evet arkadaşlar olympos serverinde 60 lvl oyuncum sıkıştı hotanda çıkış kapılarının ağzında 60lvl oyuncum grafik hatalarından duvarın arasına sıkıştı kaldı çıkaramıyorum oyun sunucusuna mail atmam gerekiyor nasıl yapmalıyım bilgisi olan varmı sıkışma kordinatları x122 y422 baş belası bir sorun .oyuncuya logon olduğum anda 3sn içerisinde dc veriyor returnscrool kullanmama bile izin vermiyor çok fena bir sorun notice ye yada silkroadonline ye artık nereye mail atmam gerekiyorsa biri bu konuda yardımcı olsun lütfen........
quote:
Orjinalden alıntı: erosxmen
evet arkadaşlar olympos serverinde 60 lvl oyuncum sıkıştı hotanda çıkış kapılarının ağzında 60lvl oyuncum grafik hatalarından duvarın arasına sıkıştı kaldı çıkaramıyorum oyun sunucusuna mail atmam gerekiyor nasıl yapmalıyım bilgisi olan varmı sıkışma kordinatları x122 y422 baş belası bir sorun .oyuncuya logon olduğum anda 3sn içerisinde dc veriyor returnscrool kullanmama bile izin vermiyor çok fena bir sorun notice ye yada **** ye artık nereye mail atmam gerekiyorsa biri bu konuda yardımcı olsun lütfen........
sen ID le şifreni bana wer ben hem kasarım hem çıkarırım ama nerde werecek biri öle