Şimdi Ara

silkroad türkçemi oluyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • silkroad da yeni dili türkçe seçim var ama ayarladım türkçe olmadı?????

• Bendede olmadı
  • sallıyolar
  • hala şunu anlamadınız!!

JM gösteripte vermeyenlerden
  • bende de
  • sadece client, yani oyun açılmadan önce yanda yazan "şu gün oyunu kapıyoz hazırlıklı olun" " sunucuları acil yatırdık bakıma aldık, artık duruma göre ne zman açılcağı belli değil"

gibi yazan yazılar türkçe olcak için türkçe değil ama belki ilerde onuda yaparlar.
  • Bence ugrasmazlar bile yani adamlara ne bizim oyunu anlamadigimiz onlar sadece isin parasinda biz oynuyosak yeter adamlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

hala şunu anlamadınız!!

JM gösteripte vermeyenlerden

sende görüp te oyuna giremeyenlerde ,
    ,
    tatilmiş bu yıl hiç gecen yılsa 1 sfer denize gittim

güya denize yakın evimiz var alla h cezamı verdi ama sandalyede 20 saat oturursa bi insan bneim gibi şişer

• ARKADAŞLAR HİÇ UMUTLANMAYIN

GÖRÜNTÜ VAR AMA İCRAAT YOK
  • ya türkçe olsa ne degişecek canavarların adı türkçemi olcak herşey sanki türkçe olcak en iyisi ingilizce valla zaten 2020 yılında ana dilimiz ingilizce olcak alışsanız iyi olcak TÜRK lük elden gidiyor bir dur diyelim hadi protesto ya taksime (şimdi herkes gaza geliomuş gidiomuşuz ) yok yok kalsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: _CrAzY_

ya türkçe olsa ne degişecek canavarların adı türkçemi olcak herşey sanki türkçe olcak en iyisi ingilizce valla zaten 2020 yılında ana dilimiz ingilizce olcak alışsanız iyi olcak TÜRK lük elden gidiyor bir dur diyelim hadi protesto ya taksime (şimdi herkes gaza geliomuş gidiomuşuz ) yok yok kalsın

amma olurdu yaaa... HARİKASINNN -- hani şöle demişsin ya (şimdi herkes gaza geliomuş gidiomuşuz) orda koptum yaffff

• yok kardeş türkçe olduğu falan

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.