Şimdi Ara

silnisnnnn (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: atsızsüvari

birini bıçaklamak sana kolay geliyor galiba bıçağı eline al adam karşında dursun bak bakalım yapabilecekmisin yapabilmek için yaa çok yürekli olucan(yazına göre pek öyle biri değilsin) yada salak(hapis korkun olduğuna göre salakda değilsin) yani yapamazsın ama kavga öyle korktuğun gibi bişey değil taş çatlasa 20 25 saniye sürüyor öyle çokta bişey olmuyor gözün morarım karnın ağrır 2 gün sonra geçer ama bu işin devamı var kavga orda bitmezse hep tetikte olman lazım ve bu insanı yorar

Öfkeden gözü dönen insan her şeyi yapabilir. Düşün ailenden birine tecavüz ediyorlar(tabii allah korusun kötü bir örnek verdim ama bunlar bu dünyada olan şeyler)senin elinde de bıçak var. Muhtemelen normalde çokta yürekli olmasan orada saldırganı delik deşik edersin. Öfke anında elinde silah olan birini silahsız durmak gerçekten zordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: iPhoner

Ben zaten kavga etmek istemiyorum, kavgayı son çare olarak hatta çare olarak bile görmüyorum. ama sadece sokakta yürürken birisi laf atıcak diye korkuyorum sorun bu

Son çare olarak derken kendini savunmayı kastediyorum Laf atanları da umursamadan yoluna devam et. Bunları uyararak doğru yola getiremezsin. Hele döverek hiç bitiremezsin. Olan sana olur.
  • Bende hiç kavga etmedim ne var bunda.Kavga edip popi olacağini mi saniyorsun ergen
    Farkli olma çabalari vol1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhoner

quote:

Orijinalden alıntı: ProfessionalGamer333

Bende hiç kavga etmedim ne var bunda.Kavga edip popi olacağini mi saniyorsun ergen
    Farkli olma çabalari vol1

okumadan yorum yapma bir daha. yaşım 20 dedim ve kavgayı çare olarak görmüyorum diyorum. kimin ergen oldugu belli

20 yaşindasin kendini çok büyük mü saniyorsun
    Madem çare olarak görmüyorsun neden buraya konu açtin?
    Yolda durduk yere kimse sataşmaz sana komik bir tipin yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş fazla gaza gelmede.Bu apaçilerin, kekoların sağı solu belli olmaz.Mazallah bıçak falan batırırlar bir yerlerine.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.