Bugün Samsung 5620 monte aldım fakat yanlışlıkla sim kartı boşluğuna micro sd soktum. Denedim ama düşmüyor.. Nasıl çıkarabilirim?
Yok mu fikri olan? :(
giriş yeri nasıldır bilmiyorum ama Benim telefon samsung wawe başka sim kartı takmak istedigimde elimle çekiyorum çekiyorum gelmiyor bende hafif ucundan cımbız ile tutup çekiyorum çok rahat geliyor. Eger ufakta olsa bir kısmı dışarıda kaldıysa bir dene derim. Akılımada başka bir şey gelmiyor umarım bir şekilde çıkartırsın kardeş..
Sanırım sim kart yuvası tamamıyle kasanın içinde yer alıyor. Bu nedenle çıkarmak zor gibi. Eğer kartın ucunu cımbızla tutabiliyorsan sanırım çıkarabilirsin. Eğer kart tamamen içeride ise telefona zarar vermemek adına pek fazla uğraşma derim. Yarın teknik servise gidersen sanırım kasayı açıp kartı çıkarırlar.
quote:
Orijinalden alıntı: akay635
Sanırım sim kart yuvası tamamıyle kasanın içinde yer alıyor. Bu nedenle çıkarmak zor gibi. Eğer kartın ucunu cımbızla tutabiliyorsan sanırım çıkarabilirsin. Eğer kart tamamen içeride ise telefona zarar vermemek adına pek fazla uğraşma derim. Yarın teknik servise gidersen sanırım kasayı açıp kartı çıkarırlar.
+1903 .. Fazla uğraşma ver servise garanti dışı falan kalır sen üzülürsün
bence dikiş iğneleriyle ite kaka çeke çıkarabilirsin gibime geliyor telefonu tam bilmediğimden çok ayrıntıya gelemicem eğer kolay sokilen bi modelse youtubeden bakabilirsin kendin halledebilirsin rahatlıkla benim samsung wave ve galaxy s kolay sökülebiliyor ancak böyle bir sorunum olmadı videolardan izledim yalnız servise verirsen ücret isteyebilirler sonuçta kullanıcı hatası
madem konu actin sonucuda yazsaydin. nasil hallettin belirtseydin. ayni sorun suan bende de var arama yaptım bir tek bu knu var. anlasilan servisten baska care yok. alali 2 saat olmadan servise goturecez iyimi ..
çokmu heyecanlandın bu ne acele :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme