Şimdi Ara

Silverdan kurtulamıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rinoard R kullanıcısına yanıt
    kardeşim normal oyunda ciddiyet yok. millet yasuo, zed, vayne, teemo alıp feedliyor. adc sup alan yok 5 oyundan 3'ü troll. ben oyunumu derecelide geliştirdim. şuan gold da olsam sırıtmam bir adc olarak. boost olayı bana saçma geliyor zaten
  • The Phoenix kullanıcısına yanıt
    Yok canım karalamak anlamında yazmadım mesajı zaten. Sana tavsiyem sen kişisel olarak kendini geliştir. Normal oyunda olsa farm yap et yeni aksiyonlar dene bir çok heroya hakim olmaya çalış (ct mevzusu) falan filan. Şu oyunu Beta zamanları aktif olmasa da o zamandan beri oynuyorum ve dereceli atmaya başladığımda 1 yılı çoktan aşmıştım. Her oyunu ciddiye almaya çalışıyorum maksat eğlenmek olsa da kalitemi korumaya özen gösteriyorum. Bunun bana ne faydası oldu? Bu sene 10lu maçlarda biraz aksiyon yapıp her şeyi takıma bıraktım 10/2 gibi bir skorla silver 2 başladım ve tekrar Dia olmam uzun sürmedi. Ha burada oyunu kazanmak veya kaybetmek biraz şans olsa da ben yine de etkimin olduğunu düşünüyorum. En azından bilinçli davranıp takıma fazla yararım olmasa o maç karşımda ki rakibide bizim takıma sıkıntı çıkarmayacak seviyeler de tutuyorum. Full dereceli atma hem bir yerden sonra sinirden sende kafayı yiyip daha çok kaybedersin gir normale şampiyon dene yada oynadığın şampiyonlar da farklı buildler dene ayrıca inan bana normal daha zor. Dediğin gibi tuhaf tuhaf adamlar geliyor. Kill almaya aç adamlar.... Onların arasında farm almak inan daha zor çünkü her an üstüne atlamaya hazırlar ''safe durma'' mantığı kimse de yok. Biraz daha normal kas sakinleş ve dereceliye öyle gir derim. Sonrası çorap söküğü gibi gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Phoenix

quote:

Orijinalden alıntı: Dk Stormy E

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Heyamigochesabata

hocam supu takmayın , o seviyelerde fazla farm yapmazlar daha çok kill ile kasmayı düşünürler sen koridorda aç roketi dürt biraz farma yaklaştırma , sen farm yap farmdan kas , zaten jinx hyper carry , fazla focus yemezsen tf de ezer geçersin.

hocam hep aptallar bana denk geliyor bıktım ya az önce. 20 dk da 6 kere gank yedik. bizim jungler hiç bir koridora gank atmadı sadece farm çalmaya geldi. benimde elimden bir yere kadar geliyor. şu maçta delirmek üzereydim sinir hastası oldum resmen.

edit: 15 geliyor 22 gidiyor naasıl çıkayım buradan

Bu bahane değil önceki oyunumda 4-0-2 tf skorumu 12-5-13 kaybettim

takım skoru 13-4 falan dı yenildik
    ama benim hatam taşıyamadım amumu ww bana focus attı kaybettik

Hatayı önce her zaman kendinde ara

supla iyi gidiyorduk fakat 20dk da 6 kere gank atılsa size birşey yapamazsınız. mid ve top feedledi jung hiç bir lane'e gank atmadı. belki tflerde alırdım maçı ama takım laf dinlemiyor sur verdiler zaten. benim yeteneğim belli en fazla goldluk bir oyuncuyum

gold 2 ydim bende o maçtan sorna gold 3 düştüm çık düş oldu Allah sabır versin aslında sezonun başından eloyu yüksek tutmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Eğer Viktor oynayacaksa acele etmeli. Bugün veyahut yarın yeni yama gelir. Viktor bir nerf yemiş. Ama şuanda nasıl diye soracak olursa free win resmen.

Rengar,Shen,Azir,Diana bunlardan birini oynayabilirsin.

Hocam bilmiyodum ama şu an gerçekten çok güçlü.Üzüldüm bak şimdi :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Salvador kullanıcısına yanıt
    Bir de bana sor hocam. Resmen free windi.
  • Rivenla taşınmıyodan sonrasını okumadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silver hesap verin duo gireyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fr33will

ikimizde odtülüyüz hatrına boostlıyım seni xd

bölüm ne hocam ben daha hazırlığı atlayamadım. eylül profuna gircem oda olmazsa dondurcam kaydımı ielts kursunu gidecem ulan 3bine girip makina yazdık ama bi ingilizce yüzünden okuldan bile atılabilirim.

bende hazırlığı geçemedim sfavavagga ve makineyim bende xdd

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Eğer Viktor oynayacaksa acele etmeli. Bugün veyahut yarın yeni yama gelir. Viktor bir nerf yemiş. Ama şuanda nasıl diye soracak olursa free win resmen.

Rengar,Shen,Azir,Diana bunlardan birini oynayabilirsin.

Hocam baktım da bulamadım pbe notlarını atarmısınız tam olarak nasıl bir nerf? Hasarı falan mı düştü?
  • kabiliyet yanlış çift taraflı kılıça menzilli oynarken verme
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.