Şimdi Ara

SilkRoad Terimler Sözlüğü (Güncellendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BAK ABİ İŞTE O CAVEDE GEZİNDİGİ GUNUN AKSAMI OLDU BU OLAY İŞTE DEDİKİ (YASİN) HUNTERMANIN 1 INCI KULLANICISI . CRAZY_TURKS CLANINI TANIYA VARMI DIYE EŞEK GUILDI DEDIN ABİ ARKADS GELSIN BAK OO SANA ANLATIR . İNANAMIYORUM SEN İŞİ CİDDİYE ALDIN VE BANA DÜŞMAN OLDUN OO COCUKLADA BI KONUSUCAM BAKALIM BI DA SANA BISI DICEKMI
  • quote:

Orjinalden alıntı: xcarkox

BAK ABİ İŞTE O CAVEDE GEZİNDİGİ GUNUN AKSAMI OLDU BU OLAY İŞTE DEDİKİ (YASİN) HUNTERMANIN 1 INCI KULLANICISI . CRAZY_TURKS CLANINI TANIYA VARMI DIYE EŞEK GUILDI DEDIN ABİ ARKADS GELSIN BAK OO SANA ANLATIR . İNANAMIYORUM SEN İŞİ CİDDİYE ALDIN VE BANA DÜŞMAN OLDUN OO COCUKLADA BI KONUSUCAM BAKALIM BI DA SANA BISI DICEKMI

Yaw ne laf anlamaz adamsın sen, ben demedim diyorum sana. Sen git bir doktora falan görün, halisinasyonlar görmeye başladım falan de. Arızalımısın nesin anlamadım ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiKMeN_

quote:

BAK ABİ İŞTE O CAVEDE GEZİNDİGİ GUNUN AKSAMI OLDU BU OLAY İŞTE DEDİKİ (YASİN) HUNTERMANIN 1 INCI KULLANICISI . CRAZY_TURKS CLANINI TANIYA VARMI DIYE EŞEK GUILDI DEDIN ABİ ARKADS GELSIN BAK OO SANA ANLATIR . İNANAMIYORUM SEN İŞİ CİDDİYE ALDIN VE BANA DÜŞMAN OLDUN OO COCUKLADA BI KONUSUCAM BAKALIM BI DA SANA BISI DICEKMI

Yaw ne laf anlamaz adamsın sen, ben demedim diyorum sana. Sen git bir doktora falan görün, halisinasyonlar görmeye başladım falan de. Arızalımısın nesin anlamadım ki

herkes senin kim oldugunu biliyor zaten kanıtlayacagın kadar kanıtladın ondan sonra adam kıvırmaya basladı bu adam 30 yasında olsa nolcak belli akıl yasının kaç oldugu!

• quote:

BAK ABİ SANA ANLATIYORUM VE BEN YALAN ATMAM SIZIN GUILDE BIR ELEMAN VAR .HUNTER_ MAN
    ONUN YANINDA OTURUYODUM..OYUN SIRASINDA BENIM GUILDIME ESSEK GUILDI DEDIN SEN GOZLERIMLE YAZILAN SEYLERI GORDUM .. BÜTÜN ELEMANLARIN ÖNÜNDE BENI REZİL ETTİN ..
    HALBİKİ BEN SENIN GUILDLE ARKDAS KARDES GUILD OLMAK ISTEMISTIM AMA BENIM GUILDIME BÖLE DİYİNCE BENI BAYA . ETKİLEDİ. BAK ABİ SENDEN BASKA BİRİ YAZMADI OO (EŞŞEK GUILDI LAFINI ) .
    ARKADSLA INT CAFEDE SRO OYNARKEN ARKADASA DEDIM BU GUILD İYİ BİR GUILD SELAMLAŞIYORUZ FALAN DEDIM . ARALARINDAN BAZILARI BENI TANIR . VS VS VS . . OO SIRADA ARKDAS DEDİ ...
    CrAzY_TuRkS GUILDINI TANIYAN VARMI DIYE . OO SIRADA BENI ÜZEN CVP GELDİ (HEEE . SU ESSEK GUILDIMI ) SOK OLDUM ABİ + REZİL BU BANA YAPILICAK BI SEY DEGIL VE SIMDI DE BENI YALAN LA SUCLUYOSUN . WE HUNTERMAN ESKI SAHIBI DEGIL BU ARKADA YENI ALDI BU ADAMI OO SIZI ILK DEFA GORUYO VE SIZIN GUILDI BEN ONA TEKLIF ETTIM . İŞTE CLAN BUDUR DİYE AMA SIZ BENIM HAKKIMDA BÖLE SEYLER DSUUNDUGUNUZU GORUN CE İŞ BOZULDU TABİ UMARIM ANLATA BİLMİŞİMDİR .. SAYGILAR ABİ KIMSEYLER KÖTÜ OLMAK ISTEMEM .

Ben İstanbul1453 guildinden NoBuTaDa.

Öcelikle bu olayı bana dikmen anlattıktan sonra oldukça şaşırdım ve bi bakayım dedim.Çünkü olayın olduğu gün ve bu lafı söleyen kişi benim arkadaşımdır onun yanında idim.

Yazdığın şeyleri okudum ve gerçekten müthiş bir yalancısın ve uydurma yeteneğin oldukça iyi.

