Şimdi Ara

##### SilkRoad Online Eşya ve Karakter Pazarı ##### (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
402
Cevap
0
Favori
46.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BlackMASke senin kurt sağlam sen ben alayım dostum bana kurt lazım 800 k demişsin satılmadıysa lütfen bana pm atarmısın ben denedim ama sen yokdun oyunda oyundaki ismim Night_BLue lvl 22 bana yardım edin bi kurt alacam alamadım
  • Troyda satılık 66 archer
    67 nuker char ilgilenenler pm atsın
  • SOS LWL 21 +2 PROTECTOR CHEST 500K isteyenler WENİCE De yeshil'e pm atsınlar
  • Greece serverında LVL 32 +2 +3 +4 GLAVIE.. en az 5 critical aranıyor..
    Ayrıca LVL 32 üstü için full garment set aranıyor. parça parça da olur..mümkünse + olsun ve de blue..

2 gündür dowhang'da bağrınıyorum..kimseden çıkmadı. yardımcı olursanız sevinirim..

Nick: RMM
  • server=greece

2 weapon exelir 2 projecktor exelir 1 shield exelir e kurt satan var mı?
  • maymun satan var mı?yada sincap satan var mı? server=greece
  • ALPS SERVER'INDA LVL 37 FULL STR FİRE / LİGHT CHAR'IM VAR

HEUKSAL 36 FİRE 35 LİGHT 25 TE

BÜTÜN SKİLL'LERİ DOĞRU VERİLMİŞTİR

LVL 29 KURT + 800 K GOLD VE İTEMLER

HERHANGİ BİR SERVERDA NUKER CHAR'LA TAKAS ETMEK İSTİYORUM VEYA SİLK KARŞILIĞI İLGİLENEN OLURSA PM ATSIN

HERKESE KOLAY GELE
  • Server Venice
    Weapon 52+5 Spear
    Fiyat Teklifinize acik :)
    PM Sniper_TR
  • beyler venice serverında lvl 43+ 3ciritical 5 lvl 30 kurt da var kaç ka eder sizce.....
  • Ben iş için İstanbula geldim 2 hafta kadar daha buradayım. Venice serverında SOS item satmak isteyenler benle irtibata geçsin anlaşırız bir yolunu buluruz İstanbulda olanlar bana ulaşsın
  • Alınır

Server Oasis

Item +3 35 lvl sword 35 lvl 15 + br lı shıeld

Fiyat 2 sine 1.5m veririm

Satılır

Sservr Oasis

Item 32 35 +3 spearlar ve 35 kafalıklar

Fiyat hallederiz

gs_guray@hotmail.com
  • millet greece de 30 lvl civarında skilleri dooru daıtılmış bi full str blade arıorm . full int 32 lvl spear la takas ederim +4 32 spear +3 32 sword +2 32 shield 17br gibi itemleri var isteyen sword da devam edebilir
    fire nuke açık light 29 da spear ve sword skilleri 25 . ilgilenen varsa bana ulaşsın somebodyfromearth@gmail.com mail atın.
  • +4 lvl 24 bow
    server: venice
    fiyat:1m
    nickim :darkmanas_
    ilgileniyosanız özel mesaj atın
  • 1 milyona +4 24 lvl bow...+5 olsa neysede...ilginç hacım ne diyeyim zor satarsın bence o fiyata 24 ü sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 25 Temmuz 2006; 3:55:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

1 milyona +4 24 lvl bow...+5 olsa neysede...ilginç hacım ne diyeyim zor satarsın bence o fiyata 24 ü sen

ilgilenenler varsa bişeyler yaparız artık
  • lvl 38 full int bicheon-cold char oyun parasına satılık (GREECE)

bicheon lvl 36 cold 36 lvl de

Sadece 3 Milyon*

*Parasına bakıp dandik olduğunu sanmayın ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanerhan_5 -- 25 Temmuz 2006; 7:28:52 >
  • kanka şu lvl 24 bow u kaça vericeniz bi habermiz olsa da birikdirsek yaw.fazla para yok birikdirip almam lazım..:D:D
  • + 4 lvl 24 bow critic 8 fiyatını 850 k ya düşürdüm pazarlıksız almak isteynlere hayırlı olsun
  • kanka +2 olsa da yeter yaw sen biraz daha düşür şu fiyatı...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.