Bildirim
SilverPower Psu acil yardim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
anakart bazen direk kasanın metaline degdiginden de korumaya almıs olabilir bir uzay sistem yaparak kasa dışında çalıştırmayı denediniz mi ? -
Hayır denemedim.Ama normal sartlarda ne kadar korumada kalıyor.Nezaman duzeliyor Yaklasık 1 saattir ses seda yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vimpire -- 11 Kasım 2008; 21:14:15 > -
normalde bi 5-10 dk içinde korumadan çıkması lazım. psu nun fişini sökün 2-3 dk sonra tekrar takın deneyin. yada dedigim gibi sistemi dışarda çalıştırmayı deneyin. şayet çalışırsa anakartınızın kasa ile arasına yalıtım saglayacak ince bi malzeme koyun -
Malesef arkadasim o sekildede calısmıyor.Eski psu yu takıyorum pc acılıyor.Ama korumadan cıkmadı halen.Bi arkadasım 1 gun beklemis bi kere biraz sacma geldi ama .Baska onerın var mı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X