Bildirim
Silkroadın rezilliği
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
her ay 60 tl yatırman lazım oyuna girebilmek için. 2015'den beri bu sistem var malesef. -
Nasıl sistemler gelmiş oyuna böyle.. -
-
Bu kadar sadık oyuncu kitlesine orta parmak çektiler resmen yıllar önce. Var mı şuan oynadığınız pvp server beyler ben de arıyorum şuan. -
pvp server pişmanlıktır. en kötüsünden vietnam veya çin serverinde oynayın hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Angry Toad
Bu kadar sadık oyuncu kitlesine orta parmak çektiler resmen yıllar önce. Var mı şuan oynadığınız pvp server beyler ben de arıyorum şuan. -
Kimseyle iletşim kuramadıktan sonra ne yapayım ki o serverlerde? Eskiden pvp'ler iyiydi 3-4 yıl hatta daha fazla dayananlar vardı oynanıyordu ne güzel ama şuan isro dahil hepsi bitik.quote:
Orijinalden alıntı: glumblapinta
pvp server pişmanlıktır. en kötüsünden vietnam veya çin serverinde oynayın hocam.
Alıntıları Göster -
Jsro'da bile türk guildi var. Her yerde arkadaş bulabilirsin. Ben silkrıad latino oynadım 1 sene tavsiye ederim. 2011den beri açık.quote:
Orijinalden alıntı: Angry Toad
Kimseyle iletşim kuramadıktan sonra ne yapayım ki o serverlerde? Eskiden pvp'ler iyiydi 3-4 yıl hatta daha fazla dayananlar vardı oynanıyordu ne güzel ama şuan isro dahil hepsi bitik.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jsro ölü maalesef + bot yok elle kasacak zaman mı kaldı ki? O dediğin sw'ye baktım ama millet egy b setleri dizmiş zaten çok geride kalınca da bir zevki olmuyor. Düzenli her sene açılan pvp serverlar var 7-8k online oluyor 3-5 ay götürüyor anca onlarla zevk alınır artık. Kimse botla bile olsa 140'a kadar kasmak istemez yıllar sürüyor zaten kasması.quote:
Orijinalden alıntı: glumblapinta
Jsro'da bile türk guildi var. Her yerde arkadaş bulabilirsin. Ben silkrıad latino oynadım 1 sene tavsiye ederim. 2011den beri açık.
Alıntıları Göster
-
Bir çara girip bakayım diyorum 3 saat :D -
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X