Beyler bu sistem için tavsiyeniz ne silverstone mu enermax mı aklımda enermax vardı ama bazı arkadaşların sesli çalışıyo falan demesi beni düşündürdü.Başka bi öneriniz varsa da sölerseniz sevinirim çünkü 1-2 gün içinde alıcam
veya beyler
be quiet! Dark Power PRO, BQT P6-PRO-850W
be quiet(eskiden) decathlon(şimdi) kullanan biri olarak sessizlik bakımından be quiet i tercih etmeni öneririm.
beyler başka yorum yokmu
MErhaba
3 gün önce Bimeksten Enermax İnfiniti 720W aldım ve sesinden rahatsız olup dün iade ettim...
Herkesin Enermax çok sessiz dediği Liberty imiş.Almadan önce dene sakın pişman olma.Tagan Ve be quietta kullandım.Hiçbiri Be Quıietı geçemez. (Kullandığım model BE QUIET 500W)
Bende Silverstone düşünüyorum açıkçası.Decathlon modeli acaba sessizmi ?
Silverstone kullanıyorum gayet sessiz. Enermax'ın bu kadar ses yaptığını anlayamadım.
Ben enermax kullanıyorum ses falan yok ama arkadaş 720 infinty diyor ama enermax kalitesini ispatlamış bir güç kaynağı libarty sessiz yapıp diğer modeli sesli yapaçağını sanmam ama kullanmak gerek.
Ben deacthlon kullanıyorum tavsiye ederim ama Be Quite bütün psulardan sessiz kullandığım sessizlik + güç isiyorsan Be quite ı al derim.
o zaman be quiet alıyorum beyler gelen msgler bu yönde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme