Şimdi Ara

SilkRoada baslıcaklar bi okusun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun yeni baslıcaklara cok cekici geliyor grafik cizim vs ama is grafikle bitmiyor oyun da eglence yok sırf level kasmaya yonelik bir oyun ve insanı yakın zamanda sinir hastası yapar.. hic bitmeyen bi lag la karsılacaksınız nerdeyse hergun ancak gece 2 sabah 8 arası duzeliyor gibi player sayısı azaldıgından 'bir muddet zaman sonra sıkıcı gelmeye baslıcak (malum hep lag hep level olmuyor) oyunda sonra zamanlarda koxp hack olayları cogaldı gmler bunun onune gecemiyor .. bunları goz onunde bulundurun

• dostum öle dionda
    hep exp değilki her lvlde görevler var knightta öyle değil mesela ben 61 din knightta her lvl de görev yoq asıl sıkıcı olan buydu mesela lvl 55 den sonra 60 a kadar tek 1 canavar kesmek zorundaydın ama silkroadda öyle değil belki ben yeni başladığım için öyle gelio bilmiyorum görevler oyunu öğretti örneğin lvl 1 deki görevler sayesinde nerden giysi alırım nerde pot alırım vs. öğrendim lag demişin insan bi süre sonra alışıyo ben örneğin 2 gün önce başladım oyuna şu an lvlim 13 alışdım ben lag olayına bence knight yerine buna başlayın daha iyi ko da o kadar çok koxp varki ben hakkımla 61 kasdım adam gelio 1 haftada 61 oluo öylelerini görünce insan kendini mal zananedio açıkcası emin deilim sillkroadda emeğimin karşılığını alacağıma ama bakalım öğrendikce güzelleşir inş.
    neyse herkese ii oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetUsHuntY4rr

dostum öle dionda
    hep exp değilki her lvlde görevler var knightta öyle değil mesela ben 61 din knightta her lvl de görev yoq asıl sıkıcı olan buydu mesela lvl 55 den sonra 60 a kadar tek 1 canavar kesmek zorundaydın ama silkroadda öyle değil belki ben yeni başladığım için öyle gelio bilmiyorum görevler oyunu öğretti örneğin lvl 1 deki görevler sayesinde nerden giysi alırım nerde pot alırım vs. öğrendim lag demişin insan bi süre sonra alışıyo ben örneğin 2 gün önce başladım oyuna şu an lvlim 13 alışdım ben lag olayına bence knight yerine buna başlayın daha iyi ko da o kadar çok koxp varki ben hakkımla 61 kasdım adam gelio 1 haftada 61 oluo öylelerini görünce insan kendini mal zananedio açıkcası emin deilim sillkroadda emeğimin karşılığını alacağıma ama bakalım öğrendikce güzelleşir inş.
    neyse herkese ii oyunlar
    bırak bu işleri cruel int ci olmadığın için canavarları zorlukla kesiosun oooo yüzden oyun sıkıcı gelioo sana
    tabi bide beni kesebilsen...

• quote:

Orijinalden alıntı: _elkA

bırak bu işleri cruel int ci olmadığın için canavarları zorlukla kesiosun oooo yüzden oyun sıkıcı gelioo sana
    tabi bide beni kesebilsen...

Alıntıları Göster
    ben de yeni başladım lvl 12 iki tane okçum var bi tanesinde sadece görev yaptım ve int ,buz yaptım.
    diğeri oyunu öğrenmemi sağladı.
    arkadaşım 1 haftada demiştin ya lvl 60 oluyor diye :) bir günde istediğin karakteri 60 lvl yapıyorlar. cebine de istediin kadar para. nasıl oluyor onu da anlatayım. 60-65 lvl 7 tane koxpli eleman yeni bir karakter açıyor sen ne istersen. gizli soru v.s. sen biliyorsun. alıyorlar klana bi kesmeye başlıyorlar. lvl 60 oluyorsun.
    bu oyun sadece lagggggggggg lar sıkıcı ama alışıyoruz ne yapalım daha tatlı bir oyun yok şimdilik.
    Allah bir gün türklerin de online oyun yaptırdığını gösterse mutlu olurum ama....
    mahvediyor bizim veletler oyunu bence yaş sınırı getirilmeli ama intrnet cafeciler dediğim olayı yapıyor. yani bu oyunun çok fazla Türkün oynamadığını düşünmek güzel oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alperbey

