Şimdi Ara

SILKROAD ONLINE 16 CHAR ICIN GEREKLI PC OZELLIKLERI NEDIR ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 Charlık Pc toplamayı düşünüyorum aynı zamanda da diğer en son güncel oyunlarıda oynamak istiyorum en yüksek kalitede. Bu konuda forumdaki pc uzmanı arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Hem donanım olarak hem yazılım olarak önerebileceğiniz pc varmıdır toplacagım pc il dısında olmadıgım surece hep acık kalacaktır. yani ısınma problemi de olsun istemiyorum. Yardımcı olacak arkadaslara şimdiden tesekküler

• 16 ? OHA
  • Ben laptop ile oynuyorum. 4-5 char'a birden giriyorum ve PC 5 aydır 7/24 açık. 16 char'ı rahatlıkla açabileceğini düşünüyorum. Özellikleri de çok ahım şahım değil.

Intel Core i5 işlemci, 8 GB RAM, 2 GB ekran kartı (NVIDIA GeForce GT 540M)...

Soğutucu bile kullanmıyorum. Isınma problemi olmuyor. Yani desktop bilgisayar ile uğraşma derim.
  • Çoklu char işini ram ile halledebilirsin ama crysis 3 bf3 gibi oyunları max seviyede oynamak istiyorsan masaüstü sana hem daha performans hemde daha ucuza pc toplama şansı verir.Bir bütçe belirlersen toplamada yardım edebilirim.
  • Hocam bilgisayarın ismini ve modelini alabilir miyim?
  • Fiyatta sınır yok hocam. tüm oyunlarda max. görüntü kalitesiyle oynamak istiyorum açıkcası.
  • Fiyatta sınır yok hocam. tüm oyunlarda max. görüntü kalitesiyle oynamak istiyorum açıkcası.
  • Fiyat sorun değilse, tıkla.
  • Monster laptop al. Gaming olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sa bende i5 2500k - ati hd6850 - 8 gb ram masaüstü pc var. 12 Charı rahatlıkla açıyorum (cpu %60 kullanıyor ram 7,5 gb kullanıyor) + pes 2013 standartlarında bir oyunuda srolar açıkken oynuyabiliyorum ama crysis 3 le filen olmuyor.

Tavsiyem Ram 16gb olsun, leptop alıyorsan i7 masaüstü alıyorsan i5 işlemci yeterli para sıkıntı değilse o başka. tavsiyem samsung ATIV 8 NP880Z5E
  • s.a benim pc çok aham şaham bi şey degil ama 8 char açıyordum sorunsuz fazlasını denemedim (yalan olur başka char yoktu )
    işlemci intel Q9550
    ram 16 GB (8 kaldı 8GB sini sattım)
    ekran kartı gigabyte GTX 560
    ocz ssd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predators4675 -- 7 Ekim 2013; 0:51:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.