Bildirim
Silkroad Private Server Önerileri
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vip Sro indirmelisin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Wat wat
Arkadaşlar önerebileceğiniz sağlam ve güvenilir private sro varmı ? Avrupa ve Çin ırklarının olduğu sağlam bir private arıyorum.
http://80.likesro.com/ +800 hepsi türk çok zevklı bir server 1 hafta oldu açılalı :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan52400 -- 22 Ekim 2013; 21:41:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Raspotin
Vip Sro indirmelisin.
Vip sro nasıl bir server kaç cap ırklar falan nasıl onları bir açıklarsan çok makbule geçer.
-------------------------------
Bir de bu likesro dedigin server hakkaten o ilk sro zevkini yaşatıyormu kardeş . Bole 70 lvle kadar gold toplamama olayı falan yok demi kervan sistemi falan eskisi gibi 20 lvl de falanmı onlarıda solermisin kardeşim . O eski sro günlerini o kadar özledim ki ...Vip sro nasıl bir server kaç cap ırklar falan nasıl onları bir açıklarsan çok makbule geçer.
Bir de bu likesro dedigin server hakkaten o ilk sro zevkini yaşatıyormu kardeş . Bole 70 lvle kadar gold toplamama olayı falan yok demi kervan sistemi falan eskisi gibi 20 lvl de falanmı onlarıda solermisin kardeşim . O eski sro günlerini o kadar özledim ki ...
-
Bu arada mesajı yazarken biraz yamukluk olmuş dogrusu sole :
Vip sro nasıl bir server kaç cap ırklar falan nasıl onları bir açıklarsan çok makbule geçer. (vip sroyu oneren arkadasa sorulan soru)
Bir de bu likesro dedigin server hakkaten o ilk sro zevkini yaşatıyormu kardeş . Bole 70 lvle kadar gold toplamama olayı falan yok demi kervan sistemi falan eskisi gibi 20 lvl de falanmı onlarıda solermisin kardeşim . (bu da likesroyu tavsiye eden arkadasıma sorulan sorudur) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Raspotin
Vip Sro indirmelisin.
Vip sro nasıl bir server kaç cap ırklar falan nasıl onları bir açıklarsan çok makbule geçer.
Bir de bu likesro dedigin server hakkaten o ilk sro zevkini yaşatıyormu kardeş . Bole 70 lvle kadar gold toplamama olayı falan yok demi kervan sistemi falan eskisi gibi 20 lvl de falanmı onlarıda solermisin kardeşim . O eski sro günlerini o kadar özledim ki ...Vip sro nasıl bir server kaç cap ırklar falan nasıl onları bir açıklarsan çok makbule geçer.
Bir de bu likesro dedigin server hakkaten o ilk sro zevkini yaşatıyormu kardeş . Bole 70 lvle kadar gold toplamama olayı falan yok demi kervan sistemi falan eskisi gibi 20 lvl de falanmı onlarıda solermisin kardeşim . O eski sro günlerini o kadar özledim ki ...
Hocam gerçeği söylemek gerekirse şuan hiçbir private server size ilk sro zamanı 70 level cap tadını vermeyecek. Yani azda olsa eğlenirsiniz ama aynı tadı beklemeyin :)
-
Haklısın orası öyle ama 90 cap kende fena değildi oyun gayet güzeldi yani 70 level tabi ki efsane bir oyunda oralar ayrı privateler o tadı veremeyebilir ama belki kervan 70 lvl e kadar gold çıkmama vs şeyler olmadıgından dedigin gibi azda olsa o zevki alabiliriz belki . Amacımda o dur zaten :) -
Ben 110 capwww.jsro.org öneriyorum, Online sayısı 2 ayda oldukça yükseldi ve girenleri çogu serverı begenip arkadaşlarını çagırıyor, Gelecek vaad eden bir serverdır -
quote:
Orijinalden alıntı: bfilmizle
Ben 110 capwww.jsro.org öneriyorum, Online sayısı 2 ayda oldukça yükseldi ve girenleri çogu serverı begenip arkadaşlarını çagırıyor, Gelecek vaad eden bir serverdır
70 levele kadar gold çıkmama şeyi kervan mervan sistemi eskisi gibi mi yoksa bozuk mu şimdiki gibi ? -
quote:
quote:
Ben 110 capwww.jsro.org öneriyorum, Online sayısı 2 ayda oldukça yükseldi ve girenleri çogu serverı begenip arkadaşlarını çagırıyor, Gelecek vaad eden bir serverdır
70 levele kadar gold çıkmama şeyi kervan mervan sistemi eskisi gibi mi yoksa bozuk mu şimdiki gibi ?
O Tip bir sistem türkiyede bulamazsınız çünkü pek kimse o tip sw istemiyor isteyen 3-5 kişi içinde kimse sw açmaz,
Fakat Gold ratesi yüksek eski job sistemli Aktif bir sw ararsanız jsro öneririm.
-
Sınavlar bitsin deneyecem inş . Çok teşekkürler :) -
quote:
quote:
quote:
70 levele kadar gold çıkmama şeyi kervan mervan sistemi eskisi gibi mi yoksa bozuk mu şimdiki gibi ?
O Tip bir sistem türkiyede bulamazsınız çünkü pek kimse o tip sw istemiyor isteyen 3-5 kişi içinde kimse sw açmaz,
Fakat Gold ratesi yüksek eski job sistemli Aktif bir sw ararsanız jsro öneririm.
Bir de gold ratesinin yüksek olması sizce iyi mi kötü mü ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Duruma Göre degişir Bana Göre gold ratesi fark etmez hiç bir farkı yok
Şöyle düşünün
Sen Rate yüksekken Günde 1b Gold kasıyorun Çıkan Novayı 10bye satıyorsun.
Düşükken 200M Kasıyorsun, Çıkan Novayı 2bye satıyorsun
Diger adamada aynı gold düşüyor rate yükselince goldun fazla olunca itemlerin fiyatı düşmüyorki gold arttıkça swde itemlerin degeri düşer ve fiyatı yükselir.
-
Npc itemleri aynı herhalde ? Peki bu rate yükselince nova çıkma şansı falan yükselmiyor değil mi ? -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Duruma Göre degişir Bana Göre gold ratesi fark etmez hiç bir farkı yok
Şöyle düşünün
Sen Rate yüksekken Günde 1b Gold kasıyorun Çıkan Novayı 10bye satıyorsun.
Düşükken 200M Kasıyorsun, Çıkan Novayı 2bye satıyorsun
Diger adamada aynı gold düşüyor rate yükselince goldun fazla olunca itemlerin fiyatı düşmüyorki gold arttıkça swde itemlerin degeri düşer ve fiyatı yükselir.
Npc itemleri aynı herhalde ? Peki bu rate yükselince nova çıkma şansı falan yükselmiyor değil mi ?
Not:Alıntı yapmayı unutmuşum ondan tekrar yazdım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X