Şimdi Ara

Silkroad=Kötü İnsan, Küfürbaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Ben size online oyunlarda sevmediğim bir noktayı acıklamak istiyorum ve sizde online oyun oynarken biraz dikkatli olunuz lütfen
    1-) Oyunda coğu kez Bir noktada anlaşılmayınca Küfür Ediliyor Ama Siz Sakın Küfür Etmeyin Siz Küfür ettikce karşıdaki size kin bağlıyor ve zararlı siz cıkıyorsunuz
    2-) Oyunda Coğunlukla Türkler 5k pls diye yalvarıyorlar tmm paranız olmaya bilir para isteye bilirsiniz ama 5k aldıktan sonrada 100k pls diyen türklerde var böle olunca karşıdaki parayı veren kişi içinden küfür ediyor ve oyunda kargaşa oyunda kopma gibi şeyler yaşanıyor
    3-)Pwplerde Siz Fazla lv olabilirsiniz ama sizden düşük lv olan adamları kesmiyelim bunu coğunlukla türkler yapıyor böyle yapınca küfür ediyor adam size ve sizde ona etmek zorunda kalarak günaha giriyorsunuz ve moreliniz bozuluyor bence böyle şeyler yapmayın
    4-)Pwplerde Siz Yenilen taraf olunca Adam Küfür etmek yerine Sizinle pwp yaptığı için Teşekür Edin

Bunları Yaparsanız Silkroad Güzel Bir Ortam Olabilir Eğer Yapmassanız Bir Gün Böyle Şeylerden sıkılıp oyunu bırakmak zorunda kalırsınız Benden Size Tavsiye Herşeyi Barışcıl yoldan Çözmeye Calışın Lütfen
    Benim dediğim gibi yaparsanız Zararını görmezsini hatta yararını görürsünüz

Yurda Sulh Cihanda Sulh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeinHeaven -- 31 Mayıs 2009; 1:40:38 >

• Bu yazdıklarını gidip cafelerdeki çocuklara söylemen gerekir.Dh de takılıp bunları yapan kişi yoktur kanımca(istisnalar hariç).
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL

Bu yazdıklarını gidip cafelerdeki çocuklara söylemen gerekir.Dh de takılıp bunları yapan kişi yoktur kanımca(istisnalar hariç).
    FaTaL'a içtenlikle katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seraphine

FaTaL'a içtenlikle katılıyorum.

Alıntıları Göster
    Huhaha O Kadar Emin Konuşuyorsun ki xD DH'da Yetişkin insanlarda var ama bunun yanında kücük cocuklarda var ben o cocukları düşünerekten dedim sen hemen atladın , bir insan bir şeyi inkar ediyorsa onu kabul ediyor demektir kabul etmeden nasıl inkar edebilir ki böle düşünürsek sende benim dediğimi kabul etmiş oluyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeinHeaven

Huhaha O Kadar Emin Konuşuyorsun ki xD DH'da Yetişkin insanlarda var ama bunun yanında kücük cocuklarda var ben o cocukları düşünerekten dedim sen hemen atladın , bir insan bir şeyi inkar ediyorsa onu kabul ediyor demektir kabul etmeden nasıl inkar edebilir ki böle düşünürsek sende benim dediğimi kabul etmiş oluyorsun

Alıntıları Göster
    quote:

Bu yazdıklarını gidip cafelerdeki çocuklara söylemen gerekir.Dh de takılıp bunları yapan kişi yoktur kanımca(istisnalar hariç).

Dikkat çeksin diye parantez içine almışım ama neyse.Benim nasıl biri oldugumu çoğu kişi biliyo,sen istedigin gibi bilsen de dogruyu değiştiremezsin.

• quote:

quote:

Dikkat çeksin diye parantez içine almışım ama neyse.Benim nasıl biri oldugumu çoğu kişi biliyo,sen istedigin gibi bilsen de dogruyu değiştiremezsin.

Alıntıları Göster
    Sen Beni Yanlış Anladın Ben sana bişi demedim ki Sadece Aramızda Konu Başlığı altında Yazdığım kişiler olabilir anlamında dedim Gerisi sana kalmış Nasıl anlarsan öle anla,Benim Bu Konuyu Acmamda etkili olan faktör oyunda oynarken globallerden atılan küfürler,pwpde yazılan küfürler ... Etkili olmuştur O Yüzden actım konuyu Yanlış Anlama Yani !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeinHeaven -- 31 Mayıs 2009; 2:34:17 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmet334

"Huhaha O Kadar Emin Konuşuyorsun ki xD" bu yazdığın senin seviyeni açıklıyor.

