Şimdi Ara

sim kartlarınızı kopyalatmayın!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar simkartlarınızı hiçbir şekilde başkalarına vermeyin. şu sıralar 2 simkart tek karta yüklenir kampanyaları gözde. ancak bu işlemi yaparken sizin sim kartınızı kendilerine kopyalayıp daha sonra başkalarına satıyorlar ve siz konuşmuyorken o insanlar saatlerce size fatura bindiriyor.bu işten canı yanan insanlar gün geçtikçe artıyor. bu kartları satınlar alanlara GSM operatörlerinin yolunduğunu söylüyorlar. onlarda gönül rahatlığıyla konuşuolar. ona göre kartlarınızı kopyalatmayın ve bu dediğim kartlarada rastlarsanız lütfen alıp insanları zor durumda bırakmayın. sizinde başınıza gelebilir herkesi bilgilendirelim arkadaşlar.

• sırf o yüzden kendim kart kopyalama aleti almay düşünüyorum....
  • Ben kopyalatmamayı düşünüyorum be , sen yine alet alacaksın ...
  • zaten kopyalama aletlerinin fiatı zaten ucuzki neden başkası kopyalasın... ancak tek karta yüklenir olayında başka birşey var ondan zarar gelmez, fiziki olarak kartı oyup ikisini bir karta takıyorlar onda hile yok ancak kartınız geri dönüşümsüz kesilmiş oluyor...gerçi oda sorun değil yenisi çıkarılır....
  • :) hihi bende babamın kartını kopyaladım kontorsuz klınca onu takıyorum :)
  • forumda guvenilir bir kisiye bu aletleri alalim ve kendi isimizi kendimiz gorelim etraf cakal dolu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haquan

:) hihi bende babamın kartını kopyaladım kontorsuz klınca onu takıyorum :)

heheh bende bir zamanlar babamin kredi kartlarini calardim...
    ayni sey nede olsa :)))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.