Şimdi Ara

Silkroad nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 5 yıl sro oynadım. babamla oynadık 3 sene. Oyuna çok önem veriyorduk bazen işimi bırakıp oyunla ilgileniyodum. lordu 5 saat beklediğimi biliyorum. 2 çarım vardı 120 bard wiz 120 dag crsbw. En son troydaydım sonra bişeyler oldu serverler karıştı felan oynamadım bidaha. Sorum silkroad hala oynanacak bi oyunmu yani eski zevki verdiğini düşünmüyorum. Oyunu çok bırakan gördüm son zamanlarda. 80 90 sınırı varken çok sarıyodu oyun gerçekten. Hatta bence en iyi online oyunlardan biri hala her açıdan. Bide mesela oyuna yeni başlıcak birini düşünemiyorum artık 1 lvlden 120 ye gelmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erc223 kullanıcısına yanıt
    Oyun hâlâ aynı oyun. Job sistemi ve 12D-13D alchemy sistemi kötü sadece. Level kasmak artık çok kolay. Yeni açılan karakterlere premium plus veriliyor. Ticket falan da veriyor sürekli. Level 80 olduğunda bir tane daha premium plus kazanıyorsun. Tüm skill'leri geri alan scroll'dan veriyorlar, tüm stat puanlarını geri alan scroll'dan veriyorlar, page 3 açan scroll'dan veriyorlar. 3 ayda 110+ olanlar var.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.