Şimdi Ara

SILVERSTONE DECATHLON DA850?ENERMAX INFINITI 720?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    INTEL Q6600 G0
    THERMALRIGHT 100700330 Ultra-120 Extreme İşlemci soğutucusu; Kutulu
    OCZ 2 GB DDR2 800 KIT (2x1GB) Flex Su Soğutma -CL3
    320 GB 7200 RPM 16 MB CACHE SATAII HARDDİSK
    POWERCOLOR - HD3870 270*2
    ASUS DRW-1814BLT DVD-RAM LightScribe SATA150 18x8x16 DVD-RW
    Lexa Blackline
    Sound Blaster X-fi Xtreme Gamer

Beyler bu sistem için tavsiyeniz ne silverstone mu enermax mı aklımda enermax vardı ama bazı arkadaşların sesli çalışıyo falan demesi beni düşündürdü.Başka bi öneriniz varsa da sölerseniz sevinirim çünkü 1-2 gün içinde alıcam

• veya beyler

be quiet! Dark Power PRO, BQT P6-PRO-850W
  • be quiet(eskiden) decathlon(şimdi) kullanan biri olarak sessizlik bakımından be quiet i tercih etmeni öneririm.
  • beyler başka yorum yokmu
  • MErhaba

3 gün önce Bimeksten Enermax İnfiniti 720W aldım ve sesinden rahatsız olup dün iade ettim...

Herkesin Enermax çok sessiz dediği Liberty imiş.Almadan önce dene sakın pişman olma.Tagan Ve be quietta kullandım.Hiçbiri Be Quıietı geçemez. (Kullandığım model BE QUIET 500W)

Bende Silverstone düşünüyorum açıkçası.Decathlon modeli acaba sessizmi ?
  • Silverstone kullanıyorum gayet sessiz. Enermax'ın bu kadar ses yaptığını anlayamadım.
  • Ben enermax kullanıyorum ses falan yok ama arkadaş 720 infinty diyor ama enermax kalitesini ispatlamış bir güç kaynağı libarty sessiz yapıp diğer modeli sesli yapaçağını sanmam ama kullanmak gerek.
  • Ben deacthlon kullanıyorum tavsiye ederim ama Be Quite bütün psulardan sessiz kullandığım sessizlik + güç isiyorsan Be quite ı al derim.
  • o zaman be quiet alıyorum beyler gelen msgler bu yönde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.