Şimdi Ara

Silkroad'un Rakipleri:Dekaron ve Datang Online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar daha hazır diildir.hazır olsa koyarlar ztn..demekki hala uğraşıolar :)
  • alın size ssler kore serverından
    http://dekaron.com/
    burdan download bölümünde girin screenshotlara bi srü war orda
  • oyunu indirip we korece siteden account aldıktan sonra oynayabilen war mı:) warsa buraya msg bıraabilir mi
  • ben ındırdım datangı o 200 mb olan versıyonunu. arkadaslar cınce hadı orasını da hallettık allah alta vısa dan razı olsun bı sıte yapmıs harıka cevırıyo sitesi babelfish.altavista.com/tr ıstedıgınız gıbı cevırın. bızzat ben cevırdım uye oldum ama oyuna gıremıyorum. ayar olma pozısyonundayım verdıgı hatayı da kopyalayıp sıteye yapıstıramadıgımdan ne hata verdıgını de annamıyom. ole bole dıgıl 24 ayarım yaklasık 6 saatımı cope atmak uzereyım. sonuca ulasan varsa msj atsın yaw yoksa alenı ezıyet...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RossTheBoss

2 Yeni Kore/Çin yapımı MMORPG dikkati mi çekti bi göz atmanızı tavsiye ederim...Özellikle Datang Online'ın karakter animasyonları gayet güzel...Dekaron Online'ın ing. versiyonu var amma velakin Detang online'ın hazır değilmi$ sanırım daha...

Dekaron Online Web Sitesi

Datang Online Video

dekaron da ıngılızce hazır dııl. ısteyen arkadaslar 2moons.acclaim.com (acclaim ???bunnar ıflas etmemısmıydı??) adresınden kayıt olarak oyun avrupada beta teste acıldıgında haberdar olabılırler...

• quote:

Orjinalden alıntı: draugerr

dekaron un sitesinde bi download yok mu bana mı oyle geldi. oyunun kendisi yok downloadlarda ya! emulede de arattım patchleri var kendi yok!

oyun henuz sadece kore ve japonya da mevcut , 2007 de global e gidicek , o gameHI ın ing ce actıgı site , ama acclaim gameHI dan dekaron un haklarını aldı ve avrupa ya 2moons ismiyle surmeye karar verdi , 2moons.acclaim.com daki forumunda istediginiz bilgileri edienbilirsiniz , yada diger oyunlar bolumunde bu 2moons la iligli tartısıorz orayada bekleriz

edit:üzülerek soyluorm , 2moons u beklememe ragmen(ve kore versiyonunu oynuyor olmama ragmen) datang ın goruntuleri daha bi cekici geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IoI -- 26 Ekim 2006; 19:03:10 >

• english versiyonu cıkınca yine bir arkadas veya habeir olan kisiler yazarsa sevinirim gercekten cok hos..
  • daaa once werıldı
  • Beyler bayanlar oyunun ingilizce versiyonu 31 aralikta cıkıcak..
    o yuzden hic bosuna indirmeye calismayin.. :)
    bi de mümkünse oyun cikar cikmas herkes oraya gecmesinde azicik oyun oynamanin keyfini sürelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

hacım 1 günü 30 saat yapalım dava açıyoz!!! 10 saat silk 10 dekaron 10 datang ... arada bi yerde bişi unuttum galiba... ha bide uyucam 5 dk daha ekleyin
    al bendende okadar

• olabilir ama silkraod degişmem gibime geliyor bilmem herey o boşsa neden olmasaın
  • para vercekmiyiz?
    herhangi bi oyun için 1 kurus bile vermemde
  • quote:

Orjinalden alıntı: archerxx

http://download.mmosite.com/download.php?id=627

verdigin link de bi bozukluk var.
    (this information dont exist) dio
    böle bi bilgi yok dmk yanı kırık link
  • silk road bu oyunların yanından bile geçemez dekarondan bahsediyorum
  • nerden indircez

nu oyun silkroadın yanından geçemez çünkü silkroad oynanabilen bir oyun lafta kalmış bi oyun diil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert5001 -- 14 Kasım 2006; 18:39:42 >
  • DEKARON 31 ARALIKTA CIKMIOMU?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert5001

nerden indircez

nu oyun silkroadın yanından geçemez çünkü silkroad oynanabilen bir oyun lafta kalmış bi oyun diil

2 moon (dekaron) lafta kalmıs bır oyun degıl close beta acılacak yakında sonrada open betaya gecer bılmeden konu hakkında yorum yapmayalım yada genelleme yapmayalım
  • 2moons da itemler + skilller mükemmel hızlı kasma özelliği başlı başına bir zevk katıyo grafiklerde fena sayılmaz yeteri kadar da türk olursa zevkle oynanacak bir oyun bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: einhander

quote:

Orjinalden alıntı: mert5001

nerden indircez

2 moon (dekaron) lafta kalmıs bır oyun degıl close beta acılacak yakında sonrada open betaya gecer bılmeden konu hakkında yorum yapmayalım yada genelleme yapmayalım

heh öyle desenize baştan

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.