Şimdi Ara

SILVERSTONE SST-ST1000NV 1000W cızırtı sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. FSP Epsilon 600w yerine bidaha psu yetmiyor mevzusu olmasın diye sıfır SILVERSTONE SST-ST1000NV 1000W psu aldım @vgulgec den( ilgili iyi bir satıcı kendisi, ürünüde son anda iyi fiyata aldık döviz fırlamadan :) ). Bu gün taktım ama bu alet cızırtı yapıyor acaba ilk kez kullanıldığı için midir? Zamanla geçer mi? Aslında çok da fazla değil ses ama okadar para verdik kaliteli diye gıcık ediyor insanı haliyle ( sesiz ortamda programlama falan yaparken kötü ). Kullanan arkadaşlar da böyle bi sorun var mı veya bu bir sorun mudur? Yorum ve yardımlar için teşekkürler.........

• o serilerde öyle bir problem var psu öyle yani ... o cızırtı geçmez ve insanı gıcık eder
  • Hapı yuttuk ozaman neyse kulak tıkacı alırım onu takarım artık bilgisayarda çalışma yaparken. Onun dışında oyunda falan problem olmaz yani zaten sağolsun işlemci ve ekrankartı fanı devreye giriyor. Yinede başaka kullanıcı arkadaşlar varsa, çözüm bulabilen garantiye verdim düzeldi diyen varsa yorumlarını esiregemesin lütfen.......
  • Silverstone un klasik sorunudur bu cızırtı. Herhangi bir arıza ya da hatalı üretimden kaynaklanmıyor ama ses konusunda hassas kullanıcılar için rahatsız edici olabiliyor.
  • bende 650 watt enermax libarity de böyle sorun yaşamıştım. topraklama hattı sorunu ve uygun bir ups alırsan düzelir dediler ama arıza düzelmedi ve psu yu enermax yetkili servisi değiştirdi. ve o değiştirilen 650w lık psu ve şimdiki 850w lık enermax hiç bir sorun yaratmıyor bence topraklama hattı direk pirizine takdır ve uygun ups al ve psu nu değiştir bir sorun yaşayacağını sanmam yani o sesi kabullenme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.