Şimdi Ara

Silver Surfer (????)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
4
Favori
3.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Silver Surfer (????)

Stan Lee ;

"Çekilmemesi için bir sebep yok. Herkesin sevdiği ve merakla beklediği harika bir karakter " açıklamasında bulundu. Ayrıca " Önümüzde ki bir kaç yıl içinde olmayabilir, Şuan Dr. Strange, Black Panther, Ant-Man, Guardian of Galaxy üzerinde çalışmalar yapılıyor" dedi.

Silver Sulfer filminin hakları 20. Century Fox'a ait. Filmin yönetmenliği büyük ihtimalle Venom ve Fantastic 4 reboot filmlerinin de yönetmeni olan Josh Trank'a emanet edilecek.

Ayrıca İMDB'nin notuna göre Fantastic 4'da ki Silver Surfer'dan daha farklı bir SS görecekmişiz. Konuda sağlam değişiklikler yapılacağı belirtilmiş.

İMDB

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeolog. -- 5 Kasım 2013; 23:00:35 >

• fantastik dörtlü harikaydı. onu tekrar başa almanın ne gereği var. 3 denbdevam etsinler. her kahraman in 2 3 tane başlangıç filmi var artik. bu ne ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

fantastik dörtlü harikaydı. onu tekrar başa almanın ne gereği var. 3 denbdevam etsinler. her kahraman in 2 3 tane başlangıç filmi var artik. bu ne ya.

Bu film sadece Silver Surfer'ı anlatacak. Gerçi Fantastic 4 için de reboot çekiyorlar.
  • Bir Deadpool filmi istiyorum Marvel'den. Çok mu?
  • Silver Sulfer sağlam karakterdir filminin yapılıyor olması iyi bir haber.

@RIDANES 2014 gibi geliyor diyorlardı en son ama çok umutlanma gerçek Deadpool ruhunu yansıtacağını düşünmüyorum.
  • Ahın gitmiş vahın kalmış hala süper kahraman peşindesin stan lee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Parsı

Ahın gitmiş vahın kalmış hala süper kahraman peşindesin stan lee

/>

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fight night champion-Isaac frost
    13 yıl önce açıldı
    Sacred gold
    13 yıl önce açıldı
    Iceman vs Superman
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Parsı

Ahın gitmiş vahın kalmış hala süper kahraman peşindesin stan lee

• İlginç ve aslında iyi bir karakter olduğu için sevildi.
  • Önlerden. Mutlaka çekilmesi gerek diye düşünüyorum. Diğer karakterlerden ne eksiği var?
  • bu filmi çekip guardian of galaxy filminin 2.filmine hazırlayacaklar sanırım gümüş sörfçüyü
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

bu filmi çekip guardian of galaxy filminin 2.filmine hazırlayacaklar sanırım gümüş sörfçüyü

Guardian of Galaxy. Güzel proje aslında eğer çıkarırlarsa büyük rağbet görür diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

bu filmi çekip guardian of galaxy filminin 2.filmine hazırlayacaklar sanırım gümüş sörfçüyü

Guardian of Galaxy. Güzel proje aslında eğer çıkarırlarsa büyük rağbet görür diye düşünüyorum.

guardian of galaxy 2014'de çıkıyor zaten silver surferı galactus ile beraber guardian of galaxy'nin 2. filmine bağlıyacaklar diye düşünüyorum silver surferin tek hikayesinde zaten sadece galactusa hizmet ediyordu bildiğim kadarıyla bu filmide guardian of galaxy serisi için çekiyorlar sanırım
  • süper kahraman kalmadı artık filmini çekecek
  • quote:

Önlerden. Mutlaka çekilmesi gerek diye düşünüyorum. Diğer karakterlerden ne eksiği var?

Rengi bozuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Önlerden. Mutlaka çekilmesi gerek diye düşünüyorum. Diğer karakterlerden ne eksiği var?

Rengi bozuk

• GELİŞME!!!!!!!!!!! var mı.. :D

Edit: Zaten F4 SS'nin yükselişinde end scene var

Gözleri açılıyor ve bam surf ona geri geliyor. Ayrıca Rebootta görücez yani yeni film F4'ün orada SS olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 18 Aralık 2013; 16:00:36 >

• Bu film tamamen çöpe atıldı. Yeni bir Silver Surfer yaratılacak. Stan Lee'de söyledi zaten. F4'de ki SS'den farklı bir Silver Surfer göreceğiz diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Bu film tamamen çöpe atıldı. Yeni bir Silver Surfer yaratılacak. Stan Lee'de söyledi zaten. F4'de ki SS'den farklı bir Silver Surfer göreceğiz diye.

Hero çorbası yaptılar
  • Önlerden
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.