yanlız durum var şöle bi haber turk kendi kodunu verdi en ii site sıralamasında bi ara 1. sıradaydı o herifte kendi konudu vermiş bununki gibi!
hehe ben bu oyunda 30 fire nukeyle ordu yıgarım be :D
açıkcası emek verdiğim oyun benım zevk aldığım oyundur. Ama birgün gelırde silkroad, knıght gibi saçma sapan olup
hilenın hurdanın çoğalıp sahtekarların zevk aldığı oyuna dönüşürse USKO daki GM yapısı burda da oluşursa
çıkarcı işine gelenle ilgılenen işine gelmeyene oto mesaj yollıyıp başından atan kı sanmıyorum ozaman hero yu değerlendiricem alternatifler içinde emeğine sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: otobar
Abi kafayı yicem hattrick demeyin bana ya!5 kere takım almaya çalıştım vermedi şerolar.Biri başka pc den dene dedi ona bakıyorum şimdi.OFlann
quote:
Orjinalden alıntı: tHe_iMmpPxX
Bide haatrick i deneyin oda guzel bir futbol manager oyunudur internetten oynuyosun ve maclar gerek zamn hemde haftalik gercek ligler falan var bi deneyin
allah alah ben ilk denemede almistim ama once fazla onem vermemistim.Onadan ayni ligi gene oynuyorum.Bu arada sezon yeni basladi yani fazla gec kalmadid.
www.hattrick.org arkadasim bu oyun nasil oynanir nasil takım alcaz acarmısın biraz !!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme