Şimdi Ara

##silkroaddan sıkıldığımızda yeni bir oyun## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yanlız durum var şöle bi haber turk kendi kodunu verdi en ii site sıralamasında bi ara 1. sıradaydı o herifte kendi konudu vermiş bununki gibi!

hehe ben bu oyunda 30 fire nukeyle ordu yıgarım be :D
  • açıkcası emek verdiğim oyun benım zevk aldığım oyundur. Ama birgün gelırde silkroad, knıght gibi saçma sapan olup

hilenın hurdanın çoğalıp sahtekarların zevk aldığı oyuna dönüşürse USKO daki GM yapısı burda da oluşursa

çıkarcı işine gelenle ilgılenen işine gelmeyene oto mesaj yollıyıp başından atan kı sanmıyorum ozaman hero yu değerlendiricem alternatifler içinde emeğine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: otobar

Abi kafayı yicem hattrick demeyin bana ya!5 kere takım almaya çalıştım vermedi şerolar.Biri başka pc den dene dedi ona bakıyorum şimdi.OFlann
    quote:

Orjinalden alıntı: tHe_iMmpPxX

Bide haatrick i deneyin oda guzel bir futbol manager oyunudur internetten oynuyosun ve maclar gerek zamn hemde haftalik gercek ligler falan var bi deneyin

www.hattrick.org

allah alah ben ilk denemede almistim ama once fazla onem vermemistim.Onadan ayni ligi gene oynuyorum.Bu arada sezon yeni basladi yani fazla gec kalmadid.

• www.hattrick.org arkadasim bu oyun nasil oynanir nasil takım alcaz acarmısın biraz !!!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.