ben de yeni başladım lvl 12 iki tane okçum var bi tanesinde sadece görev yaptım ve int ,buz yaptım.
    diğeri oyunu öğrenmemi sağladı.
    arkadaşım 1 haftada demiştin ya lvl 60 oluyor diye :) bir günde istediğin karakteri 60 lvl yapıyorlar. cebine de istediin kadar para. nasıl oluyor onu da anlatayım. 60-65 lvl 7 tane koxpli eleman yeni bir karakter açıyor sen ne istersen. gizli soru v.s. sen biliyorsun. alıyorlar klana bi kesmeye başlıyorlar. lvl 60 oluyorsun.
    bu oyun sadece lagggggggggg lar sıkıcı ama alışıyoruz ne yapalım daha tatlı bir oyun yok şimdilik.
    Allah bir gün türklerin de online oyun yaptırdığını gösterse mutlu olurum ama....
    mahvediyor bizim veletler oyunu bence yaş sınırı getirilmeli ama intrnet cafeciler dediğim olayı yapıyor. yani bu oyunun çok fazla Türkün oynamadığını düşünmek güzel oluyor.

Alıntıları Göster
    Puhahahaahh gıcık oluyom ben bu oyuna...

• quote:

Orijinalden alıntı: THECRUEL

Puhahahaahh gıcık oluyom ben bu oyuna...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim oyunu yükledim fakat start dediğim zaman pc yeniden başlıyor çıldırmak üzereyim ne yapmam gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelper

arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim oyunu yükledim fakat start dediğim zaman pc yeniden başlıyor çıldırmak üzereyim ne yapmam gerekli

Alıntıları Göster
    arkadaşlar zaten bu oyun ilk başta kimseye zevk vermez çünkü pk olayı düşük herkez ilk başta lvl kasmaya çalışıyor herkez bi lvl ini alsın ozaman görürsünüz oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: byby

arkadaşlar zaten bu oyun ilk başta kimseye zevk vermez çünkü pk olayı düşük herkez ilk başta lvl kasmaya çalışıyor herkez bi lvl ini alsın ozaman görürsünüz oyunu

Alıntıları Göster
    55 oldum da nolduu
  • quote:

Orijinalden alıntı: THECRUEL

55 oldum da nolduu

Alıntıları Göster
    iyi güzel lvl kasmak çin güzel quest ler var demişsinz ama lvl kas kas ne olacak sonunda?Tmm k2 nin dandik liği yüzünden usko nun b..k u çıktı,aksi taktirde Ko nun alternatifi yok çünkü oyun pk üzerine kurulu ben silk road da bunu göremedim,yani diyelimki silkroad ta 60 oldun yada daha fazla sonra?Ama örnek vermek gerekirse KO da 65 olunca ve item lerin varsa pk başlar oyunun zevki orda başlar,oyun pk üzerine kurulu yani.Ben başka bir oyun bilmiyorm tamamen pk üzerine kurlu olan hatrı sayılır bir mmporg.Ama son olarak şunun sölemek istiyorm k2 sux bu yü<den USKO da sux...

• quote:

Orijinalden alıntı: metal37

iyi güzel lvl kasmak çin güzel quest ler var demişsinz ama lvl kas kas ne olacak sonunda?Tmm k2 nin dandik liği yüzünden usko nun b..k u çıktı,aksi taktirde Ko nun alternatifi yok çünkü oyun pk üzerine kurulu ben silk road da bunu göremedim,yani diyelimki silkroad ta 60 oldun yada daha fazla sonra?Ama örnek vermek gerekirse KO da 65 olunca ve item lerin varsa pk başlar oyunun zevki orda başlar,oyun pk üzerine kurulu yani.Ben başka bir oyun bilmiyorm tamamen pk üzerine kurlu olan hatrı sayılır bir mmporg.Ama son olarak şunun sölemek istiyorm k2 sux bu yü<den USKO da sux...

Alıntıları Göster
    cru susda olum athensde lvl kas ezik kalcan la ben 12 oldum sp kasıyom 30 kadar sp kasıcam ondan sonra sırf lvl yükleniriz.

