arkadaşlar 4 senelik aranın ardından silkroada dönmeye karar verdim , oyunda seri bir şekilde son seviyeye ulaşmak istiyorum , sorularım şunlar:
1-) exp oranları isroyla , rsronun aynı mı ? hangi serverda başlamalıyım? kaç günde son seviyeye ulaşırım? 2-) hangisinde fazla para yatırmadan güzel item dizilebilir? 3-) bot olarak ne tavsiye edersiniz? eskiden sbot vardı duruyormu hayla bilmiyorum , mbot da var sanırım 4-) oyunda ban sebebi - yasak şeyler neler? bot yasakmı? 5-) oyun eski tadı veriyormu?
1. Bunu diğer konuya yazdığın soruda cevaplamıştım.
2. İkisinde de fazla para yatırmalısın.
3. sBot da duruyor mBot da. Ancak ben sana phBot'u öneriyorum. Hem ucuz hem de clientless. Şu anda oyuncuların yarısından fazlası bunu kullanıyor.
4. Oyunda istediğin her türlü bot'u kullanabilirsin. Eskisi gibi silk yüklemene de gerek yok, hiçbir türlü ban olmuyor bot sebebiyle.
5. Oyun eski tadını verir; D13 legend +7 ile +12 arası set dizersen, FB job set dizersen, full buff fellow petin olursa. Yani binlerce lira. Sadece D13 legend +12 silah 300-400 lira, gerisini sen düşün.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme