Şimdi Ara

SilkRoad Türk Serveri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
10.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ewet arkadaşlar size bu mutlu haberimizi vermekten şeref duyuyorum joymaxla uzun süren yazışmalar sonucu Silkroad Tr serverini almayı kabnul ettirdik ve aldık şuanda dataları hazırlanmakta olan Sro TR yakın zaman içeirisinde sunuma hazır olucak..artık lag yok yabancı admlar yok server ismini kendimiz belirliycez ve sanırsam istanbul olucak ama daha tam karar verilmiş değil..bu mutlu haberi hepinizle paylaşmak benim içn bir onurdur

Arkadaslar geçen bi forum sitesinde gezerken elemanın biri böyle bir sey yazmıs sro türk serverı açıcaz gibisinden böyle birsey duyan varmı varsa herkesi bilgilendirirse sevinirim baya bir iddialı konusuyor ama bilemiyecem ayrıca o kişinin yazdıgını aynen alıntı yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeGotRimes -- 12 Aralık 2006; 14:21:43 >

• benim bildiğim o iş yatmıştıı Soulreaver yürütüyodu o işi(bildiğim kadarıyla)
  • Kolpa...Fake Bile olamaz bu!Kolpa olur anca hacım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Agwe_

Kolpa...Fake Bile olamaz bu!Kolpa olur anca hacım!
    Her ülkeye verirler bize server imkanı vermezler oyunda neredeyse yarısı türk oyuncu mevcut sro boşalır o zaman kalanlara zevk vermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheExploreR

Her ülkeye verirler bize server imkanı vermezler oyunda neredeyse yarısı türk oyuncu mevcut sro boşalır o zaman kalanlara zevk vermez

Alıntıları Göster
    SoulRever benim fakat şu yazılan yazı ile benım uzaktan yakından alakam yoktur bunu bilmenizi isterim arkadaşlar.

server konusuna gelince evet server işi yattı fakat server dosyalarımı bir arkadaşıma yolladım eger yapabilirse pvp serveri olarak biryer açmayı düşünüyor örnek vermek gerekirse;

direk acc aldıktan sonra 70 lvl de full farmlı char seciyorsunuz int str glavie blade sword veya spear npc yok monsteryok sadece pvp oyunu öğrenmek yada ne bşlim oyunu hırs için küfür etmek için oynamayanlar için güzel birşey olur diye düşünüyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: DevilSoul

SoulRever benim fakat şu yazılan yazı ile benım uzaktan yakından alakam yoktur bunu bilmenizi isterim arkadaşlar.

server konusuna gelince evet server işi yattı fakat server dosyalarımı bir arkadaşıma yolladım eger yapabilirse pvp serveri olarak biryer açmayı düşünüyor örnek vermek gerekirse;

direk acc aldıktan sonra 70 lvl de full farmlı char seciyorsunuz int str glavie blade sword veya spear npc yok monsteryok sadece pvp oyunu öğrenmek yada ne bşlim oyunu hırs için küfür etmek için oynamayanlar için güzel birşey olur diye düşünüyoruz

Alıntıları Göster
    Niye yatti ya ne guzel 1 ocak da geliyodu Soul ve kim yatirdi Neyse ama senin dedigin ikinci oyun gelirse ben hep onu oynarim onuda soyliyim Gercek sro yu birakirim

• quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

Niye yatti ya ne guzel 1 ocak da geliyodu Soul ve kim yatirdi Neyse ama senin dedigin ikinci oyun gelirse ben hep onu oynarim onuda soyliyim Gercek sro yu birakirim

Alıntıları Göster
    serverın yatma sebebı biz izini şirket bunyesı adı altında calıstırmak ıcın almıstık lakin ben işten cıkartıldım bu yuzden oyun ıslerı ılede ugrasıcak bırısı bulunmaddıgından dolayı joymax dan ızını gerı cekmesı ıcın gerklı basvuruyu yaptık ve suanda server acmak ıcın gerklı ızın belgelerıne sahıp degılız.

pvp serverlerı ıcın ızın gerekmıyor bunuda belırtmek ısterım.

bahsettıgım server ısını yapabılrlerse eger buyuk bı ıhtımalle gırısı ıcın account ucretı talep edılır zannımca neden dersenız eğer bılıyorsunuzkı dedicated kıralık sunucular turkıyede biraz tuzlu meblalarda sewrver gıderlerını cıkartmak ıcın ıtam mall olumuyacagı ıcın accoun u ucrete tabıı tutabılırler belkı.

belkı dıyorum buraya dıkkat edınız lütfen

• quote:

serverın yatma sebebı biz izini şirket bunyesı adı altında calıstırmak ıcın almıstık lakin ben işten cıkartıldım bu yuzden oyun ıslerı ılede ugrasıcak bırısı bulunmaddıgından dolayı joymax dan ızını gerı cekmesı ıcın gerklı basvuruyu yaptık ve suanda server acmak ıcın gerklı ızın belgelerıne sahıp degılız.

bahsettıgım server ısını yapabılrlerse eger buyuk bı ıhtımalle gırısı ıcın account ucretı talep edılır zannımca neden dersenız eğer bılıyorsunuzkı dedicated kıralık sunucular turkıyede biraz tuzlu meblalarda sewrver gıderlerını cıkartmak ıcın ıtam mall olumuyacagı ıcın accoun u ucrete tabıı tutabılırler belkı.

