sro nun sitesinde bi bçlüm vardı hani accountun içinde hangi serverde ne isimli karakterler var ona bakabiliyoduk o hala duruyomu bulamadım da bi türlü yardımcı olursanız sevinirim.
öhöm anlatıyım şimdi. dur ama önce bi bakmam lazım
siteyi açıyorsun, artislik yapan adam videoları çıkıyor alttan dont show this video again diyorsun. eski sitenin düğmeleri değişmiş şeklinde mal bişey çıkıyor. kullanıcı adını girmeden hafranın skreenşotlarına giriyorsun. orda yorum yapma yerinin altında change characters name yazıyor. belki giriş yaptıktan sonra da yazıyordur işim gücüm var site de yavaş bu kadar anlatabildim. mazur gör
eywallah oda yeter saol
quote:
Orjinalden alıntı: Kıdemli
siteyi açıyorsun, artislik yapan adam videoları çıkıyor alttan dont show this video again diyorsun. eski sitenin düğmeleri değişmiş şeklinde mal bişey çıkıyor. kullanıcı adını girmeden hafranın skreenşotlarına giriyorsun. orda yorum yapma yerinin altında change characters name yazıyor. belki giriş yaptıktan sonra da yazıyordur işim gücüm var site de yavaş bu kadar anlatabildim. mazur gör
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme