Şimdi Ara

SimCity 2013 – % 80 Türkçe Yama | Türkçe Oyun Merkezi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
8.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  SimCity 2013 – % 80 Türkçe Yama | Türkçe Oyun Merkezi

GENEL ÇEVİRİ DURUMU: %80
    Menü : % 100
    Ara Yüz : %100
    Alt Yazılar : %70
    Görevler: %10
    Nesne Açıklamaları: %80

ÇEVİRMENLER

Mehmet TANDOĞAN

YAMA HAKKINDA

Arkadaşlar yama yüzde % 80 dir ve oyunda ilerlemeniz durumunda ingilizce kısımlar gözükebilir fakat biz sizlere önemli ksıımlar çevirdik umarım oyunu rahatlıkla anlarsınız..
    ÇEVRİLEN YERLER

Alıştırma Bölümü % 100
    Ayarlar ve Açıklamaları % 100
    Menü & Arayüz % 100
    Oyun içi Menü % 100
    Oyun içi ipuçları % 100
    Menüdeki Mevcut Nesneler ve Açıklamaları % 100
    Mini Haritalar ve Açıklamaları % 100

Türkçe Yama Anlatımı :http://www.youtube.com/watch?v=O1EgQMBJsm4

Yamayı indirmek için konuya gidiniz : http://turkceoyunmerkezi.com/simcity-2013-turkce-yama-calismasi.html
    Ayrıca Facebook adresimizi de beğenmeyi unutmayınız ...

Facebook:https://www.facebook.com/turkceoyunmerkezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metwella -- 25 Ekim 2014; 17:22:24 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

SimCity 2013 için %80 Türkçe Yama ile Şehrini Kurmanın Keyfini Çıkar

SimCity meraklılarına müjde! Artık SimCity 2013 oyununu %80 Türkçe bir şekilde oynayabilirsin. Türkçe Oyun Merkezi, oyun için özel olarak hazırlanmış bu yama sayesinde, şehir kurmanın keyfini kendi dilinde çıkarabilirsin.

Bu yama, SimCity 2013'ün tüm sürüm türleri için geçerlidir, yani SimCity 5 Türkçe Yama, Sim City Türkçe Yama veya SimCity 2013 Türkçe Yama aramalarında denk gelebilirsin.

Yama Özellikleri:

• Oyunun %80'i Türkçe'ye çevrilmiştir.
    • Kullanıcı arayüzü, menüler ve oyun içi metinler tamamen Türkçe'dir.
    • Çeviri, profesyonel çevirmenler tarafından yapılmıştır ve yüksek kalitededir.
    • Yama, oyunun performansını etkilemez ve oyun keyfini bozmaz.

Yamayı Yükleme:

Türkçe Oyun Merkezi'nden SimCity 2013 Türkçe Yama dosyasını indir. Dosyayı aç ve kurulum sihirbazını takip et. Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlat ve Türkçe dilini seç.

Not:

Yama, oyunu %100 Türkçe'ye çevirmemektedir. Bazı metinler ve seslendirmeler hala İngilizce olarak kalabilir. Ancak, oyunun büyük çoğunluğu Türkçe'ye çevrilerek oyun deneyimini önemli ölçüde iyileştirir.

SimCity 2013 Türkçe Yama ile kendi şehrini kurmanın ve geliştirmenin tadını çıkar. Oyunun Türkçe oynanması, oyunculara daha keyifli ve anlaşılır bir deneyim sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • %100e tamamlanacak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • myres kullanıcısına yanıt
    v2 yamasında % 100 e tamamlanacak
  • Elinize sağlık.hemen indiriyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • Ya o değil benim oyun Rusça, şunu İngilizce yapmayı bilen var mı?
  • v2 nin tahmini çıkış tarihi var mı ?
  • unchange U kullanıcısına yanıt
    Kısa süre sonra sitenin ana sayfasında çalışmayı paylaşacagım ona göre bir tahmin yapabilirz
  • kısa süreden kastınız tahmini ne kadar ona göre şuan yada ilerde kurayım diyorum
    Yama başlangıcı bu haftadan sonra başlar fakat bunun % 100 e tamamlanması uzun zaman alacaktır..Oyunda çok fazla metin dosyası ve detay oldugu için..Bu yamayı tam olarak oyunu bilmeyenler için bir başlangıç paketi olarak algılayabilir diyelim
  • O zaman kolay gelsin
    Teşekkür ederim umarım beğenirsiniz =)
  • Merhaba. Öncelikle oyunum orjinal ve yamayı yüklediğimde şu hata kodunu alıyorum ''smcy-9'' ve oyun kapanıyor. ea forumlarından araştırdım oyunu silip tekrar yüklememiz lazımmış ama ben silmeden bir kaç kez üst üste giriş yapmayı denedim şimdi böyle bir hata almıyorum ancak oyunda önemli yerler .... işaretleri ile dolu yani oyundan çıkacam zaman çıkış yap ayarlar gibi yerler Türkçe. Umarım yeni version da düzelir bunlar tekrar emeğinize sağlık.
  • puyol_5 kullanıcısına yanıt
    evet yama son sürümlerde hata verebilir bu yüzden bu hataların giderilmesi için v2 yi hazırlayacagız bir yamayı tüm versiyonlara uydurmakta bazen zor olabiliyor bazende mümkün olmuyor elimden geldigince halletmeye çalışıcam teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: puyol_5

Merhaba. Öncelikle oyunum orjinal ve yamayı yüklediğimde şu hata kodunu alıyorum ''smcy-9'' ve oyun kapanıyor. ea forumlarından araştırdım oyunu silip tekrar yüklememiz lazımmış ama ben silmeden bir kaç kez üst üste giriş yapmayı denedim şimdi böyle bir hata almıyorum ancak oyunda önemli yerler .... işaretleri ile dolu yani oyundan çıkacam zaman çıkış yap ayarlar gibi yerler Türkçe. Umarım yeni version da düzelir bunlar tekrar emeğinize sağlık.

Aynı sorun bendede var önemli açıklamalar "..." olarak gösteriyor çözümü varmıdır varsa yol gösterin arkadaşlar...
  • berkan_NN B kullanıcısına yanıt
    Yamayı sorunsuz oynamak için oyunu kurun ve güncelleme yapmayın eski sürümde çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: persia41

Yamayı sorunsuz oynamak için oyunu kurun ve güncelleme yapmayın eski sürümde çalışıyor

Yok hocam olmadı yine "..." duruyor çeviri süper olmus gerekli yerler türkçe açıklamalar vb. "..." olmasa yeterli yama ama işte nokta sorununa bi çözüm bulamadım
  • berkan_NN B kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişide bu sorundan muzdarip fakat bazılarında da sorunsuz çalışıyor ben bu konuyu araştırıcam büyük ihtimal oyun ve sürüm kaynaklı sorunlardır sana detaylı bilgiyi hallettigim zaman yazarım buraya
  • Kardeşim ben dosyayı indiriyorum dosyada hata var link kırık galiba dosya bozuk açılmıyor hani bi bakıversen lütfen çok ihtiyacım var oyundan bişey anlamıyom
  • DarknessBLue D kullanıcısına yanıt
    Link kırık degildirhttp://turkceoyunmerkezi.com/simcity-2013-turkce-yama-calismasi.html adresine gidip en altta indirmek için tıkla yazısına tıklayın oradan indrebilrsniz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.