arkadaşlar aşşağıda yazı alıntıdır. başka biri verdiyse özür dilerim. konu kilitlenebilir. silkroad!a gelecek yenilikler -------------------------------------------------------------------------------- rusyadaki trl kanalında sro tanıtımı yapılıyodu.. sro ile öğrendiğim bazı konular - nisanda yeni patch gelecekmiş ve bununla birlikte +3 ve sos gibi kıyafetlerde silahlarda olduğu gibi parlayacakmış - bir silah en fazla +17 yapılabiliyomuş.. yani en son silah SOSUN + 17 - seal of earth itemler gelecekmiş.SOE dereceside +20 - 2010 da bu serverlar kore serverlarının aynısı olacakmış daha çok bekleriz - joymax ın aylık geliri 47 milyon $.. bağlantı ücreti içinse aylık 10 milyon $ ödüyorlarmıs. - bünyesinde 62 gm varmıs ve gm lerin aylık geliri 7.500 $ ve yaptıkları iş ise 6 saat oyunda kalmak ve kendilerine gelen mailleri okumakmıs - toplam server genişliği 6 TB (terabayt)mış - knight ın 4 milyon, WOW un 8 milyon , SRO nun ise 11 milyon kullanıcısı varmıs ve 11 milyonun 4 milyonu aktif kullanıcıymıs - microsoft SRO yu satın almak için teklif götürmüş ve SRO nun verdiği yanıt : "Hayaller Satın Alınmaz" - SRO hep ücretsiz bi oyun olarak kalacakmıs
SRO YA BAĞLILIĞINIZI BİRAZ DAHA ARTIRDIYSAM NE MUTLU BANA BU SÖYLEDİKLERİM RUSYANIN TRL KANALINDA YAYINLANMISTIR..
(kıyafetler parlamasın çok saçma)
+65454848 Kere Verildi
bunları duydum gıbı ama yınede saol bılgılendırdıgın ıcın.
quote:
Orjinalden alıntı: KnightOfKingdom
+65454848 Kere Verildi
+1
Bu yenilikler 1.5 yıl öncede gelecekti ne hikmetse
quote:
Orjinalden alıntı: PeterPetrelli
Bu yenilikler 1.5 yıl öncede gelecekti ne hikmetse
11milyon kullanıcı
ben buna gülerim delimi neler 11milyon kullanıcı wowda yok be
milletin çar açması onunla hep aktif olması deil bu 11 mil. kullanıcıdan bunu anla ayrıca kusura bakmayın konunun daha önce verildiini bilmiodum yöneticilerden biri lütfen kilitlesin
''hayaller satın alınamaz''
daha cok para hayali
çok gzl bir konu açmışsın ben ilk kez gördüm çok tşkr ederim
Doğruluk payı yok ve daha önce bir çok kez verildi.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme