Yeni bir server açıldı denemek amaçlı olarak bir bakalım dedim ve oyuna balıklama daldım başladım oynamaya heyret verici bişiyle karşılaştım adam lar RP olayını tekrar canlandırmışlar. ve bilirsiniz ultimanın ana temeli olan RP bence bu serverde cok ii sekilde biçimlendirilmiş bende yıların vermiş oldugu bir ultima sevdasıan bu serverda devam kararı verdim benim gibi düşünen arkadaşlarlada paylaşmak istedim.
Şimdi biliyosunuzdur pvp serverlerı acıldı oserverları kötülemek degil amacıma ama oyunda az olsa Rp olacak olmasa ultimanın landan oynananan bir oyundan farkıne onun için
Bunun için SİLVER TİTAN bence cok iyi bir server tavsiyemdir.
www.silvertitanuo.com
Zorunlu Rp mi?
Siteye girmiyo server güm olmuş
Merhaba sevgili UO fanatikleri.. Artık Silver Titan UO Dünyası olarak Hizmetinizdeyiz.
Biliyoruz çok shardlar gördük, neler neler vaad edip 2 nci ayında kapanan, şimdi Silver Titan UO'da kapanır diyenlere cevabımız HAYIR olacak.
Silver Titan UO Dünyası yoğun ve büyük bir emeğin mahsulü, biz emeğimizi boşa çıkarmamak için sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz....
Silver Titan UO Dünyasının yapım aşamasında ve büyümüseninde yanımızda olan Staff kadrosuna ve Sponsorlamıza saygılarımızı sunarız...
Server Bakıma Alınmıştır,Hepinizden Ozur Diliyoruz Fakat Yepyeni Kadromuzla Yeniden Sizlerle Olucaz Elimizde Olmayan Sebeplerden Dolayi Sorunlar Yasanmisti Fakat Bunlari Asarak Yeniden Sizlere Hizmet Vericez Sizinde Yardımlarınızla Tabiki...
Silver Titan UO Yönetimi. ( Yeniden Zuhahah Çok Uzun Zaman Olmuş Tebrikler )