Şimdi Ara

Sim kilit hakkında bakar mısınız ? (İphone 5)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kıbrıstan iphone 5 almış bulunmaktayım ve doğal olarak hattı taktığımda sim yok diyor pasaport kayıtlı olmadığından. Pasaport kaydı dışında , sim kilidi kırdırma olayı varmış. Bu olay riskli mi? Kırdırma yöntemi nasıl bir yöntem? Kırdırdılktan sonra sorunsuz bir şekilde güncelleme ya da sıfırlama yapılabilir mi? Yoksa cihaz kitlenir mi? Deneyimli arkadaşlar yorumlarınızı beklemekteyim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sunzero01 S kullanıcısına yanıt
    Mümkünse parasını verip kayıt ettirin.uğraşmanıza deymez
  • Pasaport bulabilsem kayıt ettireceğim ama son yılda yönetmelik değişti. Artık 2 yılda bir cihaz ve kimse kolay kolay vermez pasaportunu... Kilit olayını biliyorsan anlatabilir misin?

• Son yılda değişen bişey yok hep 3 yılda 1di.
    Cihaz sim kilitli mi öğrenmeklazım, kaç paraya aldınız ve telefonun içinden sim kart çıktı mı?

• 2 yılda 1 , hat mat çıkmadı kıbrıstan aldıgım için kilitli telefon pasaporta kayıt ettirmem lazım. Onun dısında da kırdırma yöntemi varmış ben bunu merak ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: sunzero01

2 yılda 1 , hat mat çıkmadı kıbrıstan aldıgım için kilitli telefon pasaporta kayıt ettirmem lazım. Onun dısında da kırdırma yöntemi varmış ben bunu merak ediyorum...

gevey diye arat google'da :)
  • Gevey i biliyorum peki telefonu geveyleğimde güncellesem ya da sıfırlasam kitlenir mi? Teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Gevey i biliyorum peki telefonu geveyleğimde güncellesem ya da sıfırlasam kitlenir mi? Teşekkürler..

Bu konu forumdan uzaklaştırma aldırır bence google'dan satış yapan yerlere bakın
  • Pasaport kayıtla sim kilit ayrı şeyler, siz telefonu herhangi bir operatörden mi aldınız? Eğer telefonun menüleri açıksa muhtemelen sim kilitsiz cihazdır. Ayrıca Kıbrıs'a gidişte pasaport kullanılmıyor fakat kimlik bilgisiyle telefon kaydı oluyor eğer kendi üzerinize herhangi bir telefon kaydı yoksa yapabilirsiniz.

• Menüler derken? Yani telefonda hiçbir sıkıntı yok şebeke dışında her şey kullanılabilir durumda.

• quote:

Menüler derken? Yani telefonda hiçbir sıkıntı yok şebeke dışında her şey kullanılabilir durumda.

Telefonu sorunsuz bir şekilde etkinleştirdiysen simkilit yoktur. Tek sorun pasaport kaydı, onu da dediğim gibi kendi üzerine başka kayıt yoksa kimlik bilgilerinle(nüfus cüzdanı seri numarası ile) kayıt ettirebilirsin, tabi Kıbrıs'tan geleli bir ayı geçmediyse.

• kıbrısta kilit olmaz genelde dubai den gelen UAE kodlu cihazlar oldugu icin sim free cihazlar geliyor kayıt yaptırıp kullanın hocam

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1ghtfall

quote:

Menüler derken? Yani telefonda hiçbir sıkıntı yok şebeke dışında her şey kullanılabilir durumda.

Telefonu sorunsuz bir şekilde etkinleştirdiysen simkilit yoktur. Tek sorun pasaport kaydı, onu da dediğim gibi kendi üzerine başka kayıt yoksa kimlik bilgilerinle(nüfus cüzdanı seri numarası ile) kayıt ettirebilirsin, tabi Kıbrıs'tan geleli bir ayı geçmediyse.

Teşekkürleer

• quote:

Orijinalden alıntı: burcink

kıbrısta kilit olmaz genelde dubai den gelen UAE kodlu cihazlar oldugu icin sim free cihazlar geliyor kayıt yaptırıp kullanın hocam

saygılar

Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.