Şimdi Ara

Sim kilitli ne demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

SIM Kilitli Ne Demektir?

"SIM kilitli" ifadesi, bir cihazın yalnızca belirli bir ağ sağlayıcısının SIM kartlarıyla kullanılabileceği anlamına gelir. Bu, cihazın üretici tarafından başlangıçta bu ağ sağlayıcıyla kullanılmak üzere kilitli olması nedeniyle oluşur.

SIM Kart Kilitli Ne Demektir?

SIM kart kilitli, aynı şeydir. Bir SIM kart, mobil cihazların ağlara bağlanmasını sağlayan bir karttır. SIM kart kilitli bir cihaz, yalnızca belirli bir ağ sağlayıcısının SIM kartlarını kabul edecektir.

SIM Kilidi Nedir?

SIM kilidi, bir cihazın kilidini açma ve farklı ağ sağlayıcılarının SIM kartlarını kullanmasına izin verme işlemidir. Bu, cihazı başka bir ağ sağlayıcıyla kullanmak isteyenler veya seyahat ederken yerel SIM kartlar kullanmak isteyenler için gerekli olabilir.

SIM Kilitli iPhone Ne Demektir?

iPhone'lar da dahil olmak üzere birçok akıllı telefon, SIM kilitli olarak satılabilir. Bu, cihazların yalnızca belirli bir ağ sağlayıcısı tarafından sunulan hizmetlerle çalışacağı anlamına gelir.

Kilitli SIM Nedir?

Kilitli bir SIM, yalnızca belirli bir ağ sağlayıcısıyla çalışmak üzere kilitli olan bir SIM karttır. Bu, yurtdışına seyahat ederken yerel SIM kartlar kullanamayacağın anlamına gelir.

iPhone Kilitli SIM Yazıyor

"iPhone kilitli SIM yazıyor" mesajı, iPhone'unun yalnızca belirli bir ağ sağlayıcısının SIM kartlarını kabul edeceği anlamına gelir. Bu mesaj genellikle, farklı bir ağ sağlayıcısının SIM kartını cihazına taktığında görünür.

SIM kilidini kaldırmak için ağ sağlayıcınla iletişime geçebilir veya cihazın kilidini açan üçüncü taraf hizmetleri kullanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Telefon hangi operatörden alınmışsa sadece onunla çalışacak başka kart tanımayacak yani.

• Yani Turkcell'den aldım vodofone simi tanımaz öyle mi?

• turkcell de satılan telefonlarda o durum yok galiba. Ben de turkcell bayiden almıştım 2 ay önce telefonu ama sonra hattımı avea ya taşıdım sıkıntı olmamıştı.
  • Türkiyede resmi yollarla satılan iPhonelarda sim kilit mevcut değil.
  • huseyinss kullanıcısına yanıt
    Bende telefonu ne zaman açıp kapatsam açtığımda sim kilitli açmak için pin kodu giriyorum. Bu sim kilitli mi olduğu anlamına geliyor ?

• Hayır Pin kilidini ayarlardan kaldırabilirsiniz. Sim kilitli olsaydı mevcut hattınızı hiçbir şekilde kullanamazdınız. Dün en son mesajımı görmediniz galiba. Model numarası nedir telefonunuzun? Bu arada operatörle görüşüp hallettiniz mi sorununuzu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neeceeeeeep ▲

Bende telefonu ne zaman açıp kapatsam açtığımda sim kilitli açmak için pin kodu giriyorum. Bu sim kilitli mi olduğu anlamına geliyor ?

Hayir. O sim kartin kodu sadece. Cihazla bir ilgisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huseyinss kullanıcısına yanıt
    Baktım baktım TU sonu bilgi için teşekkürler 😁 Daha dışarı çıkamadım kontörümde yoktu arayamadım müşteri hizmetlerini aramak ücretliymiş kontörlerimi direk paketime yatırdığım için dakikam var ama onunlada müşteri hizletleri aranmıyor kısaca daha çözemedim 😁

• Teşekkür ettim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.