Şimdi Ara

Silvermoon Da saat 11:30 gibi badge vendor açıldı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

bu arada bu gün dikkatimi çekti silvermoon'da badge vendor açıldıktan sonra ilk defa isle of quel danas'a gittim uzun zamandır girmiyordum.üst kattaki npc'ler tier 5 tokeni kar$ılığı mercilles gear veriyor ne i$?

Öyle işte hardcore pve ciler blizze şikayet edince biz de pvp yapmak istiyoruz boş zamanımızda diye, farma bağlanan t4 t5 tokenler ile pvp reward alınabiliyor. Peki şöyle bir soru da akıllara gelmiyor mu? Biz de honorla t4/t5 alsak? Geliyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

bu arada bu gün dikkatimi çekti silvermoon'da badge vendor açıldıktan sonra ilk defa isle of quel danas'a gittim uzun zamandır girmiyordum.üst kattaki npc'ler tier 5 tokeni kar$ılığı mercilles gear veriyor ne i$?

Öyle işte hardcore pve ciler blizze şikayet edince biz de pvp yapmak istiyoruz boş zamanımızda diye, farma bağlanan t4 t5 tokenler ile pvp reward alınabiliyor. Peki şöyle bir soru da akıllara gelmiyor mu? Biz de honorla t4/t5 alsak? Geliyor..

Hardcore PvE'ci adam tier 4/5 token'de zorlanmazki zaten bizim serverda 13 ally guild'i bt farmlıyor 23 guild'de bt'ye girmi$ durumda 1-2 aya kadar 24-25 bt farmlayan guild olacak silvermoon'da.Casual PvP'ci oyuncu BG rewardlarıyla yetincek S2 honora alınabilir olmadan t5 tokenle alınması ilginç.Blizz cidden hardcore PvP cilere ciddi kıyak geçmi$...

• eminim cok zevklidir mahseri kalabalık salla dur skilleri
  • Şu anıtları diktik bizim adaya ama ne işe yaradıklarını anlamadım üstelik MH JC craft recipleri satın alınılabilecek ti hatta 10badgeyede epic gem felan olaya bak yav hala ortada bişicik yok :( bakalım farz 5e gidiyoruz.
    Shattered Sun Offensive phase 4: Monument to the Fallen
     Silvermoon Da saat 11:30 gibi badge vendor açıldı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daemon Wintermoon -- 22 Nisan 2008; 17:44:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.