• valla ko ile kıyaslamak bence ayıptır sölemesi aptallık bu oyun bana kalırsa ko ya 5 basar hem grefik hem diğer açılardan bikere ko da hikaye yok hayali yaratıklar hayali kahramanlar oyun tamamen saçmalık önceleri ko oynuyordum 62 lvl çarı bıraktım bu oyuna geçtim ve pişman deilim pişmanlığım ko oynarken kaybettiğim boşa giden zamanalarım neyse yinede herkeisn fikrine saygı duymak lazım emeğe ve fikre saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: De_LeE

valla ko ile kıyaslamak bence ayıptır sölemesi aptallık bu oyun bana kalırsa ko ya 5 basar hem grefik hem diğer açılardan bikere ko da hikaye yok hayali yaratıklar hayali kahramanlar oyun tamamen saçmalık önceleri ko oynuyordum 62 lvl çarı bıraktım bu oyuna geçtim ve pişman deilim pişmanlığım ko oynarken kaybettiğim boşa giden zamanalarım neyse yinede herkeisn fikrine saygı duymak lazım emeğe ve fikre saygılar
    BU OYUNU OYNIYANDA KAFA YOK APTAL O KADAR BASKA BISEY DEMIYORUM
    HAYATTAN BAGLARINI KOPARMIS SERSERI INSANLARIN OYNADIGI BI OYUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: fancifull

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fancifull

KAFASI OLMAYAN SENSİN, SALAK SENİN BABANDIR, SERSERİ SÜLALENDİR.ADMİNDEN ÖZÜR DİLERİM AMA BÖYLE BEYİNSİZLER BU FORUMA GİRİNCE İNSAN KENDİNİ TUTAMIYOR.

• quote:

Alıntıları Göster
    ya ben oyuna yeni başladım we sp leri hep daıttım büyüsel olarak ice aldım bikere açtım ama çok mana yio die kullanmıom we şimdi sadece okçu skillerine weriorum lvl im 10 şimdiden sonra yeni char açiimmmi yoksa kasmaya dewam edimmi beyler?
    bu arada hangi serverdasınız? ben babel'deim warmı babelden biri burda bana yardım edebilcek...
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

sen öle zannet asıl ko'culara bak bugün bi çocuk girdi msn'e msn nick'inde şöle yazıodu .....(isim wermiorum) abi fenerli olduun için sana +7 mirrage'leri wermiyeceim kardeşim gerek ko olsun gerek bilmem ne oyunları bu kadar abartmayın sonuçta beleş oynuorus we kimse kafasız deil sen kapa çeneni tamammı bide böle bi msj yazma ulan arkadaşım ko bölümüne ko alıcam die msj attı 7 gün uzaklaştırma aldı herif burda bize salak manyak die girişio hiç mode'lerde tın yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost5152

quote:

sen öle zannet asıl ko'culara bak bugün bi çocuk girdi msn'e msn nick'inde şöle yazıodu .....(isim wermiorum) abi fenerli olduun için sana +7 mirrage'leri wermiyeceim kardeşim gerek ko olsun gerek bilmem ne oyunları bu kadar abartmayın sonuçta beleş oynuorus we kimse kafasız deil sen kapa çeneni tamammı bide böle bi msj yazma ulan arkadaşım ko bölümüne ko alıcam die msj attı 7 gün uzaklaştırma aldı herif burda bize salak manyak die girişio hiç mode'lerde tın yok

Alıntıları Göster
    herkes istedii oyunu oynar senin buna hakaret etmeene gerek yok düşüncelerini kendine sakla yada silkroad oynayan biri görürsen ona sölersin tamammı burda keyfimizi kaçırmaya ne hakkın war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost5152 -- 25 Nisan 2006; 21:21:45 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

walla bian bende oyle hissetmeye baslamistim kendimi birakdim

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

he sen git dışarda top oyna git gecelere kadar gez sonra alkolik ol bizde gülelim

• quote:

Orijinalden alıntı: redlion999

quote:

he sen git dışarda top oyna git gecelere kadar gez sonra alkolik ol bizde gülelim

Alıntıları Göster
    Bu oyun hakkında tek gerçek var adamı sinir hastası eder(tabiki Türkiye için geçerli bu laf).
    Laga bi giriyoon......... yatttaraaaaaa.şimdi sinir olma... Böle oyunlarda hiç kızman birisi beni öldürüncce. hatta bir kaç kere ölsem bile sinir olmama o kişiye. Ama böle lag yüzünden yatınca insanın çontaları fırlıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Asprin

Bu oyun hakkında tek gerçek var adamı sinir hastası eder(tabiki Türkiye için geçerli bu laf).
    Laga bi giriyoon......... yatttaraaaaaa.şimdi sinir olma... Böle oyunlarda hiç kızman birisi beni öldürüncce. hatta bir kaç kere ölsem bile sinir olmama o kişiye. Ama böle lag yüzünden yatınca insanın çontaları fırlıyo.

Alıntıları Göster
    geçen servera res atıldı ve ondan sonra 4 saat lagsız oynadım valla oyunun tadını aldım desem yalan olmaz
    işte bomboş downhang resimleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.