Şimdi Ara

Silkroadda durduğumuz yerin x&y koordinatları nasıl bulunuyor??(Yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler arkadaşlar silkroadda sremuda sonunda otomatik canavar çıkarmanın yolunu bulmuş denedim çalışıyor!!
    İsteyenlere verebilirim.Oyunda durduğumuz yerin(örn:tiger mountain) x&y koordinatlarını bulursak ben bunu başaracağımıza inanıyorummagyang ları tarlada çıkarmayı başardım(x&y koordinatları yazılıydı) europa skiLLlerini fuLL denedim hepsi sorunsuz yalnız habire weapon değiştirirsek ?? veriyor biri bana bunun nasıL bulunduğunu söylerse pvp&pt mob olayına geçeceğim.Hamachiden onLine olmayıda buLdum 3 arkadaş bağlandık.Pvp olmadığı için zevksiz inş. pvp&pt mob yapacağız yakında ... yardımlarınızı bekliyorum

• hiç oyunda sağ üst köşeye bakma ihtiyacı duydunmu???
  • Harbi Server Açmaya Çalışıyorsun Ama Kordinatın Nerden Bakıldıgını Bilmiyorsun .
  • quote:

Orjinalden alıntı: kale2

Harbi Server Açmaya Çalışıyorsun Ama Kordinatın Nerden Bakıldıgını Bilmiyorsun .

Adamın Nicki Zaten NOOB
  • quote:

Orjinalden alıntı: AzuRyhmer

quote:

Orjinalden alıntı: kale2

Harbi Server Açmaya Çalışıyorsun Ama Kordinatın Nerden Bakıldıgını Bilmiyorsun .

Adamın Nicki Zaten NOOB

Bilmemek değil Öğrenmemek ayıp adam öğrenmek için sormuş dalga geçen en büyük ayıbı etmiştir...
  • bu kale2 'de zaten bi spastiklik var

quote:

Orjinalden alıntı: xXxCharacterxXx

KESİN VE NET : BEN 3 GÜN SONRA 5 GÜN SONRA ALIRIM YOK CHARIM SATILSIN ALIRIM Gibi Cümlelerle gelmeyin Engeller silerim !!!!

[
    quote:

b]Çokda TIN !!!! <--- kale2'den !!!

Sorduk sanki bide gelip konuma yazmış! biraz bakınca anlaşılıyo zaten ayıbın ne olduğunu anlamadığı!!!!
    Sen kimsin ki kimi yargılıyosun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXxCharacterxXx -- 13 Aralık 2008; 2:05:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.