• 1-) Anlamadıgım Anlasamadıgım Adamla %1000 Konusarak Olayı Anlamaya Calısırım
    2-) Elimden Geldiğince Herkese Para Yardımı Yaparım İsteyeni Geri Cevirmem
    3-)PvP de Düşük LwL Adamın Gelip Beni Yatırması veya Return Cekerken Pecemi Cıkarırken Saldırmasına Kıl Olurum Böylelerini de Kesmek Farz
    4-)PvP de Küfür Etmem Yeniliyorsam Adama LwL ini Sorar Charımı Kasmaya Giderim Örnek Black_Dream Saturn de 100 LwL Beni Sürekli Kesiyor İstisna Haric 100 LwL de Seninle PvP Alanında Karsılasmayalım Dedim Simdi Gördüğü Yerde Selam Veriyor...

Oyunu Düzgün Oynamakta Senin Elinde Kötü Oynamakta Senin Elinde

Charının Adı İyi Olmasıda Sende Kötü Olması da Sende Yani Herşey Sende Bitiyor Yiğenim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

quote:

+1

Alıntıları Göster
    DostDeli'e Katılıyorum
    quote:

Charının Adı İyi Olmasıda Sende Kötü Olması da Sende Yani Herşey Sende Bitiyor

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: coolyabani

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: coolyabani

quote:

+1 adamın zaten konuşması çocuksu

• quote:

quote:

Kesinlikle katılıyorum.Ama bizim server daki yüksek lvl türklere ne söylesen az gelir.(Server Olympus)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miklo*

quote:

Kesinlikle katılıyorum.Ama bizim server daki yüksek lvl türklere ne söylesen az gelir.(Server Olympus)

Alıntıları Göster
    Pvp Yapacağınıza meslek yapın thief kesin düşük olsun yüksek level olsun sonuçta thief kesiorsn karşındaki sana birşey diyemior bütün sorunlar ortadan kalkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT

Pvp Yapacağınıza meslek yapın thief kesin düşük olsun yüksek level olsun sonuçta thief kesiorsn karşındaki sana birşey diyemior bütün sorunlar ortadan kalkıyor

Alıntıları Göster
    Küfür hiç bir zaman çözüm değildir, bir tartışma sırasında küfür ediliyorsa demekki adamın vericek cevabı kalmamış ( yani kapağı yemiş) fakat buna rağmen susmak istemiyorsa işte küfürler girer...

• quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

Küfür hiç bir zaman çözüm değildir, bir tartışma sırasında küfür ediliyorsa demekki adamın vericek cevabı kalmamış ( yani kapağı yemiş) fakat buna rağmen susmak istemiyorsa işte küfürler girer...

Alıntıları Göster
    Mesele çocuk olmak falan değildir.Akıl seviyesidir.Akıl yaşta değil baştadır.
    Pfarm yaparken Jangan'da yeni char açtım param yoktu üstümde pvp alanına gittim ve yabancı birine kibarca 16k verir misin Semerkand'a gidip pfarma başlamam gerekiyor yazdım adam da hiç kırmadan verdi.Yani birşeyi isterken adam gibi istemeye bakılmalıdır.
    Ayrıca oyunda o kadar klavye delikanlısı vardır ki...Önüne gelene küfreder saydırır durur.Gider 1 saat Tg bekler kesemeyince kesene küfreder.Küfür yok diyince sanane der sana küfreder.Böyledir işte...Sonra bakarsın ki asosyalin tekidir..Hayatı boyunca 1 kız arkadaşı dahi olmamış tahammül edilemez biridir.Yanlış anlaşılmasın kız arkadaş olayını falan karıştırmadım yani tahammül edilemez biri olduğuna dikkat çekmek istedim.
    Sonra gidersin ezikken ağız tadıyla kendi seviyendeki oyuncularla savaşmak istersin zeka seviyesi düşük biri gelir keser,tekrar keser,keser de keser.En sonunda patlarsın küfretmekte bulursun çareyi.Sonra o sana küfreder globalden falan filan...
    Pvp yaparsın kendi seviyendeki biriyle 10 kere keser 1 kere ölürsün sonra "hahaha ezik" diye bir tepkiyle karşılaşırsın adeta kapak gibi bir cevap verirsin kabullenemez düşman kesilir sana.
    Yerdeki itemi sen almışsındır.Düşüren adam gelir "versene ya şunu ****nin evladı" der.Sende vermezsin uyuzluk değil mi?Yine küfrü yersin üstüne bir de global...
    Böyledir işte.Önemli olan olaylara soğuk kanlı yaklaşabilmektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __LP__ -- 31 Mayıs 2009; 15:10:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: __LP__

Mesele çocuk olmak falan değildir.Akıl seviyesidir.Akıl yaşta değil baştadır.
    Pfarm yaparken Jangan'da yeni char açtım param yoktu üstümde pvp alanına gittim ve yabancı birine kibarca 16k verir misin Semerkand'a gidip pfarma başlamam gerekiyor yazdım adam da hiç kırmadan verdi.Yani birşeyi isterken adam gibi istemeye bakılmalıdır.
    Ayrıca oyunda o kadar klavye delikanlısı vardır ki...Önüne gelene küfreder saydırır durur.Gider 1 saat Tg bekler kesemeyince kesene küfreder.Küfür yok diyince sanane der sana küfreder.Böyledir işte...Sonra bakarsın ki asosyalin tekidir..Hayatı boyunca 1 kız arkadaşı dahi olmamış tahammül edilemez biridir.Yanlış anlaşılmasın kız arkadaş olayını falan karıştırmadım yani tahammül edilemez biri olduğuna dikkat çekmek istedim.
    Sonra gidersin ezikken ağız tadıyla kendi seviyendeki oyuncularla savaşmak istersin zeka seviyesi düşük biri gelir keser,tekrar keser,keser de keser.En sonunda patlarsın küfretmekte bulursun çareyi.Sonra o sana küfreder globalden falan filan...
    Pvp yaparsın kendi seviyendeki biriyle 10 kere keser 1 kere ölürsün sonra "hahaha ezik" diye bir tepkiyle karşılaşırsın adeta kapak gibi bir cevap verirsin kabullenemez düşman kesilir sana.
    Yerdeki itemi sen almışsındır.Düşüren adam gelir "versene ya şunu ****nin evladı" der.Sende vermezsin uyuzluk değil mi?Yine küfrü yersin üstüne bir de global...
    Böyledir işte.Önemli olan olaylara soğuk kanlı yaklaşabilmektir...

Alıntıları Göster
    Bana Cocuk Diyenler Size Sesleniyorum, Ben Size Küfür ediyorsunuz demedim ki Sadece Edenler vardır diye ,silkroadda güzel bir ortam kurmak için actım bu konuyu siz atlamışsınız cocuk gibi hemen birde cocuk diyorsunuz

• quote:

Bana Cocuk Diyenler Size Sesleniyorum, Ben Size Küfür ediyorsunuz demedim ki Sadece Edenler vardır diye ,silkroadda güzel bir ortam kurmak için actım bu konuyu siz atlamışsınız cocuk gibi hemen birde cocuk diyorsunuz

Alıntıları Göster
    boşwer takma kafana ;) thieflik yap hunterlık yap traderlik yap öldürsende ölsende küfür edemiosun zaten ;)

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Anlatmak istediğimi anlayamıyorsun.. Ben sana çocuk demeye getirmiyorum konuyu. Sen seviyeli bir ortam oluşsun istiyorsun oyunda ama kendini es geçiyorsun. Sağa sola laf yetiştirmeye çalışıyorsun. Birşeyleri değiştirmek istiyorsan önce kendinden başlaman gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: coolyabani

quote:

Anlatmak istediğimi anlayamıyorsun.. Ben sana çocuk demeye getirmiyorum konuyu. Sen seviyeli bir ortam oluşsun istiyorsun oyunda ama kendini es geçiyorsun. Sağa sola laf yetiştirmeye çalışıyorsun. Birşeyleri değiştirmek istiyorsan önce kendinden başlaman gerekir.

Alıntıları Göster
    Neyse Ben Konuyu Güzel bir ortam oluşturmak için actım Ve kısmen istediğim cvplarıda aldım, anladım ki herkes oyunu adamca oynuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: __LP__

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    @__LP__
    quote:

Yani birşeyi isterken adam gibi istemeye bakılmalıdır.

Buna katılıyorum ki bunu yaptım da.Bence de her insan ilk önce kendi içine baklmalı sonra karşısındakine.Oaly burada bitiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.