Şimdi Ara

Silver I Ranked Günlüğüm (Eu East) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yalnız kardeş janna oynadığın maçta seni zed taşımış xd
  • Serilere çıktım arkadaşlar çok mutluyum.

Silver I Ranked Günlüğüm (Eu East)

Vi hiçbir zaman doğru yerde değildi. Nereye yardım gerekirse gereksin bi jungle dönüp oraya gidiyordu. Fizz 6 dan sonra botu camp lemesine rağmen çok kill vermedik. Kha da roam a başlayınca rahat kazandık.

Bot lane premade girdik. Bot lane de belirgin 1 üstünlüğümüz vardı. Ama 6 dan sonra rakip takım hep 4 kişi bottalardı. Hecarim kadar aptalını da ilk kez gördüm. Keşke lol replay olsa da ne demek istediğimi anlasanız. Adamlar bizim için dive atıyor. Hecarim çalıda bekliyor. Üçü de küçük canlarla kaçıyor. Hecarim onların gitmesini bekliyor ve kule altına kaçıyor. Divelarken girse triple. Master afk oldu 10 - 15 dk. Her fight rengar varus u aldığı için kaybediyorduk. Son fight varusu iyi koruduk ve kazandık.

Bu maç hakkında pek bir şey demiyeceğim. Tristanayla aynı oyunu oynadığımızdan şüpheliyim. Adam 1 kere fight a katılmadı. Bir keresinde de geldi tek başına önden önden gitti caitlyn harcadı onu. Onun dışında 4v5 oynadık. Kaç kere orianna yı, caitlyn i yakaladık ama hepsi boşa gitti. Kaybettik.

Kassadini counter lamak için için talon pickledi. Sonra lane e itemsiz geldi. Kassadinin itemlerine bakıp geri döndü. Ama minionlar çoktan gelmişti. Kassadin 3 lv iken bu 1 lv idi. Sonra first blood verdi. Ben de kassadini kestim. Sonra yine durmadı lane de toplam 3 kill verdi. Sonra kassadin roam a başlayıp bot u campledi. Zaten onu durduracak kimse kalmadı. 1-0-0 idim başta. Sonra o kassadini gördüm ve durum 4-16 falandı. Sonrasını saldım zaten. Yani sen de feedlemişsin demeyin. Kolay kaybettik. Talon ile kassadini nasıl feedledi hala onu düşünüyorum.

Gangplank beni lane de rahat bırakmadı ama kill de vermedim. Farmlar da eşitti. Bot lane kazandı. Top lane de ortadaydı. Biz laning i bitirdik ama aatrox lane e gitmeye ısrar etti. Ward almadığı için 2-3 kez gank yiyip öldü. Çok fazla cc leri vardı. Fiddle zaten insanı sinir etmek için yetiyor. Vayne e focus u iyi yapıyorlardı. Zaten nasus slow atıyordu, fiddle fear, bi de jax üstüne atlayınca vayne pert oluyordu. Böyle 2 fight kaybettik. Son fight vayne kendini iyi koruyunca fightı da maçı da kazandık.

Serilere 3. kez çıktım. Bu sefer gold a çıkmak istiyorum. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Onedead

quote:

Orijinalden alıntı: Jjaackaal

Evelynn e ad veren jungle itemini cik bana kalirsa

Normalde onu çıkardım ama bu maç sustain ihtiyacı hissettiğim için bu item ı çıktım. Bir de önde olduğumuz maçlarda genelde saçma hatalar yapıp skorumu berbat ederim. Böyle bi sorunum var. Bu maç da bu dediğim oldu.

@perisomerlowe

Genelde carry champler yerine supportive champler oynadığım için veya lane den kill almak yerine bırakmayı tercih ettiğim için kill sayım pek fazla olmuyor.

Sadece belirtmek istiyorum; feed'lemişsen feed'lemişsindir, bunun kill sayısıyla alakası yok bence. Mesela 10 - 10 - 20 gitsen de 0 - 10 - 20 gitsen de benim gözümde feed'lemektir o, hatta ilk durumda daha çok feed'lemiş oluyorsun (arka arkaya sürekli ölürsen minion kadar gold veriyorsun ). Ayrıca arkadaşlar sadece death sayısından bahsetmiyor anladığım kadarıyla, assist'lerin de düşük yani.

Neyse, eklersin arada oynarız istersen. Nick'im yazıyor imzada. Forumdan birkaç arkadaş daha var.

• En son serilere kalmıştım arkadaşlar. İşte serilerin sonucu;

Blitz feedleyip oyundan çıktı. Surrender verdik. Skorlara bakarsanız maçın dönme şansı yoktu.

Nidalee ile caitlyn premade idi. Her lane in kazanmasıyla kolay kazandık. Bu nidalee ile kazanmakta ayrı bir şey.

Aynı şekilde her lane in kazandığı bir maç daha. Kolay kazandık ve serideki 2. win im oldu. 1 maç kazanırsam gold a çıkacağım.

First pick karthus idi. Kassadin, talon ve fizz banladı. Anlayacağınız kendi için ban yaptı. Karşısına kha zix geldi. 6 lv olmadan kha zix e 4 kill verdi ve dakika 20 de karthus 85 kha 155 farm idi. 2. item rylai aldı. Kha zix 6 dan sonra botu gankleyip double aldı. Artık kha zix tek atıyordu bana ve vayne e. Bir kaç fight kha zix i yakalamıza rağmen oyunu kaybettik. Bu kadar saçma karthus oynayan görmedim diyemem bundan kötüleri de vardı ama bu da rezildi.

Invade yedik blue um gitti. O yüzden pek gank atamadım ve jungle döndüm. Jarvan mid i camp ledi ve 2 kill çıkardı. Draven ilk item botrk çıktı. Irelia ise zephyr ve ardından warmog çıktı. Zyra ward atmakta çok cimriydi ve oyun boyunca sadece 1 tane pink ward aldı oracle ise hiç almadı. Draven pozisyon almayı bilmiyordu ve ben de önde durduğum için bir kaç kez blitz e çekilince iş zorlaştı. Bir kaç fight kazanmamıza rağmen draven ve irelia inhibitörü almak için ısrar edince öldüler. Biz de kuleyi korurken dive yedik ve öldük. Sonra oyun koptu zaten. Kaybettik.

İlk 3 maçta 2 galibiyet almama rağmen serileri kaybettim. Şuan 88 lp yim. 1-2 güne yine serilere kalırım. Eğer şansım yaver giderse gold a çıkarım. Yoksa çok zor.

• Beyler bu adam noobun teki, ben bunu taşıyamadım 2 maçtır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broiser -- 4 Eylül 2013; 15:37:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoldYourFire

Beyler bu adam noobun teki, ben bunu taşıyamadım 2 maçtır

qnq taşı beni ltfn xd
  • Gold oldum qnqlar. Çok mutluyum.

Bu maç yeni gelen patch ten sonra attığım ilk maçtı. Benim pc eski olduğu için bu patchle birlikte bu maç 20 fps üstüne çıkamadım. Sona fb alıcaz diyip topa yanıma geldi. Lee sin 350 lik pot ile başladığı için öldüremedik. Dönerken bir de kör bir şekilde q tutturup benden fb aldı. Sonra lane e döndük tam trade e girdim. FPS 5 e düştü. Kendimi ölmüş buldum. Her lane kaybedince 20 de surrender verdik.

Aatrox u counter lamak için jax aldım. 6 ya kadar pek bir şey yapamadım ama 6 dan sonra ezdim. Bir kaç fight kaybedince maç gidecek gibi oldu ama son fight ta focus yemeyince fight ı da oyunu da kazandık.

Bu maç resmen çıldırdım. Ryze oyuna giremedi. Bir çok kez bağlandı ama oynayamadı. Onun yerine 1 tane bot atsaydık maçı yenerdik o kadar diyorum. Çok yazık oldu. 4v5 direndik ama başaramadık kaybettik.

Evelynn topdan fb aldı. Shaco geldi onu da aldılar. Ondan sonra koptu zaten. Her lane kazanınca kolay bir galibiyet oldu.

Mordekaiser trollpick yaptı. Jarvan top a gitti renekton support oynadı. Akali roam yapınca rahat kazandık.

Kayle ve jarvan bottan çıkmadı. Ahri ise midden çıkmadı. Buna rağmen 25 dk de ahri 136 farm kayle 201 farm yaptı. Böyle olunca kayle taşıdı.

Ghost almayı unuttum. Fightları dar alanlarda olunca nasus yardırdı. Tek q ile yarı can alıyordu. Son fightta da böyle olunca kazandık.

Gold oluşum

Top ve bot kazandı. Jarvan ve renekton saçma build kasınca yenmek hiç zor olmadı.

4. kez serilere kaldım ve bu sefer Gold a çıktım. Zor oldu ama başardım. Bekle beni elise.

• Tebrikler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.