turgay_

ayrıca yeşil yaratıklarda daha hızlı keseceğimiz için daha çok item düşer

+

Farm yaparsanızda item veya sox düşme olasılığı artar.Farm yaparken sürekli aynı mobu keseceğinizden, ki farm yaparken düşük lv moblar kesilirki en yüksek verimi alın diye. Mobun kısa zamanda kesilmesi = Mob Lv ine bağlıdır. Bir mobu ne kadar hızlı keserseniz okadar item düşürürsünüz...
  • eu crossbowum var 3 lvl üstü canavarlarda gayet iyi kasıyorum
  • guzel olmus eline saglik insallah yararli olur
  • Geçin private server'a 9 GAP'ta SRO kadar exp ve kendi lvl'uınızda yaratıktan 5-6 sp alıyosunuz
  • Alıntı olduğunu yazmamışsın...
  • harbiden çok kıral yamışsın helal olsun
  • gecekten guzel paylasım saol
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.