Şimdi Ara

SİLKROAD'IN ÇÖZÜLEMEYEN TEK HATASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dosya silmişin sil tekrar yükle sro'yu düzelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK

dosya silmişin sil tekrar yükle sro'yu düzelir

...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gececi26 -- 29 Ekim 2008; 13:46:18 >
  • sroyu net framework kurmadanda oynayabilirsiniz sorun directx de tekrar söylüyorum dediklerimi yap düzelicek
  • peki patevra herhangi bir oyun yuklediğinde yada xp yi yeniden kurduğunda directx otomatik olarak yüklenmez mi ?

bu hata C++ library hatasıdır ,yani bazı programların çalışması için gerekli olan c++ komutlarının oldugu kütüphanelerdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

peki patevra herhangi bir oyun yuklediğinde yada xp yi yeniden kurduğunda directx otomatik olarak yüklenmez mi ?

bu hata C++ library hatasıdır ,yani bazı programların çalışması için gerekli olan c++ komutlarının oldugu kütüphanelerdir

silkroad online sanırım directx 9c ile çalışıyor ve buda xp ile gelmiyor , örneğin ben format atıp orjinal cdimdeki ati sürücüsünü kurarsam silkroad oynuyamıyorum çünkü directx sürümü düşük . ama siteden indirdiğim driver ile sorunsuz oynanabiliyor
  • ad:RADEON 9550
    Üretici: ATI Technologies Inc.
    Yonga türü : RADEON 9550 AGP (0x4153)
    DAC türü: Internal DAC (400MHz)
    Yaklaşık Top. Bellek 256,0MB
    Geçerli Görüntü Modu:1024 x 768 (32 bit) (75Hz)
    Monitör : Tak Kullan Monitör

Ana Sürücü: ati2dvag.dll
    Sürüm: 6.14.0010.6430(İngilizce)
    Tarih: 03.03.2004 06:31:44
    WHQL Logolu :Yok
    Mini VDD: ati2mtag.sys
    VDD: Yok
    DDI Sürümü : 9 (veya üstü)

Hepsi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gececi26 -- 29 Ekim 2008; 13:54:20 >
  • gececi26

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

bu siteden display driveri indir.sonrada eski ekran kartı sürücüsünü kaldır bunu kur bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 29 Ekim 2008; 13:57:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PATEVRA

gececi26

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

bu siteden display driveri indir.sonrada eski ekran kartı sürücüsünü kaldır bunu kur bakalım

silmeden yüklesem ?
  • arkadaşım silmeden yüklenebilse veya yüklediğinde sorun çıkmasa silmeden yükle derdim değilmi boşu boşuna sil demedim ben
  • olmadı aynı hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gececi26 -- 29 Ekim 2008; 14:29:44 >
  • Format atsam bişey olmaz değil mi? 2günde 3. olacak da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gececi26 -- 29 Ekim 2008; 14:33:06 >
  • up yokmu başka fikri olan?
  • Lanet Run Time hatası!

Format ve ardından şunları yükle:

1 - Windows installer 3,5
    2 - Framework 3,5
    3 - DirectX 10b
    4 - Ekran kartını mutlaka güncelle
    5 - Birde Java ama bunun ne kadar etkisi var bilmiyorum.
  • pc de win32 virusu olmadıgından emin ol sro_client indir at duzelicektir oda olmazsa sroyu bastan kur
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

pc de win32 virusu olmadıgından emin ol sro_client indir at duzelicektir oda olmazsa sroyu bastan kur

win32 virüsü ?
  • kaspersky indirip yada nod32 yaz google indir kur tara pc ni
  • Özel mesajına karşılık verdim ama galiba özel mesaj alımını yasaklamışsın buraya yazim barii.

Evet. Ama format atarken şu kısmı sakın atlama. Format atarken iki şekilde atıyosun 1. normal 2. çabuk. Çabuk olanı seçme çünkü windows kurulurken bazı dosyaları atlıyor buda dll ve run time hatasına sebep oluyor.
  • quote:

kaspersky indirip yada nod32 yaz google indir kur tara pc ni

ben böle atıorum...

http://forum.donanimhaber.com/m_10202870/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: UnknowChaos

Özel mesajına karşılık verdim ama galiba özel mesaj alımını yasaklamışsın buraya yazim barii.

Evet. Ama format atarken şu kısmı sakın atlama. Format atarken iki şekilde atıyosun 1. normal 2. çabuk. Çabuk olanı seçme çünkü windows kurulurken bazı dosyaları atlıyor buda dll ve run time hatasına sebep oluyor.

tabi formatta boyle olmalı problem warsa normal atılmalı ama win32 virusu genelde exeleri kbsini emer
    sro clientin mb sine baktından dusmus goruceksin sro_client indir at olmazsa srou bastan kur once tarama yap pc ne
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: UnknowChaos

Özel mesajına karşılık verdim ama galiba özel mesaj alımını yasaklamışsın buraya yazim barii.

tabi formatta boyle olmalı problem warsa normal atılmalı ama win32 virusu genelde exeleri kbsini emer
    sro clientin mb sine baktından dusmus goruceksin sro_client indir at olmazsa srou bastan kur once tarama yap pc ne

format atsam bu virüs gidermi ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.