Şimdi Ara

Silkroad Vadisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
15.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok Super Harika,

Ben Kendi Hikayemi Full Olarak Koycam...
  • okurken hiç sıkılmadım sanki çok güzel bir kitap okuyo gibiydim devam lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

ya son 2 kişinin konusundada aynı şey var neden sun+11? +11 silah mı gördünüzde rüyanıza sokuyorsunuz hani olacak şeyleri yazsanız birazda bağlı kalmadan özgün yazsanız kötü de olsa alkıslıcam ama hep aynı uydurma senaryo

ya sınır +9 diolar da fostan resimler goruoruz kalkanlar silahlar filan mor parlıo bu nedir herkes kafasına gore bi + sınırı koyuyo hangisine inancamı sasırdım joymax bi acıklama yapsa bari bu konuda

• sosun+11 e fake dıyenler aege serwerinde gördüm aynı 16 crt resmıe wardı ama format atınca gıttı keske olsaydıda gosterseydım
  • gaffır kardeş bunun devamı olsun bitmesin lütfen tarih verebilirmisin. teşekkürler.
  • harbi normalde bukadar uzun bi yazıyı bilgisayardan okumazdım ama çok sürükleyici çok güzel devamını mutlaka getir bende seninkadar yetenek olsa kitap yazardım süpersin
  • şindi yazıcıyı açıorum :D:D
  • Phy.Attack Power (+98%)
    Mag. Attack Power (+56%)
    Durability 98/98 (+74%)
    Critical 14 (+78%)
    Attack distance 20.0 m
    Attack rating 97 (+5%)
    Reqiured level 16
    Seal Of Sun

Burayı sallamışın glavienin uzaga wurma mesafesi ben 1.8 diye biliom sen 20.0 yazmışın :D
  • pardonya hepsi sallamaymış :D :D yarısına kadar okudum hemen cevap yazdım önyargılıyım sry :(
    gerçektende çok güzelmiş okudukça zewk aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulh92 -- 25 Temmuz 2007; 13:12:26 >
  • TEK KELIMEYLE MUHTESEMDI
  • Güncellenmiştir ..
  • HARİKASIN YA BU NE BÖLE

• sonu güzel olmuş emeğe saygı ve ellerine sağlık büyük bir hayal güçün varmış
  • hemen okuyorum.
  • ya sizde gerçekçiliğe taktınız haa adam ne güzel yazmış eline koluna hayalgücüne sağlık
  • süperdi devamısnı da bekleriz
  • yazıyoum şu an

yeni hikayenin macerası

KÜRESEL ISINMA SRO ' da
  • dehşetti bea süper

• quote:

Orjinalden alıntı: gaffur55

yazıyoum şu an

yeni hikayenin macerası

KÜRESEL ISINMA SRO ' da

Kardeş bnce sen senaryo yazarı ol ya.bu ne böle hayal gücü.Hala okuyosan yani üniwersiteye gitmediysen mutlaka senaryo bölümünü seçmelisin!!!Bu arda mükümmel yazmamışsın...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.