Alıntıları Göster
    Yiym şirketi ya siz yaparsınız bunu azim ve kararlılık önemli olan, risk almadan zaten bişi elde edemezsiniz.

• quote:

Yiym şirketi ya siz yaparsınız bunu azim ve kararlılık önemli olan, risk almadan zaten bişi elde edemezsiniz.

Alıntıları Göster
    yunanların bile var bizim yok :(:(
  • quote:

Alıntıları Göster
    hacım tek basıma nasıl kalkayım ben okadar paranın altından sabancının oğlumuyum ben
  • quote:

hacım tek basıma nasıl kalkayım ben okadar paranın altından sabancının oğlumuyum ben

Alıntıları Göster
    quote:

bu forumdan birisi ipekyolu die oyun kuracaklarını söylüyorlardı...silkroad ın türkçe versiyonu yani...ama daha sonrada yok olup gittiler =))...yaklaşık 2-3 ay oluor galiba..

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DevilSoul

düşünce güzel ama monster de olsa silkroad boyunca görmediim yaratıklar var da :D

• quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

quote:

bu forumdan birisi ipekyolu die oyun kuracaklarını söylüyorlardı...silkroad ın türkçe versiyonu yani...ama daha sonrada yok olup gittiler =))...yaklaşık 2-3 ay oluor galiba..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

o şahıs bendim zaten arkadaşım nick değiştirdim adminlerle konuşup ama hala mesajımın altına yazıorum nicki yazıları dikkatli oku bence

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

o şahıs bendim zaten arkadaşım nick değiştirdim adminlerle konuşup ama hala mesajımın altına yazıorum nicki yazıları dikkatli oku bence

Alıntıları Göster
    YAA devill hacım kaç kağıtt bu server kurma flaan herşeyin toplam maliyeti nedirr ??

• yaw bırak adamlar big update i 6 ay erteleye erteleye biz oyunculara kafayı yedirtti bunun üstüne bi de Türk serverı mı açacak Allah bilir o da Türklerden özür dilemek içindir(ne alakaysa :D)

FEYK BUNLAR GENÇLER FEYK HANİ BASKETBOLDA VAR YA ONDAN(basketboldaydı di mi?)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 12 Aralık 2006; 19:08:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

yaw bırak adamlar big update i 6 ay erteleye erteleye biz oyunculara kafayı yedirtti bunun üstüne bi de Türk serverı mı açacak Allah bilir o da Türklerden özür dilemek içindir(ne alakaysa :D)

FEYK BUNLAR GENÇLER FEYK HANİ BASKETBOLDA VAR YA ONDAN(basketboldaydı di mi?)...
    arkadasım merak etme big update yakında gelir gelmesinede gerek yok bnce bnm 70 lwl olmam için 40fırın ekmek yemem lasım...!!! ama 70 lwller açısından dusunursek az kaldı dim de az kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: as_57575757

arkadasım merak etme big update yakında gelir gelmesinede gerek yok bnce bnm 70 lwl olmam için 40fırın ekmek yemem lasım...!!! ama 70 lwller açısından dusunursek az kaldı dim de az kalsın

Alıntıları Göster
    pff 1 ocak ta açılmıo yanee :( tam da oraya hazırlanıodumm neyse bizde pvp server olursa onu oynarz bırakırız gerçei dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: by_wiagra

pff 1 ocak ta açılmıo yanee :( tam da oraya hazırlanıodumm neyse bizde pvp server olursa onu oynarz bırakırız gerçei dimi

Alıntıları Göster
    kardes o iş için joymaxtan izin alınması gerekiyodusenin nikin ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urfa_Lee

kardes o iş için joymaxtan izin alınması gerekiyodusenin nikin ne

Alıntıları Göster
    quote:

kardes o iş için joymaxtan izin alınması gerekiyodu senin nikin ne

ya nickin ne derken bana sorduysan eger TheBladeMaster yazdım da sıgmadı sanırım göstermio nicki site kaldırmadı sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: WeGotRimes

quote:

ya nickin ne derken bana sorduysan eger TheBladeMaster yazdım da sıgmadı sanırım göstermio nicki site kaldırmadı sanırım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: <TheBladeMaster>

quote:

vALLA ABI BI ILKI BASARDIN HELAL OLSUN YANI GORUNMEZ ADAM BAYA UN YAPARSIN SEN

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.