Tartıştığın konuya geliim ;

O gün Hunter Man benle biraz atıştı.Nedenide eski kullanıcısını neden guildden attığımızı sordu.Bende bot kullanıyordu dedim ve o bot kullanmaz,nerden anladınız gibi laflar etti.Bende bu konu hakkında konuşmak istemediğimi ve kullansada,kullanmasada umrumda olmadığını ve tartışmayacağımı söledim.

Daha sonra yine Hunter Man Crazyturks guildini tanıyıp tanımadığımızı sordu.O an benim arkadaşım şakasına çünkü daha o guildi görmüş ve guildden bir kişi ile konuşmuş adam deil. "Öküz Guildi " dedi. Eşek guildini nerden çıkardın anlamışta deilim.Cidden halisinasyon görüyosun sanırım.Bu olayda DiKMeN in sölediği hiçbir laf yoktur.Hangi terbiyesiz insan bunu uydurduysa burdan ayıplıyorum.Tabii onunla birlikte senin bu abartılı ve duygu sömürerek yaptığın konuşmandan dolayı senide ayıplıyorum.

Bu olayı daha fazla uzatmadan tatlıya bağlarsan sevinirim.Aksi taktirde kaybeden sen olursun.seninle geçen sefer bizim partiye girdin ve bu işin burda kalmıcanı söledin.Böyle atmasyon şeylerle bir daha karşımıza çıkma biraz mert ol.

Tekrardan sölüyorum.O lafı eden Dikmen deildir.söleyenin adı "Katsu_no_rei" dir ve benim arkadaşımdır.Bu lafı sölerken yanımdaydı ve kötü maksatla demedi.sadece tanımadığı için espri olsun diye söledi.Ama olayı evirip çevirip bu konuma getirmişsiniz.Daha fazla uzatma ve kapa konuyu burda 30 yaşına merdiven dayamış insanlar olarak seninle uğraşacak deiliz.

He illede bu olay kapanmaz diyorsan,elinden geleni ardına koyma ama dediğim gibi haksız olarak sonuçta kaybedecek kişi sadece sen ve sizin guildiniz olacaktır.

Herkese hayırlı günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobutada -- 29 Ağustos 2006; 2:17:51 >

• TAMAM SİZ HAKLISINIZ TAMAM SEN NE DERSEN OLEDIR OLE OLSUN BAKALIM AMA GELISEN OLAYLARDAN OZUR DILIYORUM TAMMA BEN SUCLUYUM BU KONU COK UZADI DİKMEN HOCAM .
  • quote:

TAMAM SİZ HAKLISINIZ TAMAM SEN NE DERSEN OLEDIR OLE OLSUN BAKALIM AMA GELISEN OLAYLARDAN OZUR DILIYORUM TAMMA BEN SUCLUYUM BU KONU COK UZADI DİKMEN HOCAM .

Biraz geç oldu ama olsun.

Bu arada imzana ister oyunda öldür ister söv yazmışsın. Sövecek olsam zaten şimdiye kadar 50 kere sövmüş olurdum bundan emin olabilirsin...
  • saol kardeş yaws bu terimleri öğrenmem çok işime yarıyacak çook saol
  • Yaw bu konuyu daha önce ben açtım üst konu oldu hatta.Şimdi aynı konudan bi tane sen açmışsın.Lütfen topic kirliliği yapılmasın!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: candemir2005

Yaw bu konuyu daha önce ben açtım üst konu oldu hatta.Şimdi aynı konudan bi tane sen açmışsın.Lütfen topic kirliliği yapılmasın!!!

iyimisin sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: candemir2005

Yaw bu konuyu daha önce ben açtım üst konu oldu hatta.Şimdi aynı konudan bi tane sen açmışsın.Lütfen topic kirliliği yapılmasın!!!

Yurdum insanı bazen beni hayretler içerisinde bırakıyor

candemir2005 isimli zatımuhterem arkadaşım, öncelikle çamur atmadan önce bu konunun en üstünü okumanı tavsiye eder, kendini rezil etmekten kaçınmanı tavsiye ederim.

1. Birincisi yukarıda da yazdığım gibi senin eklemiş olduğun bilgilerin tamamını ben yazdım.

2. Zamanında oraya da yazmıştım buraya eklediğin iyi olmuş diye ama bu kadar bencil olduğunu tahmin etmemiştim.

3. Yukarıyı tekrar oku ve bu eklemiş olduğum sözlüğün geliştirilmiş yeni versiyon olduğunu öğren. Tabi konuları okuyup anlamaktan çok direk mesaj yazmayı tercih ettiğinizden dolayı benim yapabileceğim birşey yok. Bunları ben yazdığıma göre ve geliştirmesini de ben yaptığıma göre bunları tekrar eklemekte kendi açımdan bir sakınca görmüyorum. Lakin yukarı da da senin eklediğinin altına eklemek istediğimi fakat o konuyu tekrar bulamadığımdan dolayı yeni konu açtığımı yazmıştım ama sanırım okuma ve anlama ilgili problemlerin var.

4. Bu yazdığınla kendini rezil ettiğinin farkındasın değil mi ? Tereciye tere satmaya çalışmak pek doğru bir hareket olmasa gerek.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiKMeN_ -- 3 Eylül 2006; 15:34:51 >

• Teşekkürler, güzel bilgiler, yeni başladım lazımdı bana da
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.