Şimdi Ara

Sılver Surfer vs Süperman (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yok Superman fiziksel açıdan üstün kesin yener.
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Superman hep fiziksel güçlü adamlarla mı kapıştı sanıyorsunuz hocam :D

Kozmik gücü olan adamlarla kendine göre çok daha yönlü adamlarla savaşmış birisi.

Ama tabi bu forumda featlerden çok bir karakterin hangi evrenden olduğu önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doctor Fate kullanıcısına yanıt
    :D Dalga geçiyorum farkında değilmisin. Şu vs'de superman alabilir demenin tek nedeni fiziksel gücüyle önde olması. Bende o yüzden yazdım o yorumu.

SS'in tüm güçlerini görmezden geliyorsun.
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Hayır dalga geçtiğini anladım :D

Sadece SS’in alacağından emin gibi konuşmanıza söyledim onu.

Silver surfer alır diyorsunuz neden diyorum cosmic power ve çok yönlülük diyorsunuz :D

Bende Superman kendinden daha yönlü ve kozmik varlıklarla savaşıp yenmiş biri diyorum :D

• Birisiyle tartışmaya girmeden şu konuyu cevaplarmısın hocam :D

Bir de eğer SS ve Supe birbirlerinin özelliklerini bildiğini varsayarak yanıt verin :)

Hikaye bakış açısı -> İkiside pasifist karakterler asla birbirlerini incitecek seviyeye gitmezler.
    Versus bakış açısı -> İkisinden biri nakavt olmak zorunda ise yani, iki tarafta kararını vermişse ve senin dediğin gibi birbirlerinin özelliklerini biliyorlarsa kesinlikle avantajlı taraf Silver Surfer çünkü kırmızı güneş radyasyonu hatta kriptoniti taklit edebilecek madde ve enerji manipülasyonu yapıp Supe'ü zayıf düşürebilir.

Vahşi bakış açısı -> İki tarafta birbirini varoluştan silmek istercesine her şeyini koyacaksa iki türlü de gidebilir. Superman'in ekstra güç almasını sağlayacak bir faktör yoksa SS'e yakınım.
  • Hadeyan kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)

hadeyan güzel söylemiş. özelleliklerini biliyorsa yine ss önde. Ben ss alır derim işin için de lois filan olduğundan baya zorlanır ona bir şey diyemem loisi onun için koydum zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Fate

Supermanın de çok gelişmiş duyuları var. 25 ışık yılı öteden bir sinyali duyuyordu yanlış hatırlamıyorsam

Alıntıları Göster
    1 tane feate göre daha iyi diyemezsin :D
  • Hangisi marveldaysa o alır Konu kilit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Fate

Evrenin bir ucundan diğerine mi atak yapacak ? O atak oraya gidene kadar biz yaşlanıp ölürüz.

Alıntıları Göster
    yok evrenin ucundan vs başlıyacak sonra istiyen ordan atak yapar istiyen yaklaşır karar onların
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Heatvision ordan oraya 13 milyar yılda gider :D

SS’in ataklarında öyle :D

ben zaten vs uzak yerden başlatim amaçlı öyle dedim :D yoksa ordan oraya atak yapacak da o atak oraya gidecek de yaşlanıp ölürler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 16 Eylül 2018; 20:7:59 >
  • SS’ın güçleri kendisine Galactus tarafından bahşedilen ve güçleri ancak onun çizdiği hudutlar dahilinde olan bir karakterdir. Gücünün en nihayetinde bir sınırı vardır ve bu sınırın ötesinde bir güce sahip olamaz. Fakat Superman’e güçleri bir başkası tarafından verilmemiştir. Superman gücünü evrenin kendisinden alır. Güçlerinin bir sınırı yoktur. Kısaca potansiyeli vardır. Superman zor da olsa bu karşılaşmayı kazanır. Uzayda falan olursa SS’in şansı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.