Şimdi Ara

Silvermoon için Raf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Silvermoon'da 90 level Ally'im hızlı bir şekilde hesapları 90'a kasmak için RAF yapabileceğim birini arıyorum.

Zaman konusunda sıkıntı yok rafı attığım kişi istediği zaman kasabiliriz mümkünse çok kısa olmasın oyun süresi.
    Karakteri silvermoonda kasacağız ama tam olarak belli değil eğer raf attığım kişide kabul ederse horde geçmeyide düşünüyoruz etmezse tabii ki geçmeyeceğiz.,

PM atarsanız size e-posta atacağım ve müsait olduğunuz zaman başlayacağız. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: seurse

Silvermoon'da 90 level Ally'im hızlı bir şekilde hesapları 90'a kasmak için RAF yapabileceğim birini arıyorum.

Ahh Turkce ogretmenin ne uzuluyordur. Once level 90 im diyip sonrada hesaplari 90 a kasalim ne demek? yeni bir 90 level char mi kasacaksin?
  • RaF'da gönderdiğin kişi boostlanıyor sana eğer oyun süresi ya da paketleri alırsa bir aylık oyun süresi ve binek geliyor ama exp boosttan RaF'ı gönderen yararlanabiliyor mu bilmiyorum .
  • TwinExist kullanıcısına yanıt
    yararlaniyor.
  • M@hFeL kullanıcısına yanıt
    Türkiye de edebiyat veya Türkçe öğretmeni olupta üzülmeyenini görmedim çünkü hepimizin Türkçesi rezil, birde 12-18 yaş yaz oyuncularını ve fırıncılarımızı eklemeye gerek yok. O kendi halinden memnunsa biz eğlenmeye bakmalıyız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe öğretmenim üzülüyordur belki de bunun konuyla ne alakası var anlamadım? 90 level karakterim var ve yeni bir karakter kasacağım. Senin cümle içinde karakter yerine char demen ve nutuk çekmende ilginç bir şey zaten neyse dostum buraya konuda açılmıyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seurse -- 5 Mayıs 2014; 16:26:07 >
  • seurse S kullanıcısına yanıt
    Konuyla bir alakasi yok sadece kendini ifade edememissin. "Char" ise oyundaki bir kisaltma ben her seyin Turkcesi kullanilsin iddiasinda bulunmadim yoksa 90 level yerinede 90 seviye demek lazim cok igreti duruyor ve nutuk un kelime anlaminada bir bak istersen...
  • Rica ediyorum turkce konusu cok uzamasin,

@seurse, evet turkce takintili insanlariz, ama bunu birakirsak anlatmak istedigini de net olarak anlatamamissin, yan char mi kasacaksin, hesaplari demissin, kac tane hesabin var falan filan gibi anlam kaymalari var.
    bu kadar cabuk tepki gostermeyin, dogru duzgun anlasilir bir dille konu aciliyor da insanlar trolluyorsa gelin yoneticiyi bulun lutfen.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkadaşlar Silvermoonda oynayıp bana RAF atacak birini arıyorum.Daha önce 4 ay oynamışlığım var WoW u. Tabi benle beraberde kasacak birini istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarlukBeta -- 7 Mayıs 2014; 20:55:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

Konuyla bir alakasi yok sadece kendini ifade edememissin. "Char" ise oyundaki bir kisaltma ben her seyin Turkcesi kullanilsin iddiasinda bulunmadim yoksa 90 level yerinede 90 seviye demek lazim cok igreti duruyor ve nutuk un kelime anlaminada bir bak istersen...

cidden gülüyorum artık size, insanların hatasını bulmak için kendinizi yırtıyorsunuz resmen ya. Madem öyle ben de seni düzelteyim, 'yerinede' de değil 'yerine de' yazılır -de ekini ayrı yazmamışsın. İğreti değildir onun doğrusu eğretidir, 'kelime anlamınada' değildir 'kelime anlamına da' -da eki ayrı yazılacak. Cümle sonunu 3 noktayla bitirmen noktalama işaretinin kullanımında yanlışlık yapmışsın zaten tamamlanmış bir cümlen var fiilin var 3 nokta koyman hata. Evet her zaman söylerim insanları eleştirmeden önce kendinize bir bakın diye. Ayrıca adamın dediği gayet açık 90 level karakter'i varmış ama bir alt kasmak istediği için raf arıyor. Kuruntuluk yapmak bedava ya ondan.

• Gametime al 22 saat online kasarim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apakk kullanıcısına yanıt
    Ayri yazilan -de -da konusuna biraz calis bence cunku oradaki de bitisik yaziliyor "dahi" anlami yok cunku. Igreti - egreti dogru ben yanlis yazmisim fakat sozlukta her ikiside yer aliyor neyse. Uc noktanin oradaki kullanimini zaten anlamamissin ona diyecek birsey yok. Birseyi yapiyorsan once biraz arastirip yapmakta fayda var.

Neyse benim icin bu konu bitmistir baska yorum yazmayacagim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

Ayri yazilan -de -da konusuna biraz calis bence cunku oradaki de bitisik yaziliyor "dahi" anlami yok cunku. Igreti - egreti dogru ben yanlis yazmisim fakat sozlukta her ikiside yer aliyor neyse. Uc noktanin oradaki kullanimini zaten anlamamissin ona diyecek birsey yok. Birseyi yapiyorsan once biraz arastirip yapmakta fayda var.

Neyse benim icin bu konu bitmistir baska yorum yazmayacagim.

söylediklerin hepsi ama hepsi yanlış. Bu arada yorum yapmayacaksan artık son hatalarını da yazayım da öyle git. Her ikiside'ki de ayrı yanlış, -birşey değil şey ayrı yazılır.
  • İsteyene Raf atılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.